Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
haha chiar eram intr-o zi cu cineva de pe forum de aici ..si cu o gagica buna ! si respectivul ma intrebase cand imi vine c-ul si i-am zis ca pana la urma m-am oprit la 3ar cabrio deja vorbele sunt puse...am intrat in detalii ca eram intrebat ... am inceput "culoare rosie xenon sistem audio misto jante beton si pachet M " el zicea ca "cam nasol cabrio doar vara te bucuri de ea" la care fata zu zambetul pe buze a zis ca e mai misto cu fete, decapotabila, etc etc.... iar a2a zi imi dadea un msg mai obraznic asa fata cam 21-22 anisori de la sat
Quote:
Originally Posted by Tboy
haha chiar eram intr-o zi cu cineva de pe forum de aici ..si cu o gagica buna ! si respectivul ma intrebase cand imi vine c-ul si i-am zis ca pana la urma m-am oprit la 3ar cabrio deja vorbele sunt puse...am intrat in detalii ca eram intrebat ... am inceput "culoare rosie xenon sistem audio misto jante beton si pachet M " el zicea ca "cam nasol cabrio doar vara te bucuri de ea" la care fata zu zambetul pe buze a zis ca e mai misto cu fete, decapotabila, etc etc.... iar a2a zi imi dadea un msg mai obraznic asa fata cam 21-22 anisori de la sat
Quote:
Originally Posted by Tboy
Laudarosule Sa testati nou passat sa vedeti cat loc!:>
...eu una am ajuns la concluzia,k tico-ul e o masinutza extraordinara!!!
acum,sa fiu eu sincera,nu stiu daca am ajuns la concluzia asta din cauza k m-i se parut suficient locul ptr toate ideile mele..sau ptr k domnisoru' mi-a luat mintile d tot,si toata discutia "elevata" in 50 d min,a fost..."buna"...si "vorbim"...
Quote:
Originally Posted by Bea69
...eu una am ajuns la concluzia,k tico-ul e o masinutza extraordinara!!!
acum,sa fiu eu sincera,nu stiu daca am ajuns la concluzia asta din cauza k m-i se parut suficient locul ptr toate ideile mele..sau ptr k domnisoru' mi-a luat mintile d tot,si toata discutia "elevata" in 50 d min,a fost..."buna"...si "vorbim"...
da...sigur... nu stiu ce ati facut voi in tico.. dar.. eu nu am loc nici sa ma intorc de pe o parte pe alta..si daca as mai face si .. altceva... probabil ar sari tico in toate partile...
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
mii de scuze dar cine a facut poll-ul nu prea stie! baaaaaaai BMW-u unde eeee ?!!??!
hmm: cele mai bune masini.. pai
locu 1 . BMW 320
locu 2. opel astra G hatchback
locul 3: un golf 4 variant ( din 5 candidate..cele care au picat au fost: ford focus si golf 4 hatchback )