Re: Top 10 : Cele mai bune masini de facut dragoste
Astra Caravan ...daca lasi banchetele s-a inchis la non stop Am stat noi 3 persoane in spate(no sex ca eram 3 baieti - mare baza ce o sa-mi iau dupa postul asta...) foarte comod...
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
LAs frate ca ce e rau la dacie ca are telescoapele slabe si se misca din toate incheieturile , am facut sex in fatza discoteci intr-o dacie foliata pe spate si laterale singuru lucru care ma dat de gol a fost ca se misca masina de zici drace si se lipisera vreo 2 cu capu de geamuri ca sa vada ei ce misca inauntru (nu aveam carnet atunci si era prea frig afara) ! respect !
Quote:
Originally Posted by zGb
daca nu te chinui putin de tot prin masina si ai spatiu prea mare e no fun
auzi si tu la 19 ani cum naiba se face ca te lauzi ca stii masini pt asa ceva...unde este decenta fetelor in ziua de azi?
....pai dak chiar vrei sa stii psycho este cel care a descoperit cum se face ...ideea e k nu a fost probata ....si ma laud ptr k masina imi apartine....eu am zis cat se face nu si ce am facut in ea
............din cate am intales chestia era in care dintre masini enumerate e mai bine sa faci dragoste....????? .......io zic ca nici una...... .......the best car for me......NISSAN PATROL.......nu radeti dar ai loc suficient......am avut cand aveam 18 ani.....nu era a mea(taica).....dai bancheta(ultima) jos si e ca intr-un pat.......pe bune......incercati si nu o sa fiti dezamagiti!!!!!!!!!!!
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Quote:
Originally Posted by Al3xius
Astra Caravan ...daca lasi banchetele s-a inchis la non stop Am stat noi 3 persoane in spate(no sex ca eram 3 baieti - mare baza ce o sa-mi iau dupa postul asta...) foarte comod...
da da ..
daca si tie iti plac baietzii ashtept sa ne cunoashtem .. suna-ma .. sunt fierbinte