Quote:
|
Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Nu cred ca asa ii va veni mintea la cap. Cred ca cel mai bine ar fi sa ii dai de inteles ca ai aflat ca te inseala si sa va despartiti, iar pe ea sa o lasi sa isi dea seama singura ca a gresit si atunci poate ca va realiza ce a pierdut si se va intoarce la tine rugandu-te sa o ierti, iar atunci tu vei face ce crezi ca e mai bine.
|
frate ... cand iti pui cip la mashina vrei sa`i dai in goarna .. sa`i dai in gura .. ce vina are mashina .. corekt .. dar femeia e de vina frate ... tre sa`i dai in gura k la coasa ... nu sunt nici eu deacord cu ce`i ce`si bat femeile .. da .. frate cand femeia t insheala si t face de *** si mai afla si prietenii tai .. si mai vb ashtia si p la spate .. uite mah la asta ce fraier e .. aia suge shtiuletele lu x si lu y si apoi asta isi ia limba in gat cu ea ... e nasol frate
....
tre sa`i bagi mintiile in cap .. asa e .. nu t simtzi barbat daca batzi o femeie .. ba chiar eshti o femeie ... dar in astfel de cazuri ai si tuh o satisfactzie morala ... si sufleteasca k i`ai umflat gura