pai..nu stiu cu ce sa incep haios,agitat,il duce capu..la nebunii,si nu numai,incapatanat,orgolios(cam mult,dar asta e),ambitios,sweet,conduce bine ..cu alte cuvinte,ne potrivim,si asta conteaza..ah..era sa uit..sa mai zic ca ii plac masinile?!
il cunosc si eu?!
descrierea asta park seamana cu a5a personalitate dea mmea ...dubios
este cea mai skumpa ...ma sustine in tot ce vreau sa fac si se implica
si cand ii vad chipul de dimineatza stiu ca o sa imi merga bine aceea zi.sunt dependent
....guri meu e cuminte ))) ,ma asteapta 30 min de fiecare data cand ne intalnim...are niste ochisori mari si patrunzatori (cand se uita l mine ma inmoi) o guritza maaare si perfecta .....dracos si incapatanat .... flegmatic pentru unii ...putere mare de convingere .... iubitor .... nu prea stie s faca complimente dar ma face s inteleg cand ii place ceva anume ....nu stie s jigneasca.... dar ma face s inteleg ce nu-i convine .... ce mai ? in alta ordine de idei .... EL E! si il iubesc al dracului de mult !!!!
PEY PUNE SI EU POZA Q MY LOVE E MAI MARE K MINE DIN BUCURESTI ARE UN MASSERATI COUPE MA IUBESTE /O IUBESC SI NE INTELEG FOARTE BINE SI O CUNOSC DE VREO 2 LUNI "MUSCATOARE DE BUZE") E PREA DE TREABA SI BUNA IN + DE ASTA NU E MANELISTA YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Laudati-va iubitul/a
Quote:
Originally Posted by eko_squad_2006
PEY PUNE SI EU POZA Q MY LOVE E MAI MARE K MINE DIN BUCURESTI ARE UN MASSERATI COUPE MA IUBESTE /O IUBESC SI NE INTELEG FOARTE BINE SI O CUNOSC DE VREO 2 LUNI "MUSCATOARE DE BUZE") E PREA DE TREABA SI BUNA IN + DE ASTA NU E MANELISTA YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Stop detalii
e tare rau =))
si tu , si ea, va meritati
la asa toaleta... se simte prezenta unui "masserati coupe"
e admirabil faptul ca stii sa scrii coupe , ptr a invata sa scrii "masserati" iti mai trebuie un an de scoala ...
"cica si tu baiat .... "