vreau sa va contrazic un pik..si daca arata bine ce frate? tre' sa le-nghit pe toate? [...]
NU!!!
PS: iubita mea e frumoasa, desteapta, stie sa gateasca, este foarte ordonata, imi este fidela si in fiecare seara vine devreme acasa; cred ca ma insor!
ai, ai blue eyes,,,fff mare...minorele astea c fac din om.... ehh..we can't live with 'em we can't live without 'em,,right? ...oare pervertirea d minore e delict grav?..ma bate un gand...ma ajuti cu niste ponturi aleks? asa din dragoste ...
pai sa stii k minorele au in general ceea c l lipseste tipelor mai mari...
o doza d nebunie, un dram de inconstienta, putine copilarii, un strop de inconstienta, o doza de imprevizibilate, si nu in ultimul rand... u know... fresh meat
Nebun...(dar cred ca mai mult dupa masini decat dupa mine) , stie sa ma alinte , sa ma faca sa ma simt bine, imi accepta nebuniile si vine mereu cu ceva nou... Conduce f bine...si e al meu!
PS: nu trage! daca ciitesti asta!
...sau daca vrei u...
Nebun...(dar cred ca mai mult dupa masini decat dupa mine) , stie sa ma alinte , sa ma faca sa ma simt bine, imi accepta nebuniile si vine mereu cu ceva nou... Conduce f bine...si e al meu!
PS: nu trage! daca ciitesti asta!
...sau daca vrei u...
vezi tu ...cu 1.3-ei pe ulei nu am reusit sa te sperii poate te sperii cu 1.6
pt. ce ai zis...
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Laudati-va iubitul/a
Poi sa o laud?Pe Ana mea?Nu sunt cuvinte de zis... T O T inseamna ea pt mine!
Si ca sa o mai laud si mai tare...Daca va uitatzi pe Euforia TV in fiecare Vineri seara la ora 20.00 este o emisiune SHOPPING-UL : PASIUNEA MEA !A participat si ea si a iesit finalista intr`un concurs cu un premiu final de 10 euroi si`o saptamana de cumparaturi la Milano sau Barcelona.Ea va reprezenta Iasul!!!!Asa ca tzinetzii puminii daca nici unul din voi nu isi mai are sotia/iubita in concurs!
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
Re: Laudati-va iubitul/a
Quote:
Originally Posted by aleks
fratele meu, multa bafta atunci, iti tin pumnii
Msssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssss!!!!!Am sa va comunic cand sunt in Bucuresti!Ca poate ne intalnim si facem public la emisiune!S`a va filma timp de 2 zile,nu stiu in care studio..dar va voi comunica!