yo zic sa nu te impaci cu ea si stiu de ce zic asta....si legat de prietena pe care ai iubit-o si esti cu ea in clasa...cea mai mare prostie pe care ai putut sa o faci a fost sa te cuplezi cu cineva pe care vezi zilnic...ganditi inainte sa va cuplati ma ca sunteti barbati da-o draq de treaba...apoi stati si plangeti ca noi...cand vreti o relatie serioasa ganditi-o inainte (asta e pt iubirile cu colegele de clasa...nu va ganditi ca le vedeti zilnic? si dak se intampla sa va despartit va va fi greu mai departe?) ...
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
annna, vezi ca sunt cateva topicuri pe aici , unde ai putea sa te prezinti , spiry _ golf , va rog purtati discutiile pe mess , urmatorul care mai posteaza "buna annna" ........ e sters
annna, vezi ca sunt cateva topicuri pe aici , unde ai putea sa te prezinti , spiry _ golf , va rog purtati discutiile pe mess , urmatorul care mai posteaza "buna annna" ........ e sters
buna... dimineatza santos, am crezut k ai lasat amanet sectiunea asta...
daca vreis a uiti persoana iubita simplu.....de acte ori iti amintesti de ea/el gandeste-te la tot ce a fost mai urat adu-ti aminte cum era cand era rau nu cand era bine.....iar cand o vezi in loc sa te imoi si sa admiri ...mai bine ti-ai aduce minte iar partile ei/lui rele treci peste ce a fost....priveste inainte....caci nimic din ce a fost nu va mai fi!
"nik din ce a fost nu va mai fi" asta anna e o mare vrajeala,.... toti o spun dar nu e adevarat! daca te gandesti bine nici o zi nu e la fel ca alta intr-o relatie! dar dupa o cearta,o pauza sa stii ca lucrurile pot fi mai bune chiar decat au fost pana sa se certe, prin simplu fapt ca au invatat ceva din experianta neplacuta! nu stiu asta e parerea mea si mi-o sustin pt ac am si exemple ! trebuie sa fim mai optimisti fratilor ca altfel ne mananca toti de Kur!
care annna?e parerea ta...la fel cum e si aprerea mea si o sustin ...una e o cearta nevinovata...si lta e cand incerci sa uiti...incerce sa uiti atunci cand nu ami e cale de intoarcere ...sau cand e mai bine sa uiti.....
eu nu ma refer la o mica cearta... cand iei o pauza cu cineva e o cearta ceva mai serioasa si se ajunge la o decizie luata impreuna! dupa ce se linistesc apele si intervine dorul chestii de genu asta totul revine la normal sau poate chiar la mai bine!
toti care se cearta ceva mai serios primul lucru la care se gandesc e " ah vreau sa uit, nu mai pot, mi-a ajuns pana aici, nu mai pot ierta etc etc" (spune de nu e asa)-->acesta e primul impuls,,,, dar a 2a zi s-ar putea sa nu mai zica la fel sa caute o solutie in vederea rezolvarii problemei!
eu nu cred in pauze sau cel putin nu mai cred...ce e aia pauza in iubire....o rel ori merge ori nu ...ori discuti si rez ....ori ce ....o zi 2 bine o saptamana pauza....iar impacarea e dulce....2 zile bine apoi air cearta...unde crezi ac duce ...iti sun eu...la o lunga suferinta....si intr-un final la inevitabil..... cand iubesti...cand ai o relatie nu iei pauze....nu zici acum gata dute dracu maine iarta-ma te iubesc....nu o poti duce asa o vesnicie.
uite eu de ex sunt o fire oarecum mai dificila! daca ma supara cu ceva si ma supar si dau motiv de cearta mai serioasa , nu ma pot impaca in 2 zile pt ca daca o fac,o fac degeaba fiindca in sufletul meu tot suparat as fi,asta ar inseamna sa ma prefac ceea ce duce la indispozitia fetei si apoi chiar la ceva serios! mai bine stau pe banca pana imi revin, ea intre timp dovedeste ca eu m-am inselat sau ca ea a gresit dar intradevar ii pare rau si gata !
eu de ex pauza am avut 3 luni in care am vb doar mai mult in sictir...dar apoi totul a fost bine(nu pot spune ca mai bine ca as minti... dar era ca inainte)... iar acum dupa o cearta ceva mai serioasa, o neincredere din partea mea in fata am hotarat sa nu mai am deloc treaba si s-o uit... dar degeaba zic eu acum ca vreau s-o uit,nu-mi pot impune ceva(mai ales ca noi inainte de asta am fost cei mai buni prieteni dar am incurcat borcanele-- e ceva ce ne leaga f stras)... daca pe viitor(poate mai devreme, sau poate mai tarziu) e sa fie iar ceva? ce am sa fac? am sa spun"nu ma ca am zis c-o uit cedraq asa ramane"?? nu,toti meritam o sansa!
corect...meritam o sansa....dar daca nu merge nu merge.....crede-ma ca stiu ce vb,,,si se poate si uita greu cei drept..... dar tre s aai multa vointa...tre sa intelegi ...oricat ai incerca s atreci peste unele lucruri de multe orie e imposibil si chiar daca iubesti...normal ac supararea iti trece cu timpul....poate ca la un moment dat si uiti de ce te-ai certat...iar acnd privesti in urma ti se poate parea chiar banal motivul....dar la prima discutie revin toate si abia atunci realizezi...ca nimic nu se paote schimba...si ami e adevarat si ac in totalitate nu poti uitat niciodata persoana iubita...dar ada acea dragoste iti face mai mult rau decat bine....mai bine o lasi doar o amintire si ami bine spui nu....py pt ac oricat ai zice de data asta nu voi regreta .... aproape mereu regreti.