pai, daca aia e atat de proasta incat sa il creada pe prietenul meu, si e atat de proasta incat sa se combine cu el ( adik nu isi da seama ce cauta el ) ...
i-as lega de calorifer ))) ... pe bune, i-as da de l-as rupe pe prietenul ala a meu si ... pe ea as lasa-o in plata Domnului ca e proasta
nu shtiu ce as face daca prietena mea m-ar insela cu o fata... )))))
am forma un trio, daca si ele ar dori ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.......pe cand unul care raneste la suflet ..fol creieru e mult mai castigat k durerea poate ramane mult mai mult timp...ceea ce este si mai greu de facut ...se poate numi un om echilibrat ...
echilibrat?niet cred ca mai degraba extrem de pervers ,cu rabdare inepuizabila asteptind ocazia si momentul potrivit pt a savura ce urmeaza..........
consider ca aceasta metoda e mai complicata ,consumatoare de mari resurse,dak nu ai nervii tari risti sa gresesti si sa ti-o furi tu in propriul joc ,cu propriile arme ,ceea ce e nashpa rau di tat
concluzia:good things come tho those who wait.......
si cum spunea cineva drag mie-AM TOT TIMPUL DIN LUME...............
echilibrat?niet cred ca mai degraba extrem de pervers ,cu rabdare inepuizabila asteptind ocazia si momentul potrivit pt a savura ce urmeaza..........
consider ca aceasta metoda e mai complicata ,consumatoare de mari resurse,dak nu ai nervii tari risti sa gresesti si sa ti-o furi tu in propriul joc ,cu propriile arme ,ceea ce e nashpa rau di tat
concluzia:good things come tho those who wait.......
si cum spunea cineva drag mie-AM TOT TIMPUL DIN LUME...............
Asa e!If u wait long enough,everything will come to u! Treaba e testata si...mi s-a intamplat sa ma intorc cu coada intre picioare dupa....3 ani.Bine ca am ramas amici in tot acest timp,dar ea vrea DOAR amici sa fim.Si ea ce a facut in timpul asta? NIMIC! Si-a vazut de viata ei si gata.
ce'ai face dak... 1 prietenul cel mai bun i-ar spune prietenei tale ca ai inselat-o doar pt a se da la ea iar ea de suparare s-ar combina cu el? Pe cine ai fi suparat? Pe cine ai condamna? Pe cine ai ierta?
Un alt caz....ce-ai face dak 2 ai afla ca prietena ta pe care o iubesti te inseala cu......o fata? (si va rog nu va ganditi cum ar fi prietena ta cu prietena ei si cu tine in pat k asa e clar ca tuturor va va surade ideea :P )
pai ce sa fac,ce ar face orice om normal:l-as pandi pe ala cand vine intr-o seara aks si cu inca vreo 3 prieteni l-as rapi si i-as da o bataie crunta si l-as pune sa o sune pe aia sa-i spuna adevarul!ea saracutza in afara ca e proasta nu are nici o vina!
P.S. haideti fratilor k am glumit eu sunt un om pasnic nu as face asta ..........sau as face-o?hmmmm
ce vrei frate ala care iti face una ca asta nu e prieten si merita si mai rau!l-as duce in padurea Baneasa,l-as lega de un copac si l=as da cu bidineaua cu c***t si i-as face si poze!
stii ce le-as face: le-as da verde la aman2, duca-se cu prostia lor cu tot, sa se tina de mana, ea ca-i proasta si musca la vrajeala lui, el ca-i pervers si o face din vorbe doar k sa si-o traga cu femeia prietenului lui...
nicio bataie, si stii de ce? pt k toate in viata se platesc, si pana la urma tot si-o ia, one way or another....
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [DACIA] [MERCEDES]
Re: Ce'ai face daca....
ce toata viatza ....... nu exista asa ceva ...... pai ori e tovarasu meu ori nu ??? pai cum sa fwta femeia daca imi e tovaras ???? nici nu stii ce satisfactie ai cand ii rupi 2-3 coaste si o mana ! mmmmmm ! heheheheh