07-01-11, 13:52
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Merg la fete.
|
|
|
07-01-11, 15:20
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by ondin
Merg la fete.
|
place pigalle rekomand dar atentie este multe fete cu pwla pe acolo (pt cunoscatori avansati )
|
|
|
07-01-11, 16:58
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by horatiu_72
place pigalle rekomand dar atentie este multe fete cu pwla pe acolo (pt cunoscatori avansati )
|
Am stat in 2006 in Piggalle vreoluna jumate ma scarbisem deja
|
|
|
08-01-11, 02:47
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by tune_AKj
La multi ani Aly !
Hai comunitatea Deva/HD ...cu poze/comentarii....vis-a-vis de Revelion. Cum ati petrecut....ok ...daca nu aici ..hai pe facebook )))
|
Daca altii nu pun poze de la revelion...revin eu cu inca cateva...atat pt domnisoare cat si pt baieteii inflacarati
|
|
|
08-01-11, 09:36
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fratzika
Daca altii nu pun poze de la revelion...revin eu cu inca cateva...atat pt domnisoare cat si pt baieteii inflacarati
|
Cam imbracate si plasticate fratzika
|
|
|
08-01-11, 14:52
|
|
Stage 4
|
Quote:
|
As petrece Revelionul cu ele in fiecare seara de cate 5 ori pe seara =)) ,.......... frumos .
|
|
|
09-01-11, 20:24
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Quote:
|
hmmm..restul p.m. ))))))))
|
|
|
11-01-11, 02:35
|
|
Stage 3
|
lume, azi e 11.01.11 .... n au prezis mayasii astia nik pt azi ? sau vedem diseara la stiri )
|
|
|
11-01-11, 09:42
|
|
AfterDark Racing Member
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nimeni`
lume, azi e 11.01.11 .... n au prezis mayasii astia nik pt azi ? sau vedem diseara la stiri )
|
Nu pentru 11.11.11 atunci cred
|
|
|
12-01-11, 14:29
|
|
Stage 3
|
"Pretul actual al carburantilor din Romania e corect, sustine Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Se pare ca nu exista elemente de suspiciune referitoare la incheierea unei intelegeri intre companiile petroliere." asta e declaratie luata de ProTV ...nah sa nu l impusti ?
"Consiliul Concurentei a declansat, in 2005, o investigatie referitoare la pretul carburantilor, care se va finaliza abia in luna februarie. Apoi se va face o reverificare, de catre o echipa speciala, se va intocmi un raport care va fi trimis spre avizare Comisiei Europene si abia la mijlocul anului raportul (referitor la situatia din 2005) va fi dat publicitatii. Aceasta este cea mai lunga investigatie a Consiliului Concurentei, media duratei investigatiilor realizate de Consiliu fiind de 2 ani. "Dupa numirea mea, in 2009, am suplimentat echipa care se ocupa de verificari, am operat si unele modificari, tocmai in ideea de a urgenta finalizarea investigatiei. S-a facut, atunci, un control inopinat, dar nu va pot dezvalui rezultatele, nici eu nu le cunosc", sustine Chiritoiu." asta pt ziarul Gandul
|
|
|
12-01-11, 18:50
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by nimeni`
"Pretul actual al carburantilor din Romania e corect, sustine Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Se pare ca nu exista elemente de suspiciune referitoare la incheierea unei intelegeri intre companiile petroliere." asta e declaratie luata de ProTV ...nah sa nu l impusti ?
"Consiliul Concurentei a declansat, in 2005, o investigatie referitoare la pretul carburantilor, care se va finaliza abia in luna februarie. Apoi se va face o reverificare, de catre o echipa speciala, se va intocmi un raport care va fi trimis spre avizare Comisiei Europene si abia la mijlocul anului raportul (referitor la situatia din 2005) va fi dat publicitatii. Aceasta este cea mai lunga investigatie a Consiliului Concurentei, media duratei investigatiilor realizate de Consiliu fiind de 2 ani. "Dupa numirea mea, in 2009, am suplimentat echipa care se ocupa de verificari, am operat si unele modificari, tocmai in ideea de a urgenta finalizarea investigatiei. S-a facut, atunci, un control inopinat, dar nu va pot dezvalui rezultatele, nici eu nu le cunosc", sustine Chiritoiu." asta pt ziarul Gandul
|
Da, e corect pretul carburantilor daca ai un salar sau un venit de 3500 de lei/luna, dar altfel nu vad cum ar fi corect ......
|
|
|
12-01-11, 19:00
|
|
Stage 4
|
Stiu ca acum cea mai mare problema tine de pretul carburantilor, dar eu mai am si alte probleme )
Am o micuta problema, cine ma poate ajuta. Dupa accidentul care l-am avut cu masina nu imi mai functioneaza ABS+EDB+ESP+ASR+ MSR+ Hill holder , pot sa-i fac eu ceva fara sa o mai pun pe tester ? Are cineva vreo idee ? Singurele piese care au fost afectate dupa accident sunt :bratul dreapta, janta,farurile , radioator si alte nimicuri , dar dupa radiator nu sa atins nimic .
Multumesc anticipat !
|
|
|
12-01-11, 19:52
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Nu va mai puneti speranta ca o sa faca guvernul ceva, noi putem, daca suntem uniti, chiar foarte uniti.
|
|
|
12-01-11, 19:55
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Nu va mai puneti speranta ca o sa faca guvernul ceva, noi putem, daca suntem uniti, chiar foarte uniti.
|
Normal ca nu o sa faca nimic Guvernul, doar daca ii impingem noi de la spate sau sa-i obligam, in Spania pt cativa eurocenti in plus sau blocat autostrazile si alte strazi, asa trebuie sa facem si noi. Daca se ajunge la Revolutie, eu vreau sa-i tai testicul stang lui Boc ) .
|
|
|
12-01-11, 23:46
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Cu 'sisu' sau cu barda?
|