Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
Puteti introduce si Kalos, acum vro 3 zile intr`o parcare din Mamaia isi facea un cuplu de cap, insa singurul dezavantaj din ce am observat, era ca trebuia sa stea cu usile spate deschise, ei stand lungiti pe bancheta spate...iar ei iesindu-i capul din masina. Sau poate aveau calduri prea mari...afara fiind doar 5grade
Quote:
Originally Posted by The_Mask
Puteti introduce si Kalos, acum vro 3 zile intr`o parcare din Mamaia isi facea un cuplu de cap, insa singurul dezavantaj din ce am observat, era ca trebuia sa stea cu usile spate deschise, ei stand lungiti pe bancheta spate...iar ei iesindu-i capul din masina. Sau poate aveau calduri prea mari...afara fiind doar 5grade
=))))) ))) asta da )
P.S. Repet 307 LIPSESTE de pe LISTA ... anyway ...
am incercat Dacia Combi, Stilo si punto, ultimele 2 in 3 usi. prefer stilo, pentru ca am incalzire (fata de dacia pe care am avut-o) si mai mult spatiu ( fata de Punto). Plus ca sunt "mai dragut" in Stilo decit in dacie. Daca nu ar fi problema ca e alba si ca nu are incalzire+ problema mea cu imaginea, as alege dacia. Trebuie sa incerc MCV.....
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
...hmmm... cum ar fi intr-un TICO??? =))
...dar nu propune nimeni un LOC ??? ca eu nu am gasit nimic convingator... vedeti ca am deschis un topic pe tema asta... =))
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
Quote:
Originally Posted by Magos
...hmmm... cum ar fi intr-un TICO??? =))
...dar nu propune nimeni un LOC ??? ca eu nu am gasit nimic convingator... vedeti ca am deschis un topic pe tema asta... =))
ti se pare amuzant in tico ? pentru tine conteaza asa mult marimea ....masinii ?
si ca sa-ti dau si raspuns: in tico e excelent, cel putin fata de dacie te poti misca muuult mai bine si in mai multe pozitii, si asta in conditiile in care eu am 1,82 si partenera pe-aproape...faptul ca se misca tare masina in sus si in jos poate fi un bonus
nu ma refeream neaparat ca nu e incapator, desi mie asa mi se parea inainte... mi-am schimbat parerea recent insa... si da, e super tare cand se misca... =))
@Gabi... sufar de ce?? am deschis un topic care cred ca este destul de interesant pentru unii, care ar putea sa contina cat de cat niste informatii pentru cei interesati de acest subiect... si daca tot vb de "top 10 cele mai bune masini 4 making love", de ce sa nu exoste si cele mai bune locatii..?? ... si nu inteleg de ce zici ca sufar... whatever
Member of: [Moderators] [Xtreme Club Emotion] [DAEWOO] [Toyota] [Opel]
Quote:
nu ma refeream neaparat ca nu e incapator, desi mie asa mi se parea inainte... mi-am schimbat parerea recent insa... si da, e super tare cand se misca... =))
inseamna ca prietenul tau isi schimba des masina.....sau tu schimbi des prietenii (nu ca ar fi treaba mea )
=)) nu imi schimb prietenii, si , dupa cum am zis, de curand am cautat un loc si ... habar nu aveam unde... asta a fost tot... credeam ca nu se supara nimeni daca impartaseste cateva idei despre aceasta...
Quote:
=)) nu imi schimb prietenii, si , dupa cum am zis, de curand am cautat un loc si ... habar nu aveam unde... asta a fost tot... credeam ca nu se supara nimeni daca impartaseste cateva idei despre aceasta...
Pai... hai sa-ti dau eu o locatie. In padurea Baneasa (daca nu ma insel) Intuneric, liniste si... pustietate (asa era cand am fost ultima data)