Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
eee te duci pe camp ..dar sa nu fie camp deschis sa nu te vada astia de la frontiera =))).. in padure paruraru doarme ...sunt locuri destule !
in fine,golf a castigat ca e masina poporului si mai multi o detin
ok, dak vreti voi, golf cu trapa, e bine asa?
seria trei-ul nu-i bun pt sus numitele activitati, din cauza separarii prea pronuntate intre postul soferului si al pasagerului....
asta e singura mea nemultumire, k nu te poti strecura mai....insinuant asa peste locul din dreapta... tre sa faci niste skeme din alea cu picioare prin tavan si genunki prin cd player ca sa traversezi "frontiera", dar dupa ai suficiente possibilitati de "modulare a interiorului" care sa compenseze din plin dezavantajul mai sus mentionat (oare la asta se refera si oamenii cu testele auto cand vorbesc de modularitatea habitaclului ? )
da scaunul ala cit se poate in spate(k e loc acolo,stiu ) ,si pur si simplu ia fata in brate,cu fata la tine... ...da-i inainte cu tupeu,daca altfel nu mere...
am mai spus-o si o repet! bunavointa sa existe ca restul se rezolva de la sine...
astea sint detalii de mofturosi... "nu am loc de bord sau de volan", "ma incomodeaza scaunul..."
in caz de "criza", oricine improvizeaza ceva...
asta e culmea! chiar nu mai exista pic de inventivitate? documentati-va atunci...
fa chestia asta pe jumate dezbracat..... )
eu zic ca alte lucuri necesare sunt: tedei (sa consume putin iarna cand sta pe loc), incalzire in scaune, piele, klima vara.. si 2 usi. ca sa nu te incomodeze ieisrile...
cu exceptia optiunii de piele, cre'ca zGb poate confirma... golfu' in 2 usi tedei, rullz
in rest muuulta bunavointa!
stiu si eu cum e la bmw... e adevarat ca e un pic mai incomod dar... de ce trebuie sa ocolesti tu masina? tu ar trebui sa ramai pe scaunul tau si sa sara ea in stanga... ar avea loc..