Si mai spuneati de noi ca vrem sa avem TOT ?
Atunci voi de ce nu va multumiti cu ala care va este potrivit si trebuie sa il "dresati" (ca pe un caine) pe ala rau ?
=)))) pai il dresam k sa nu mai fie rau doar stii ce patesc "cainii" rai ajung sa turebeze si nu`i bine
Si ca sa fiu ontopic si sa ma mai minunez nitel:
Toate femeile (fetele) declara ca vor un tip romantic, tandru, atent si sa arate bine. Daca exista 2 optiuni pentru tipa - unul cum declara ca il vrea, si un baiat rau, care arata bine dar care nu da 2 lei pe sentimentele ei si a altora, infatuos, bine facut - automat gagica este interesata de baiatul rau. DE CE ???
Daca tot declarati ca vreti baiatul cuminte, romantic, tandru, atent ... bla bla bla, atunci de ce va combinati mereu cu baiatul rau ?
Daca tipul cuminte devine baiat rau, rupeti orice legatura cu el ... ca s-a schimbat, ca nu il mai recunoasteti, ca bla bla bla. Parca va placeau baietii rai?
Asta nu inteleg eu la femei.
De acest "dresaj" a mentionat si Bea, deci femeile vor sa aibe catelusi la picioare.
Nu rottweileri, ci pichinezi. (cum dracu' s-or scrie ambele rase).
parerea mea..... in primul rand un tip trebuie sa fie sincer... indiferent ce face, chiar daca gresheshte.... trebuie sa fie destul de barbat shi sa recunoasca, nu sa ahtepte sa aflu eu... adica... se aplica principiul: "gresheala recunoscuta e pe jumatate iertata"... shi nu cred ca femeile vor "baietzi rai", vor doar un tip pe picioarele lui, nu un molau pe care tre' sa-l iei de mana sa-l mutzi de colo dincolo... dar, in acelashi timp sa shtie sa-tzi acorde shi tzie, ca femeie, spatziul de care ai nevoie, sa te respecte (nu sa te trateze de parca eshti un obiect, proprietatea lui)....
oricum... ideea e ce intzelege fiecare prin "baiat rau"... fiindca un tip care schimba femeile ca pe shosete shi le trateaza ca pe t***e... nu e "baiat rau", e doar un prost care nu shtie sa se bucure de viatza....
iar eu una chiar nu vreau sa-mi dresez prietenul.... sunt cu el fiindca mi-a placut de la inceput... altfel, ce rost ar mai fi avut relatzia???.... shi nici de un catzelush n-am nevoie.... e obositor sa ai un astfel de om la usha.... devine plicticos....
De acest "dresaj" a mentionat si Bea, deci femeile vor sa aibe catelusi la picioare.
Nu rottweileri, ci pichinezi. (cum dracu' s-or scrie ambele rase).
Femeia "deschide ochii" spre 20 de ani, depinde si de experienta de pana atunci.[/QUOTE]
ete baieti ati aflat o jumate de raspuns la intrebare. raspunsu asta chiar mi-a placut.
Ma scuzi.
Cat despre raspunsul lui Khalis: Am spus ce inseamna baiat rau: sa nu il intereseze nimic, sa nu dea 2 bani pe sentimentele celor din jur, inclusiv a prietenei lui, arogant si care, pentru el, o femeie care se uita la el, e ceva normal, un fleac, ceva care i se cuvine.
N-am zis ca cei care apreciaza femeia sunt molai. Am zis foarte clar ca cei care sunt exact pe "cerintele" fetei, se potrivesc degeaba "cererilor".
Si acum stau sa le intreb pe fete:
Daca tot nu alegeti ceea ce declarati ca vreti, atunci de ce sunteti mincinoase si nu spuneti ca vreti din start un baiat rau ?
sti dc am zis asaentru ca u le spui pe nume la fete"Daca tot nu alegeti ceea ce declarati ca vreti, atunci de ce sunteti mincinoase si nu spuneti ca vreti din start un baiat rau ?" si in plus semnatura ta :Casnicia = singurul razboi in care dormi in pat cu inamicul. care iam ziso si la taicameu si o ras o juma de ora