Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
Asa as pune si eu un VW Transporter...Daca se poate cu saltea Relaxa (nu sunt pretentios din fire) si cu geamuri fumurii sa ti-o tragi in vazu` lumii hihihi
Quote:
Originally Posted by bluey
Asa as pune si eu un VW Transporter...Daca se poate cu saltea Relaxa (nu sunt pretentios din fire) si cu geamuri fumurii sa ti-o tragi in vazu` lumii hihihi
adevarat cel mai bun sau un vito ca e mai subtire daca stai sa te gandesti bine merge si in sharan) cine stie cunoaste da cu geamuri fumurii:P
pana acu nu am avut ocazia si in urmatorii 2 ani slabe sanse in masina da din lista aia as alege leon golf...golf plus ca e mai inalt...da nu e in lista asta....sau ford focus
tot in bmw e mai bine... nu din cauza confortului sporit, dar... p#l@ are alt gust intr-un bmw
am constatat si eu, beemerul aduce dupa sine un c0i in plus, sau vreo 10 centimetri lungime si 6 in diametru, altfel nu-mi explic de ce devii asa interesant imediat dupa ce ti-ai luat bavareza...
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Cea mai buna masina e aia care alearga cel mai bine pt ca sa ajungi acasa in cel mai scurt timp ca la boschetzi te arde politzia daca te prinde pe problema ,mai bine acasa frate decat cu dosar penal pt o bucata de P***A sau te duci la dracu in prastie pe un drum de tzara si cazu asta a mai buna masina e dacia ca nu itzi pare rau de ea (credetzi-ma ca stiu ce zic pt ca am ramas suspendat intr-un santz cu ea si am spart baia , pai daca era vreun bmw imi dadeam pumni in C***E ) ! respect !
numai europene? buey da o masina americana ce are? nu cotiera nu schimbator...bancheta din spate e IMENSA...un buick batranel 7l v8 care nu mai urca dealu zic ar fi ideal...iesi pana la benzinarie sa-i faci plinu, ajungi acasa cu rezervorul gol, ti se pune pata si SEEEEEEEX
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Da frate , yo tot la o dacie papuc ma gandesc ) nici nu stii ce misto e mai ales daca ai peste 1.80 m (yo in dacie berlina nu prea am loc ,is cam inalt 1,85), o saltea in spate si te-ai scos .Tragi un bec de la baterie ca poate nu ai simtzu gaurii ) .....