Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 23-06-06, 10:49   #61
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Laudati-va iubitul/a

he heee
sa stii k asa e, o sa ai c lauda zilnic
vaaaai iubita mea e frumoasa, bruneta...
maine vaaai iubita mea e inalta, roscata...
poimaine: vaaai iubita mea superba, e o blonda nebuna
si tot asa
aleks is offline  
Old 23-06-06, 11:43   #62
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

nu-l mai plangeti voi pe alex k se descurca el!! ... k doar e vulpoi batran :P:P:P:P heheheheh
BlueEyes is offline  
Old 23-06-06, 15:38   #63
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

stie ce stie blue eyes, nu?
aleks is offline  
Old 24-06-06, 02:25   #64
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

evident! ce n-am dreptate?
BlueEyes is offline  
Old 24-06-06, 18:22   #65
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

are rost sa lauzi ?
ca mai sunt si cazuri cand intr-o perioada o lauzi de numa` ... numa aia nu o mai scotzi din injuraturi ...
Spark is offline  
Old 28-06-06, 15:53   #66
A.m.v.t.

Stock

A.m.v.t.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by BlueEyes
evident! ce n-am dreptate?
ai, ai blue eyes,,,fff mare...minorele astea c fac din om.... ehh..we can't live with 'em we can't live without 'em,,right? ...oare pervertirea d minore e delict grav?..ma bate un gand...ma ajuti cu niste pontuti aleks? asa din dragoste ...
A.m.v.t. is offline  
Old 28-06-06, 16:45   #67
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da..cand esti cu pers respectiva e cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta".dupa ce te desparti "ia mai da-o-n....de proasta" etc nu-i asa? :P
needBrain is offline  
Old 28-06-06, 16:59   #68
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by needBrain
da..cand esti cu pers respectiva e cea mai tare,cea mai frumoasa,cea mai desteapta".dupa ce te desparti "ia mai da-o-n....de proasta" etc nu-i asa? :P
ba da ... de obicei cam asa e ...
nu generalizez dar sunt destule cazuri care urmeaza acest tipar ...
Spark is offline  
Old 28-06-06, 22:54   #69
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]

pai hmmm yo nu mai am iubita , ca i-am zis sa-mi ia si mie un maserati macar , ea deja are doua , si n-am vrut sa-mi ia ..a zis ca-mi ajunge tico .si i-am dat papucii =))=)) muahaha=)) ba ce copii tembeli =))

on topic...aleks , can I join your club ?
topser is offline  
Old 29-06-06, 12:00   #70
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

God !!!cel mai mult urasc barbatii/oamenii kre isi barfesc expartenerii !!!!!!frate!!? ai stat cu ea ? ai fost lugu lugu pe langa ea ? ii faceai toate poftele? acum ce naibii mai mananci kk de ea? k tot de tine mananci daca vorbesti de ea de rau ...ptr k u ai fost bleg si ai stat !!!
Spun asta ptr k am intalnit un caz de genu in care eu si prietenu meu prieteni cu amandoi ceilalti despartiti ...el venea si o barfea d fiecare data cand avea ocazia ...da` numai vorbe dinalea grele .... mi s-a facut ......bleah !!! imi venea sa-i spn :" ba prostule tu ai stat cu ea! nu altcineva!
BlueEyes is offline  
Old 29-06-06, 12:55   #71
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

nush`... la mine a aparut o indiferentza fatza de ele si atat ...

eu nu`s curios de ele ... nici ele de mine .. si pace
Spark is offline  
Old 30-06-06, 03:22   #72
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Quote:
Poate sa fie cea mai frumoasa daca e batuta-n cap cu bordura... Am patit-o !
Gabi is offline  
Old 30-06-06, 23:19   #73
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

io am auzit un caz f curand....deci...erau de 2 ani...si nush ce nu i-a convenit ei..ceva de genu ca el i-a zis ca se duce sa se intalneasca cu baietii si ea in clipa aia a vrut sa se arunce din masina,apoi ca-i dadea cu sticla de cola-n cap......
ce mi se pare mie aiurea...apucaturile astea au iesit la iveala dupa 2 ani?adica tipa a luat-o razna dupa 2 ani?sau....era asa.....in fine...

cat despre ce ai spus tu gabi,intr-adevar daca e batuta-n cap degeaba mai e frumoasa...da totusi,ai umbla cu una nu urata,HIDOASA dar cu toate tziglele pe casa?
asta e....aspectul conteaza,ca atunci cand o cunosti nu ai de unde sa stii cat de intreaga e la dovlecel,si nah..daca are vreo fisura d-asta...e durere
needBrain is offline  
Old 01-07-06, 19:10   #74
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
io am auzit un caz f curand....deci...erau de 2 ani...si nush ce nu i-a convenit ei..ceva de genu ca el i-a zis ca se duce sa se intalneasca cu baietii si ea in clipa aia a vrut sa se arunce din masina,apoi ca-i dadea cu sticla de cola-n cap......
ce mi se pare mie aiurea...apucaturile astea au iesit la iveala dupa 2 ani?adica tipa a luat-o razna dupa 2 ani?sau....era asa.....in fine...

cat despre ce ai spus tu gabi,intr-adevar daca e batuta-n cap degeaba mai e frumoasa...da totusi,ai umbla cu una nu urata,HIDOASA dar cu toate tziglele pe casa?
asta e....aspectul conteaza,ca atunci cand o cunosti nu ai de unde sa stii cat de intreaga e la dovlecel,si nah..daca are vreo fisura d-asta...e durere
ce tare ii faza cu sticla de cola =)) bine ca nu era mai baietzoasa si sa bea bere ca poi vezi tu katerink =))

any way in legatura cu a 2-a parte.... asptecul conteaza ff mult si daca arata bine ii tolerezi mult mai multe... cu cat mai bine cu atata mai multe ... din pacate it's true... stim ca e true.. nu ne convine... da cand se intampla... mergem inainte ... life's a bitch
RA_2fast4u is offline  
Old 01-07-06, 19:34   #75
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

vreau sa va contrazic un pik..si daca arata bine ce frate? tre' sa le-nghit pe toate? ea pe asta se bazeaza" sunt misto..ma iarta..trebuie..va face ca mine el" hai o data poate tac din gura..va spun cu siguranta ca daca a2a oara o refuzati si ii aratati cum sta treaba, si ca nu face numai cum vrea ea isi va schimba parerea! nu-i convine? stie usa.. cum a venit ea cea mai frumoasa, va veni alta si mai frumoasa ce pizd@ masii

eu tin sa va marturisesc ca au inceput sa-mi placa astea prostutze ... nu stiu frate dar sunt comice rau de tot ..cand mai spun cateceva ma uit la baieti si din priviri ne c@c@m pe noi de ras... asta e ... ne distram ce draq
Eugen_TL is offline  
Closed Thread

Posting Rules