24-11-09, 16:53
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
Daca te invarti bine, s-ar putea sa te pot culege eu. E posibil sa trag o fuga pana in Germania si fix atunci ar trebui sa tranzitez Ungaria.
|
|
|
26-11-09, 22:46
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
Member of: [SKODA] [4Tuning International]
|
care stie care mai sunt preturile la imprimari tricouri prin hd ? ma bate gandu sa-mi fac cateva personalizate
|
|
|
27-11-09, 00:06
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
depinde ce si cat imprimi pe tricou ...
|
|
|
27-11-09, 00:35
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
asa ceva micut cam 10 lei...i-a luat la un prieten la alma-print pe ion creanga vreo 7 lei sa-i treaca numele pe spatele tricoului(scria mai mare numele decat cum scrie pe site "loc de dat cu capu")
27-11-09, 00:37
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic
asa ceva micut cam 10 lei...i-a luat la un prieten la alma-print pe ion creanga vreo 7 lei sa-i treaca numele pe spatele tricoului(scria mai mare numele decat cum scrie pe site "loc de dat cu capu")
|
deci era cu tricoul lui , super asa , mersi de info , o sa fac cand ajung acasa in caz ca-mi gasesc ceva tricouri simple de calitate
|
|
|
27-11-09, 00:49
|
|
  Stage 5
|
Da, era cu tricoul lui.
Daca tot vorbim de tricouri si de colegu ce si-a imprimat ...va invit pe toti care vreti sa veniti sambata asta 28.11 la sala la constructorul la ora 17.00 sa vedeti meci(de fotbal in sala) intre echipa lui F.R.Sonic(adica je) si echipa lui *HD_85_GEL*(adica Gelu) ...intrarea se face pe partea cu lipscaniul si este gratuita normal.
Ce-l mai bun sa castige(adica echipa mea  ) oricum o sa fie distractiv...jucam pentru un loc intre cele mai bune 4 echipe ale fabricii de cable HD ..si duminica se vor juca ultimele 4 meciuri printre care si finala 
O sa fie distractiv! VREM CUPA !!!
|
|
|
27-11-09, 00:57
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
|
Quote:
Da, era cu tricoul lui.
Daca tot vorbim de tricouri si de colegu ce si-a imprimat ...va invit pe toti care vreti sa veniti sambata asta 28.11 la sala la constructorul la ora 17.00 sa vedeti meci(de fotbal in sala) intre echipa lui F.R.Sonic(adica je) si echipa lui *HD_85_GEL*(adica Gelu) ...intrarea se face pe partea cu lipscaniul si este gratuita normal.
Ce-l mai bun sa castige(adica echipa mea  ) oricum o sa fie distractiv...jucam pentru un loc intre cele mai bune 4 echipe ale fabricii de cable HD ..si duminica se vor juca ultimele 4 meciuri printre care si finala 
O sa fie distractiv! VREM CUPA !!!
|
prind si eu macar finala ?  .... si eu vreau fotbal !!!!!
|
|
|
27-11-09, 08:01
|
|
 Stage 5
|
eu te las sa te bati cu pumnu-n piept ca o sa castigati.... dar eu sunt acolo, pe teren, sa va dau cateva boabe si sa nu va prind in finala.... :P
27-11-09, 09:18
|
|
AfterDark Racing Member
  Stage 5
Member of: [AfterDark Racing] [FORD] [DACIA] [4Tuning International]
|
Have fun cei mai bun sa castige. Eu am fost aseara la Balon si cred ca am luat un pui de gripa asa ca nu vin sa nu va bag si pe voi in covalescenta
27-11-09, 12:36
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BaLaurzor
prind si eu macar finala ?  .... si eu vreau fotbal !!!!!
|
Pai finala e tot duminica acuma in 29.11.... nu cred c-o prinzi
Quote:
Originally Posted by *HD_85_GEL*
eu te las sa te bati cu pumnu-n piept ca o sa castigati.... dar eu sunt acolo, pe teren, sa va dau cateva boabe si sa nu va prind in finala.... :P 
|
Nu creca apuci sa dai nici o boaba  dar imi place ca esti optimist
Quote:
Originally Posted by Kedy
Have fun cei mai bun sa castige. Eu am fost aseara la Balon si cred ca am luat un pui de gripa asa ca nu vin sa nu va bag si pe voi in covalescenta 
|
Nasol Ba Cipri, Fa-te bine!
|
|
|
27-11-09, 15:55
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Nu creca apuci sa dai nici o boaba  dar imi place ca esti optimist 
|
avand in vedere ca tu stai in aprare iar eu joc mai mult in atac da de inteles ca ne vom intalnii foarte mult pe tot parcursul jocului...
Gluma-i gluma..pana la urma trebuie sa va lasam sa mergeti voi mai departe ca aventi mai multe sanse ca noi... noi suntem 4 Fun ...  nu ca voi 4 $$$  
|
|
|
27-11-09, 17:14
|
|
Skoda Driver
  Stage 5
|
ioi ioi , acum nu stricati prietenia cladita in cativa ani pentru un meci , prea rautaciosi sunteti , eu zic : "fie ca cel mai bun sa castige" , va urez bafta la amandoi si sa faceti spectacol ca in fond in asta consta tot fotbalul in sinea sa : distractie si spectacol
|
|
|
27-11-09, 17:47
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by BaLaurzor
ioi ioi , acum nu stricati prietenia cladita in cativa ani pentru un meci , prea rautaciosi sunteti , eu zic : "fie ca cel mai bun sa castige" , va urez bafta la amandoi si sa faceti spectacol ca in fond in asta consta tot fotbalul in sinea sa : distractie si spectacol
|
stai linistit ca nu stricam nici o prietenie...noi stim despre ce este vorba... 
Anu' trecut si Frs era in echipa mea, adica 4 Fun Not 4$, anu' asta el s-a "transferat" la alta echipa si anume Emo Kids... din aceasta cauza... ne mai "impungem"... Nu as strica prietenia dintre mine si Bogdan pt nimic.
Dane - ai grija sa nu ti-o iei in cap dupa ce citesti ultima propozitie 
|
|
|
27-11-09, 18:35
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Ba nu mai mergeti sa dati bani la copii? Iar a dat fotbalu in voi?
|
|
|
|
|