Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-10-06, 12:03   #136
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Ce'ai face daca....

trix..este incorigibil.... lasa asa nu-ti mai bate capu'
Eugen_TL is offline  
Old 29-10-06, 13:44   #137
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

mai TuningBoy cu tot respectul , daca eu is tovaru tau al mai bun si itzi ard femeie , tu ma iei in bratze si ma felicitzi ????? sau ma lasi in pace ??paidaca tovarasu meu al mai bun imi arde femeie ii scot dintzi din gura pt k daca imi e tovarasi vine si-mi zice k femeia mea e panarama si cedeaza la el nicidecum sa o arda si sa mearga pe burta pt k atunci iau foc grav d tot si ma apuk dracii!nu cred ca e cineva pe acilea kre sa fie indiferent la asa ceva ! ?
DolusD is offline  
Old 29-10-06, 23:01   #138
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

Tuningboy nu a facut NICI O REFERIRE la aceasta problema a ta,crede-ma...mi-a dat un sfat prietenesc p kre de acum o iau in serios....
Trixi is offline  
Old 30-10-06, 10:56   #139
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

cand crezi ca stii totul despre o pers, ce ai face u Trixi in cazul in care amicul tau cel mai bun ti-ar fura sotul ptr o noapte ?:P acum cred ca toti sunt curiosi
GABBY_ is offline  
Old 30-10-06, 11:04   #140
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

in primul rind,daca cunosc persoana...nu ma mir!!!!! si sa le fie d bine!!! eu ma bucur tot timpul,daca oamenii "se simt bine" !!!!
Trixi is offline  
Old 30-10-06, 13:30   #141
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

va zic eu ce ar face EA ...ar fi cea mai happy/ ar ramane cu printisorul ei dom
Eugen_TL is offline  
Old 30-10-06, 21:41   #142
nxtaz
Old School Cars

Stage 5

nxtaz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]

mai fratilor, nush ce sa zic, mie mi s-a intamplat, de fapt, eu am fost ala care a facut tot.
Lucrurile stau in felul urmator, ei se certasera de ceva vreme si nu mai erau impreuna, si total intamplator am fost o noapte cu fata la strand (nu numai eu cu ea) si ne-am cam aprins in fine...m-am abtinut cat am putut de mult, pt ca stiam ca imi e prieten si "nu se face asa ceva", in fine dupa cateva saptamani inevitabilul s-a produs si....am ramas impreuna. Eu am considerat ca ar trebui chiar sa ii spunem amandoi ce s-a intamplat. Partea proasta e ca dupa cele intamplate l-a reapucat dragostea si de aici multe multe discutii, in fine, deznodamandul mi-e favorabil. Asa ca se intampla, pur si simplu, nu judecati totul numai dintr-o perspectiva, cand se intampla sa te indragostesti, se intampla si gata.
Poate o sa ma condamnati acum, eu unul nu consider ca am gresit, pt ca sunt si acum cu fata respectiva(avem 2 ani) si ne intelegem de minune. (Vedeti ce pierdeam ? :P) Peace.
nxtaz is offline  
Old 03-11-06, 10:03   #143
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by Trixi View Post
in primul rind,daca cunosc persoana...nu ma mir!!!!! si sa le fie d bine!!! eu ma bucur tot timpul,daca oamenii "se simt bine" !!!!
trixi... jos palaria in fata ta
se cunoaste experienta, si nu o spun ca sa te perii, nici nu e cazul. respect
aleks is offline  
Old 03-11-06, 10:23   #144
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

cine-s eu k sa ma pun in calea fericirii a unor oameni???
ms d flori!
Trixi is offline  
Old 05-11-06, 14:59   #145
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

cu placere... si eu multumesc pt mail
aleks is offline  
Old 12-11-06, 22:52   #146
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]

Va spun si eu parerea mea ... deci daca prietenul meu cel mai bun ... ar face asa ceva ... desi mi se pare cam nasol, i-as zice ca: Aici totul ia sfarsit... si relatia noastra de prieteni foarte buni .... pe urma i-as multumi si lui ca mi-a aratat ce multa incredere are prietena mea in mine ... si nu l-as mai vedea chiar daca ar fi in fata mea ... m-as uita prin el ... pe urma ... ei i-as zice ca ii multumesc pt clipele frumoase petrecute impreuna si un adio simplu ar innebunio iar in cazul 2 ... daca fata m-ar insela cu o alta fata ... as sta de vorba cu ea ... si daca chiar simte ceva pt fete .. i-as zice ca la primul caz ... ca ii multumesc pt clipe si bla bla ... si iar un Bafta in viata ! deci ... fara violenta ca nu rezolvi nimic ... dimpotriva dai dovada ca esti iritat ... si cel mai bine e sa fi indiferent ... chiar daca in interiorul tau e razboi ... mai bine te retragi si le lasi impresia ca pe tine chiar te doare in cot ... pana la urma ... ei vor suferi mai tare ... cand isi vor da seama ce au pierdut ... salutare natiune
Hori is offline  
Old 13-11-06, 12:07   #147
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

welcome!
si bine gindit!numai vezi sa te tii d principii si atunci,daca doamne fereste,esti pus in fata situatiei..
Trixi is offline  
Old 13-11-06, 12:33   #148
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
welcome!
si bine gindit!numai vezi sa te tii d principii si atunci,daca doamne fereste,esti pus in fata situatiei..
eeeeeeeeeee bine acuma eu am zis ca .... asa as face ... acuma nu bag mana in foc ca si iese asa cum vreau ... cine stie ... nu am fost pus da nu ma tem ... ca sti cum se zice ... in viata de ceea ce te feresti cel mai tare, de aia te lovesti ... deci sa vina sa vina o astept cu sange cu sange... in ......
Hori is offline  
Old 13-11-06, 12:51   #149
Trixi
Swift Driver

Stage 5

Trixi's Avatar

Member of:
[Suzuki]

..este bine deja daca nu te ia p nepregatite!!! in mod cert ,iti va fi mai usor sa te comporti corect,cind vei fi pus in fata situatiei...(desi nu iti doresc)
si fii atent,k nu inteleg toti limbajul "mess"
Trixi is offline  
Old 13-11-06, 15:32   #150
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
..este bine deja daca nu te ia p nepregatite!!! in mod cert ,iti va fi mai usor sa te comporti corect,cind vei fi pus in fata situatiei...(desi nu iti doresc)
si fii atent,k nu inteleg toti limbajul "mess"
iti multumesc ca apreciezi ideea mea de a rezolva problema
Hori is offline  
Closed Thread

Posting Rules