![]() |
Car SPEC.
7 Attachment(s)
adica masinile noastre !
pe topicul asta am zis sa prezentam ''our rides'' cu poze si alte ''secrete'', fara sa accentuam sutele de ore de munca la ele :) puteti face topicuri separate cu masinile voastre , unde le puteti detalia succesele, modificarile , dezamagirile , ce a fost , unde a ajuns .. si alte minuni! AICI .. poze,ce poate, si ce are masina precum si proiectele viitoare si .. masina visata! masina din RO VW Golf mk.1 GTi - 1983 Ultima generatie de golf 1 gti , prima masina a mea:) ENGINE: standard 1,8 l ; 8 V injectie multipunct BOSCH , benzinar (motor de pe un scirocco MK1) POWER: 82 KW/ 112 HP TRANSMISSION:standard SUSPENSION: sport BRAKES : disc doar pe fata WHEELS AND TYRES : jante tip RH (MSW) perechi 2cu2 pe care sunt montate 195/50/15 fatza si 205/50/15 spate EXTERIOR : buza originala GTi + aripioare, single wiper convertion; masca in 2 faruri (am renuntat la faza lunga) + plasa dublu eleron ( cauciuc + fibra) sleeper look ( spranceana fibra) praguri cauciuc ZENDER bara torsiune inre telescoape OMP antena radio montata pe plafon esapament SUPERSPRINT copie dupa cea originala golf 2 Gti (final dublu) - am renuntat la toba intermediara am renuntat la stergatorul spate INTERIOR : scaune Gti stock volan copie FORMULING -diagonala 35 cm + butuc ceasurile modificate ''Spider Tuning'' - schimbate insa ulterior mocheta interioara albastra (custom made) folie geamuri spate negru folie parbriz PARASOLAR galben + inscriptie SUDDEN IMPACT cap skimbator + mansa modificate pedale Racing care arata destul de bine si sunt si comode hamuri de competitie SCHROTH rosii cu prindere in 3 puncte OTHERS: trapa manuala , inscriptie luneta ''+ ''greutate mica=>viteza ridicata,suspensie,culoare, performante la anii ei (multe satisfactii personale) ''-'' consum destul de ridicat ''in forja'',varsta (pe care o ascunde cu greu) ************************************************** ************************************************** **** masina de aici Vw Golf MK.3 CL - 1993 ENGINE: standard 1,6 l ;ABU, benzinar POWER: 55 KW/ 75 HP TRANSMISSION:standard SUSPENSION: standard BRAKES : disc doar pe fata WHEELS AND TYRES : jante originale VW / 13 EXTERIOR : buza spoiler VW VENTO '94 grill fara emblema plasa neagra (nemontata inca)in masca INTERIOR : interior POSEIDON BLUE metalic lumina verde schimbata cu leduri albastre volan VTsports + butuc turometru Blue light pedalier sport folie neagra luneta + geamuri spate folie negru mat Parasolar + inscriptie SUDDEN IMPACT ICE : CD KENWOOD KDC 4x45 w - HeadUnit subwofer cu incinta RIPSPEED 400 w front components OTHERS : powered by suped.ie, UFO inscriptie ''+'' masina fiabila , descurcareata in trafic,silentioasa ''-'' destul de <puturoasa> la primele 2 viteze dar la 170 pe autobanda se compottra exemplar de bine ************************************************** ************************************************** **** PROJECTS : ar fi un VW BORA pe la inceputul lui 2007 in care vreau sa investesc ceva munca DREAM CAR : toyota SUPRA ! ps: am avut pt cate-va luni un MERCEDES 190 D - trebuia sa o amintesc ;) |
Re: Car SPEC.
