Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > LEGAL RACING BUCURESTI 16 Septembrie orele 20 - NOCTURNA

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 18-09-06, 00:19   #406
Gratzian
Administrator

Stage 5
 
Gratzian's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4,465
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Legal Racing - SAMBATA 16 SEPTEMBRIE 2006 - NOCTURNA

Era si timpul sa oprim polemicile absurde.
De multe ori, ne lasam dusi de patima, crezand ca vedem adevarul, dar de multe ori chiar daca il vedem, poate vedem doar o fateta a lui...
Observ aici multe pareri patimase, care au marele defect provenit tocmai din patima, nu neaparat logica, experienta sau intentie.

Absolut intotdeauna, sunt multe componente care scapa unei analize superficiale.
Va porniti pe un subiect, fara sa stati sa meditati un pic la intreg. Si marjati, de multe ori cu injurii si acuze, cu "dreptatea in brate"

Sa mergem pe exemple:
1. Dati vina pe spectatori. Dar am vazut curse la care spectatorii au stat si mai rau de atat, si mai periculos, fara discutie, deci nu pot fi considerati un factor determinant.
2. Dati vina pe organizator, pentru ca a fost nocturna, sau ca nu a semnalizat bine finishul. Dar am vazut si mai rau, si fara incidente... iar despre nocturna.... ce sa zic... nu exista nimic mai frumos de atat, si nu noaptea in sine produce accidente.
3. Dati vina pe baietii care s-au incins dupa finish... am mai vazut si asta fara accidente.
3. Nu conteaza din ce grupare erau cei impicati. Ei erau soferi in competitie...
Daca unul din ei era de la 4tuning, insemna ca avem noi vre-o vina?
Prost obicei... e ca si cum daca un italian imi fura ceva, toti italienii sunt hoti, sau ce? Conteaza ce a facut persoana, si atat.

Nu intentionez sa acuz sau sa disculp pe nimeni, doar sa semnalez ca punctele de vedere exprimate (nu de toata lumea, normal) sunt superficiale, patimase si datorita unor impulsuri de moment.
Deci gata cu certurile, nu au voie sa scrie decat cei care reusesc sa o faca analitic.
Nu ma voi lasa inselat de aparente, voi sesiza orice atac subtil indiferent cat de bine pare ascuns. Vei sti daca postul tau e ok, numai daca ramane si nu e sters.
Nu accept critici cu acuze de cenzura, caci pana aici a scris fiecare ce a vrut.
Dar si asta e o metoda proasta... daca scriu sute de oameni, fiecare crede ca el scrie ok si ceilalti prost. In nici un caz nu sunt sute de posturi echilibrate, documentate si analitice.

E un caz grav, si mica barfa nu duce la nimic bun. Sa isi dea cu parerea cine crede ca are o analiza pertinenta. Fara suparare... daca nu e, se sterge, ok?
Gratzian is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -