Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
ohooo! man! stai usor ca n-am ridicat bmw-ul in slavi! ba din contra, e una dintre cele mai incomode din cauza consolei care e f lata si inalta intre scaune! eu nici macar nu am bmw!
si nu a spus nimeni ca in casa n-ar fi cel mai comod loc, dar acum vorbeam despre masini!
cat despre tico... ce sa spun? pe mine unul nu ma avantajeaza! faza cu 1.60 era un spirit de gluma ca de altfel toata discutia, dar gluma asta poate prinde si un contur destul de serios cand ai 1.90 nu?
portbagajul de tico... n-am spus ca nu exista, dar la marimea pe care o are, este pur si simplu insignifiant! practic daca pui un woofer in el, l-ai anulat!
nu ma intereseaza ca il are mai mare decat al getz-ului! din punctul meu de vedere sint masini fara portbagaj!
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
n-am atacat nimic, n-am sarit, sunt calm! problema mea era ca eu am incercat in tico si stiu ca e destul loc, comparativ cu o berlina (dacia) care pare mai mare, nu-i asa? iar altii care n-au incercat ar ramane surprinsi sa vada ca de fapt e loc destul, mai ales daca mai misti si scaunele din fata si "treci la fapte" in spate, unde e si folia mai inchisa
in legatura cu portbagajul de tico, tu ai zis: "care portbagaj?" intr-un post anterior, si tin sa te contrazic, mentionand ca in portbagajul meu a incaput o incinta bass-reflex supradimensionata pentru un difuzor de 15" (incinta avea in jur de 120 litri) si ramanea ceva spatiu pentru un amplificator, un cric hidraulic, trusa medicala, triunghi, extinctor etc., toate astea fara a deranja polita din continuarea banchetei.
fata de o berlina, e mai mic spatiul din portbagaj, dar daca e s-o luam asa, intr-un camion poti pune mai multe nu comparam clasa mini cu altele... eventual tico il compari cu matiz, seicento, c1, 107 etc.
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
poate ai si tu dreptate in felul tau...dar oricum e mai bine decat intr-un monopost (ca sa fim on-topic)
si ca sa fim tot on-topic: pana la urma conteaza sa ai unde sa te asezi, ca din moment ce te-ai asezat, conteaza cat poti sa te misti, si cat poti sa te misti = cat de lunga ai "cursa", deci...cred ca ~20cm sunt suficienti pentru miscare. asta daca nu esti negru. dar voi probabil vreti spatiu sa dati din maini si picioare....pentru ce?
Quote:
Originally Posted by dmn
ohooo! man! stai usor ca n-am ridicat bmw-ul in slavi! ba din contra, e una dintre cele mai incomode din cauza consolei care e f lata si inalta intre scaune!
bine zis!!!
dracu s-o ia de consola, k mi-a mancat zilele(sau ma rog... noptile...) ziceai k sunt balerin rus, asa trebuia sa ma "unduiesc" peste ea