Forum 4Tuning

Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Femei

Femei Rele, bune, guralive, tacute, etc. Cum ar arata masinile si motoarele daca nu ar fi scoase in evidenta de femei?

Closed Thread

Thread Tools
Old 17-01-06, 20:43   #16
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

bah nush care e parerea tah despre barbatzii care isi bat femeile ... dar iti spun k daca as afla k m`ar inshela as cocosha`o .. putin ... sau ... as intoarce`o invers si as scutura`o cum am facut cu andrei atunci la chindie .. k poate ii vine mintea la cap ... corekt ???
Psycho is offline  
Old 17-01-06, 20:53   #17
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mmm uite ca la astfel de faze nu m-am gandit
needBrain is offline  
Old 17-01-06, 21:06   #18
ZerO_CooL

Stage 5

ZerO_CooL's Avatar

Member of:
[BMW]

Nu cred ca asa ii va veni mintea la cap. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii dai de inteles ca ai aflat ca te inseala si sa va despartiti, iar pe ea sa o lasi sa isi dea seama singura ca a gresit si atunci poate ca va realiza ce a pierdut si se va intoarce la tine rugandu-te sa o ierti, iar atunci tu vei face ce crezi ca e mai bine.
ZerO_CooL is offline  
Old 17-01-06, 21:30   #19
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Nu cred ca asa ii va veni mintea la cap. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii dai de inteles ca ai aflat ca te inseala si sa va despartiti, iar pe ea sa o lasi sa isi dea seama singura ca a gresit si atunci poate ca va realiza ce a pierdut si se va intoarce la tine rugandu-te sa o ierti, iar atunci tu vei face ce crezi ca e mai bine.
frate ... cand iti pui cip la mashina vrei sa`i dai in goarna .. sa`i dai in gura .. ce vina are mashina .. corekt .. dar femeia e de vina frate ... tre sa`i dai in gura k la coasa ... nu sunt nici eu deacord cu ce`i ce`si bat femeile .. da .. frate cand femeia t insheala si t face de *** si mai afla si prietenii tai .. si mai vb ashtia si p la spate .. uite mah la asta ce fraier e .. aia suge shtiuletele lu x si lu y si apoi asta isi ia limba in gat cu ea ... e nasol frate
....

tre sa`i bagi mintiile in cap .. asa e .. nu t simtzi barbat daca batzi o femeie .. ba chiar eshti o femeie ... dar in astfel de cazuri ai si tuh o satisfactzie morala ... si sufleteasca k i`ai umflat gura
Psycho is offline  
Old 20-01-06, 16:28   #20
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

......si kand inshala baietzii noi ce sa le facem blue eyes .....poate sa le`o retezam k sa le vina mintea in capu` alalalt nuh? .....
d3vilish_lips is offline  
Old 20-01-06, 16:32   #21
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
......si kand inshala baietzii noi ce sa le facem blue eyes .....poate sa le`o retezam k sa le vina mintea in capu` alalalt nuh? .....
uite ce se intampla cand femeile se uita la stirile de la ora 5
needBrain is offline  
Old 20-01-06, 16:36   #22
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:
Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
uite ce se intampla cand femeile se uita la stirile de la ora 5

......mare norok k eu nu ma uit ....
d3vilish_lips is offline  
Old 22-01-06, 22:55   #23
TufY

Stage 5

TufY's Avatar

........... daca te insala ................ merita sa ii rupi putin .....sau mai mult cascheta asa ca a fost nesimtita.
si cand baietii insala asta e GHINION pentru fata ............ are decat sa il paraseasca!!
TufY is offline  
Old 24-01-06, 15:40   #24
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"TufY\"
........... daca te insala ................ merita sa ii rupi putin .....sau mai mult cascheta asa ca a fost nesimtita.
si cand baietii insala asta e GHINION pentru fata ............ are decat sa il paraseasca!!
prea tare
needBrain is offline  
Old 24-01-06, 20:03   #25
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Default Re:

Quote:

.....kata magaria.....pffffffffffffff
d3vilish_lips is offline  
Old 25-01-06, 12:58   #26
TufY

Stage 5

TufY's Avatar

d3vilish_lips
nu am dreptate????
TufY is offline  
Old 25-01-06, 17:58   #27
d3vilish_lips

Stage 5

d3vilish_lips's Avatar

Default Re:

Quote:
d3vilish_lips
nu am dreptate????

....nu am nimik impotriva daka o prinzi sa o incaraci da nu mi se pare normal k noi sa nu reactionam la modul violent ca si voi ....platim cu aceasi moneda.....kum ziceam mai sus o retezam ,sau hai sa nu fiu rea ii dam un model cu lama ......
d3vilish_lips is offline  
Old 26-01-06, 15:45   #28
TufY

Stage 5

TufY's Avatar

bine ca treaba cu violenta se aplica doar atunci cand investesti multa afectiune in acea persoana si simti ca ai fost tradat DAR daca este o fata ........oarecare cu care o arzi aiurea ca nu ai ce face ....... parca nici nu merita sa te enervezi
TufY is offline  
Old 27-01-06, 12:19   #29
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:

bine ca treaba cu violenta se aplica doar atunci cand investesti multa afectiune in acea persoana si simti ca ai fost tradat DAR daca este o fata ........oarecare cu care o arzi aiurea ca nu ai ce face ....... parca nici nu merita sa te enervezi
iti spun io k daca shtii k ai investit ... si bani si timp si semtimente cam inebuneshti )

io unu ii fac surprize placute / sau nuh / prietenei mele ... ii fac vizite pe la 10 ... seara ... pe la 1 .. pe la 3 ... + multe alte surprize de genu .. ce faci .. Bine .. unde eshti ? in orash ... ( era pana acum dialogul ) .. dar de acum este .. ce faci / Bine .. unde eshti ... in orash ... si urmatoarea intrebare ... .. Ce orash ??
Psycho is offline  
Old 27-01-06, 13:31   #30
TufY

Stage 5

TufY's Avatar

TufY is offline  
Closed Thread

Posting Rules