05-10-06, 03:48
|
|
Toyota Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Honda] [Toyota]
|
Re: Car SPEC.
Superba msinutza!
Sunt curios cum se aude bov-ul pe motorul si turbina de VW?
Quote:
i-am luat toate emblemele cu GTI (sa nu stie lumea ce am sub capota)
|
Asta ca asta,dar problema GTI-ului e un anumit model din gama golf numit R32...
|
|
05-10-06, 05:35
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by BogdanNZ
Superba msinutza!
Sunt curios cum se aude bov-ul pe motorul si turbina de VW?
Asta ca asta,dar problema GTI-ului e un anumit model din gama golf numit R32...
|
un r32 nu ma face la ce am eu pe el , decat daca isi pune un supercharger
|
|
|
05-10-06, 05:37
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by alex_MK V
|
am sa filmez masina cu sunet ca sa auzi cel mai frumos sunet la o masina inventat vreodata
|
|
|
05-10-06, 07:30
|
|
Toyota Driver
Stage 5
Member of: [4Tuning International] [Honda] [Toyota]
|
Quote:
Originally Posted by alex_MK V
am sa filmez masina cu sunet ca sa auzi cel mai frumos sunet la o masina inventat vreodata
|
Baga sa auzim BOV-ul rasufland
Quote:
|
Nu fi asa sigur...R32-ul are 250cai standard si e AWD, iar asta inseamna plecare ca din pusca...oricum daca ai dus-o de la 200 la 270 cai e de admirat
|
|
|
05-10-06, 07:58
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by BogdanNZ
Baga sa auzim BOV-ul rasufland
Nu fi asa sigur...R32-ul are 250cai standard si e AWD, iar asta inseamna plecare ca din pusca...oricum daca ai dus-o de la 200 la 270 cai e de admirat
|
m-am luat cu r32 si pe highway si de pe loc si l-am mancat in ambele situatii , avea doar intake , dar se vede diferenta de cai si de torque
|
|
|
05-10-06, 08:38
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
vezi vezi sa nu-ti apuna steaua in fatza la vreun Hatch din 94 ) stii tu de alea ala mexico ) si cred ca ala cu r32 era stock in motor ceea ce e rar la masinile alea cu prima ocazie cand vin la new york te caut sa te umilesc ok si tot cu o jermana numa ca e twin turbo 2 x GT3582R AWD ) rebuilt engine ) ghici ce e, a si e din 2001 masina ) 4 door sedan 3.0 v6
|
|
|
05-10-06, 17:50
|
|
Stage 5
|
Felicitari pt masina, nu e genul meu dar s-o pastrezi cu placere.
Pune si tu fisa dyno , ca sunt curios cati fwhp ai. Sper ca aia 270 cp nu i-ai scos din burta, ai puso pe dyno.
Degeaba i-ai scos badge-urile, tre sa fi complet afon in masini sa o vezi pe strada si sa nu-ti dai seama ca e GTI si nu un Rabbit. Daca vreo s-o faci sa arate ca un Rabbit, tre sa-i schimbi jantele, toba finala si inca cateva chestii.
Langa New-york e vreo pista de drag ? Ai fost si tu s-o inceci pe 1/4 mile sa vezi ce poate? Ca asa, m-am luat cu ala si alalalt nu stiu unde....nu e f relevant.
Anne - 58 cp si automata?sunt la moda automatele in irlanda? si n-adormi pana ajungi la suta?
