Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Laudati-va iubitul/a (https://forum.4tuning.ro/28-femei/17934-laudati-iubitul.html)

don_costelo 25-05-06 22:31

Laudati-va iubitul/a

Ma uimeste prin simplitatea ei
Are un fund superb ..etc
etc
Imi place cum ma alinta
etc

Eugen_TL 25-05-06 22:38

Re: Laudati-va iubitul/a

hahaha ce topic tare :D

pai am ce sa vb cu ea,e o fata norma(nu aspira la bani,fitze,masini etc),se descurca in toate(mancare,spalat,curat...mai si lucreaza...),stie sa alinte,stie sa faca sa fie bine...dar are si harul sa STRICE TOT UNEORI cum a facut ultima data... mai sunt multe de spus dar nu e cazul;)
ps:am uitat sa zic si aspectul bineinteles:)

NEXT:arrow:

Psycho 25-05-06 22:54

mdah ... merge :D

d3vilish_lips 26-05-06 14:25

.......cel mai dulce pisik de pe fatza pamantului :oops:....da nu va zik de ce :twisted:......

ERY 26-05-06 14:36

Mie imi place de nevasta-mea pt ca si ei ii plac banii, hainele scumpe, masinile sport, si alte nimicuri ca astea....

TEKIN 26-05-06 17:47

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Mie imi place de nevasta-mea pt ca si ei ii plac banii, hainele scumpe, masinile sport, si alte nimicuri ca astea....

:) :) :) fain

d3vilish_lips 27-05-06 10:23

Quote:

....:lol::lol: bah al draq park le`ai avut mereu ...o zici de park nu te`ar iubi femeia a draq e pielea pe tine ma jur .....:twisted:

Psycho 27-05-06 11:17

Quote:

e bine k eshti / sunteti modeshti :)

minirally 27-05-06 16:08

pai..nu stiu cu ce sa incep :D haios,agitat,il duce capu..la nebunii,si nu numai,incapatanat,orgolios(cam mult,dar asta e),ambitios,sweet,conduce bine:-P ..cu alte cuvinte,ne potrivim,si asta conteaza..:rolleyes2 :oops:ah..era sa uit..sa mai zic ca ii plac masinile?!:-)

d3vilish_lips 27-05-06 17:24

....mai bine zi k e mort dupa tine :lol::twisted:....

ERY 27-05-06 18:08

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
....:lol::lol: bah al draq park le`ai avut mereu ...o zici de park nu te`ar iubi femeia a draq e pielea pe tine ma jur .....:twisted:

Pai nu le-am avut mereu...da de cand le am mah iubeste mai mult :lol: :shock: . Cool ain't it?

d3vilish_lips 27-05-06 18:28

....ce om esti ar trebui sa isi faca si nevastata user sa poa sa spuna ea adevaru k de knd o descrii u e deja materialista :lol: saraka ada....

Psycho 27-05-06 18:29

;) .. bah hai k deja o dati in sentimentalisme ...

d3vilish_lips 27-05-06 18:39

....who me? :rolleyes2....

minirally 27-05-06 18:48

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
....mai bine zi k e mort dupa tine :lol::twisted:....

eh..sunt modesta reihan :lol: kiddin`:-P

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning