Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
Quote:
Originally Posted by dolb
ai facut-o in e46 de vb? .. noi cand am facut-o in e46 a fost cea mai tare partida posibila nici nu se compara cu cea din prima noastra noapte .. cu dushuri, sau in celelalte masini in e46 ma vroia rau de tot si nu ne mai opream
e masina mea din 2005 incoace, am avut timp s-o testez...
ma nemultumeste din 2 motive principale si alte cateva secundare, dar la fel de deranjante: nu iti da senzatia de intimitate, si nici nu-ti lasa spatiu de manevra, datorita partii mediane inalte - transmisia spate sa traiasca - , apoi, daca sa zicem ai reusit sa depasesti primul moment si sa incaleci peste partea skimbatorului, cu picioarele prin casetofon, clima si ce mai nimeresti in drum, ajungi in partea dreapta, unde te asteapta un torpedou mult prea jos profilat ca sa incapa si picioarele ei si al tale ( eu am 1,90, cam mic pt mine.. ) ai scaunele profilate pe margini de nu incape decat unul, bine tinut in gaoace acolo, spatiu lateral nu ai, ca ba e cotiera, ba e manerul de la usa, iar daca te muti in spate, plafonul jos, tribut al liniei sportive te impiedica sa ridici capul/picioarel/etc prea sus, iar latimea e la limita...
de aia prefer alte masini, nu din alt motiv...
Cel mai tare mi s-a parut pana acum in oltcit am incercat si in berlina si in logan dar canapeaua de oltcit sau scaunul din fata rabatat la maxim iti dau pozitii confortabile si misto
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad] [VW] [Honda]
Citat din AUTOJURNAL:
"VW Golf 5 este cea mai buna masina din clasa compacta pentru o partida de sex, conform topului realizat de Autocity. In clasamentul celor 9 modele testate, Golful este mai practic decit Peugeot 307 (loc2), Audi A3 (loc 3) sau Fiat Stilo (4), Alfa 147 (5), Renault Megane (6), Honda Civic (7) sau Ford Focus (. Ultima in top, este normal - o japoneza - Toyota Corolla, prea mica pentru cracii unei europene. Conform sondajului, Golful este avantajat de plafonul foarte inalt si de scaunele cu spatar mai moale, in fata."
Quote:
Originally Posted by Magos
Citat din AUTOJURNAL:
"VW Golf 5 este cea mai buna masina din clasa compacta pentru o partida de sex, conform topului realizat de Autocity. In clasamentul celor 9 modele testate, Golful este mai practic decit Peugeot 307 (loc2), Audi A3 (loc 3) sau Fiat Stilo (4), Alfa 147 (5), Renault Megane (6), Honda Civic (7) sau Ford Focus (. Ultima in top, este normal - o japoneza - Toyota Corolla, prea mica pentru cracii unei europene. Conform sondajului, Golful este avantajat de plafonul foarte inalt si de scaunele cu spatar mai moale, in fata."
sa nu incercati in Leon......nu e prea incapatoare in spate!de locurile din fata nici nu mai zic.......abia se poate sui pe tine...!
drept urmare...logan rulzzz
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Quote:
Originally Posted by Magos
Citat din AUTOJURNAL:
citat din alt jurnal, cea mai buna masina de facut sex, LOGAN ! asa ca magos, EU SUNT UN R32
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
undeva mai sus am zis ca dacia e cea mai tare..ca trebuie sa te chinui..recytific....masinile in 2 usi sunt cele mai tari...dai scaunele spre fata si voilla, o gramada de loc....super tare
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Quote:
Originally Posted by giubau_v8
undeva mai sus am zis ca dacia e cea mai tare..ca trebuie sa te chinui..recytific....masinile in 2 usi sunt cele mai tari...dai scaunele spre fata si voilla, o gramada de loc....super tare
eu am masina in 2 usi si vreau sa iti spun ca faci un loc DE DORMIT !!! de LUX , nu vreau sa ma laud dar odata am bagat in ea 18 scaune si puteam sa mai bag si 4 mese !! asta pe langa cele 17 lazi de bere care le-am bagat cu o luna inainte
Quote:
Originally Posted by quick_5hifter
nu rade, in tico ai loc destul! (mai ales daca esti slab ca mine)
dai scaunele din fatza cat mai spre bord, pana la nivelul stalpilor dintre usi, iar daca mai ai si folie e traznet! fara nici o vrajeala, e mai bine decat in dacie
nu stiu daca o sa ma creada cineva , dar am incaput 8 oameni in ticoul unei amice...