Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
hahahah.. ce treaba are mah unde faci dragoste cu satisfacutul sau nu al fetei? ce face cu schimbatoru? daca nu vb de cazuri extreme, atunci baiatul face dragoste cu fata...nu fata cu locatia...
auzi..daca vea vrea acolo si tu nu ai incotro...deci ai fost violat sau cum... )
in dormitor?? :P ce nasol..nimic interesant...
hai ca si postul tau e tare...auzi..patezi interioru..pa pune-i dop..fa ceva... ia o punga si foloseste-o! tu crezi ca toti care au facut in masina au patat interioru'? hahahahaa nu prea te poti abtine... nu? le scoti din tine pe bune sau faci misto de noi? hahahahahahahhaa
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
ba am auzit, si am si facut-o, dar doar prin orasel pe aici prin onesti. dar daca tu esti mai bazat inseamna ca pe 19 vii la bacau la intalnire. nuuu ??????
Da ,da ... cand voi lua permsiu si voi putea conduce legal o sa ma vezi prin tara ... iti promit ... ca vom face si o linie , si cu u si cu bogdan ....
baieti,dar prost-dispusi v-ati trezit azi!!!
cind mergeam cu passatul,park mergeam cu vaporul,bora e k un canguru... ,dar ma rog...aceste probleme nu prea vad cum m-ar incurca,cind eu am o treaba cu omul d linga/sub mine.... da-l incolo d treaba,tot te opresti cu masina aia,nu?????
e o prostie sa le compari....sincer!
dupa parerea mea,cind te apuca in masina....aia e ceva asemanator cu "gang-bang" k oricum nu ai posibilitatea sa faci tot se se poate intr-o camera!dar asta nu inseamna k nu e poate chiar mai satisfacator in unele cazuri,decit o mototoleala d 3 ore intr-o camera!
cum sa zic...in masina e ceva..d moment...p linga aia "premeditata" din camera si are un farmec,if u see what I mean...
fara ||... pe mine nu ma provoci la asa ceva.
vezi, si trixi zice ca nu conteaza locatia. la mine am suspensii sport, dar nu prea conteaza... cand te ia capu e bine si in mers..in masina...
zic ca deja o dam in diverse... deja conduce Golf si cei care au stiu de ce.
conduce GOLF in top! mai uita-te si pe rezultatetele poll-ului! (din partea de sus a paginii, ca hint) ! nu are legatura cu trixi aici! cre'ca vezi prea mult trixi !
@dj victor:te-am mai rugat,si am sa te rog ink o data,sa citesti cu ATENTIE posturile celorlalti!ai dat in abureala,si sa fim sinceri,aici nu e loc!nimeni nu e interesat d masinile mele!aici vb d cele mai bune masini d facut dragoste,si ink unele lucruri kre au oarecare legatura cu treaba asta!klarrr?????
ce sec suna..."nu am facut dragoste in Bora dar recunosc ma de multe ori m-am sarutat cu diferse fete ..."....ca sa nu fiu rau sa zicem doar ca ai avut lipsa de inspiratie ape moment)