Vad ca are si A/c dar nu l-ai pus in lista de dotari. Nu merge?
|
|
|
05-10-06, 17:54
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by draculas
vezi vezi sa nu-ti apuna steaua in fatza la vreun Hatch din 94 ) stii tu de alea ala mexico ) si cred ca ala cu r32 era stock in motor ceea ce e rar la masinile alea cu prima ocazie cand vin la new york te caut sa te umilesc ok si tot cu o jermana numa ca e twin turbo 2 x GT3582R AWD ) rebuilt engine ) ghici ce e, a si e din 2001 masina ) 4 door sedan 3.0 v6
|
nu era stock , avea intake r32 ala , iar legat de hatch , nu pot sa suport honda desi unele care si-au pus turbo fug bine dar nu e ceva de speriat , iar tu nu stiu ce masina ai dar nu mi-e frica sa te iau un pic la incins
|
|
|
05-10-06, 17:58
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by pimp_lex
Felicitari pt masina, nu e genul meu dar s-o pastrezi cu placere.
Pune si tu fisa dyno , ca sunt curios cati fwhp ai. Sper ca aia 270 cp nu i-ai scos din burta, ai puso pe dyno.
Degeaba i-ai scos badge-urile, tre sa fi complet afon in masini sa o vezi pe strada si sa nu-ti dai seama ca e GTI si nu un Rabbit. Daca vreo s-o faci sa arate ca un Rabbit, tre sa-i schimbi jantele, toba finala si inca cateva chestii.
Langa New-york e vreo pista de drag ? Ai fost si tu s-o inceci pe 1/4 mile sa vezi ce poate? Ca asa, m-am luat cu ala si alalalt nu stiu unde....nu e f relevant.
Anne - 58 cp si automata?sunt la moda automatele in irlanda? si n-adormi pana ajungi la suta?
Vad ca are si A/c dar nu l-ai pus in lista de dotari. Nu merge?
|
nu l-am pus pe dyno ia cu pista am sa ma duc odata cand o sa am timp ca sunt curios
|
|
|
06-10-06, 05:10
|
|
Stage 5
|
hahahaha iei pe dracu ) cand ajungi la 400 hp la roata atunci mai pove pana atunci baga bani in golf , apropo mi se pare mie sau tu ai tractiune numa pe fata ? daca e asa esti mancat de catre orice evo sau sti stii la ce ma refer ) iar cat despre honde bleach suna de nu-i drept si cam atat stii tu 3" exaust de pe ebay cu 10 dolari set complet apropo masina e luata in payments sau cu banu jos ? si vezi ce faci cu garantia nu te puna dracu sa meri la dealer cu ceva in plus pus pe motor ca ai dat de dracu ramai cu buza umflata
|
|
|
06-10-06, 11:39
|
|
Stage 2
|
Cica maine (Vineri) imi dau masina in dealer pe un Eclipse GS-T ca m-am saturat sa dau atatzia bani pe benzina ca Dodge-ul consuma de ma rupe.
|
|
|
06-10-06, 19:02
|
|
Stage 5
|
model din asta nou V6 sau....?
|
|
|
06-10-06, 20:53
|
|
Stage 5
|
nu ma modelu ala vechi de prin 97 ) cum am avut eu vai de el cat o sa-l coste piesele
|
|
|
07-10-06, 06:23
|
|
Stage 2
|
E din 95 de fapt si nu e cum ai avut u Draculas numa ca aspect, e versiunea turbo a Eclipse-ului
Pimp exista vre-un Eclipse care sa se numeasca GS-T si sa aiba motor V6? Io nush` de asa ceva ala V6 e Eclipse GT si e numai din anul 2000+
|
|
|
07-10-06, 08:11
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by draculas
hahahaha iei pe dracu ) cand ajungi la 400 hp la roata atunci mai pove pana atunci baga bani in golf , apropo mi se pare mie sau tu ai tractiune numa pe fata ? daca e asa esti mancat de catre orice evo sau sti stii la ce ma refer ) iar cat despre honde bleach suna de nu-i drept si cam atat stii tu 3" exaust de pe ebay cu 10 dolari set complet apropo masina e luata in payments sau cu banu jos ? si vezi ce faci cu garantia nu te puna dracu sa meri la dealer cu ceva in plus pus pe motor ca ai dat de dracu ramai cu buza umflata
|
draculas ce masina ai? iar daca tu ai 400hp la roti esti tare
|
|
|
|
|