10 Attachment(s)
Mi-e lene sa scriu cat a scris seby asa ca o sa pun niste poze in diferite stadii ale masinii, ceva specs si viitoare idei de tuning
1994 Honda Prelude 2.2 Motor F22B non-vtec :( capacitate 2156 cm3, putere standard 160cai la 5700rot/min. cutie automata :( 4+1+sports mode Jenti CSA Dictator 2005 pe 17" cu cauciucuri directionale 205/40/R17. Intake si Filtru de Aer Simota Racing Evacuare custom cu finala RPS Big Bore straight through de 2.5" cu silencer demontabil. Stopuri clare cu interior din carbon. MP3 player JVC 4*51W 2005,boxe 2*25W Sony 4" in bord, 2*15W Clarion 4" in usi, 2*125W Sony 6.5" in spate, SUB 12" Pioneer 800W si AMP Rockford Fosgate 2002 800W. si cam atat pt moment... Ar urma anul asta sper, folii pe geamuri si un bodykit(de care nu m-am hotarat inca, oricum cand vine vremea o sa pun poze si sa cer parerile voastre de pe forum)... iar acum poze...primele sunt chiar in ziua cand am luat-o, era foarte virgina aka stock...restul cu mods pe parcurs |
11 Attachment(s)
Lexus Es250 '91
V6 2.5l, 156 cp (avea cand era nou LOL), 160 lb/ft cuplu automata (si bine ca e asa) o am de la 1 dec 2001 deci face 5 ani f curand..... are pe ea aproape tot ce era disponibil in 91 pt masini - abs, piele, discuri pe 4 roti, trapa din sticla electrica, 4 geamuri electrice cu touch down la sofer si iluminate pe fatza, oglinzi electrice si incalzite, sistem de sunet Pioneer premium cu 6 boxe, amp, cd si casetofon, a/c, scaun reglabil electric la sofer, lumini de curtoazie peste tot, alarma, antidemaror in cheie, sensor de lumini.... modificari: jante Limited 507 chromate 17" si cauciucuri yokohama avid h4 215/40-17, mp3 Alpine 9813, geamuri fumurii, logouri custom in tetiere, pernutze de centuri custom, 2 neone street glow sub bord, amortizoare mai sport KYB, becuri faruri Sylvania silverstar am mai avut pe ea pana vara asta (le-am adus in Ro si le-am vadnut): DVD player si ecran LCD de 5.6, un amp de 300RMS pt sub si un amp de 150 RMS pt boxe, boxe Alpine Type-R de 6.5", si sub de 10" 300RMS in cutie carpetata (asta nu l-am vandut inca) |
Quote:
NICE CAR! Quote:
|
Quote:
|
da din pacate ! din vina unui pampas
asta e SE REFACE ;) |
Quote:
|
:)vio asteptam poze cu ''obiectul care te duce si te aduce''
@bogdan vad ca ai volanu pe dreapta! in sfarsit unu care STIE cum e sa conduci pe ''invers'':D |
m-am obisnuit repede...dar recunosc ca am semnalizat cu stergatoarele la inceput :D
|
asta e nimika! nu ai schimbat cu maneru de la usa? sau nu te-ai urcat niciodata pe lucu pasagerului :rockon:! e aiurea dar m-am obisnuit!acum parca asa m-i se pare normal ! :D
faza cu stergatoarele in loc de semnalizare am patzit-o si eu:D |
Ba da mi s-a intamplat de multe ori sa ma urc pe partea cealalta si...ia volanul de unde nu-i...:D
|
Quote:
De doua ori ,pasager fiind,politia mi-a cerut mie actele la control.:) Cert este ca dupa atitia ani de mestecat in rezervor cu dreapta,imi e cam greu sa o fac pe invers cu stinga.:) |
Quote:
WOB - da sunt multumit, mi-a placut de cand am vazuto si mai ales de cand am conduso, dar sigur ca anii se simt.... |
2 Attachment(s)
S-ul meu nu prea a suferit mari modificari,decat folia.acum am gasit un model care imi place la nebunie.cand am dau cu mana de bani incep cumparaturile.v-am pus modelul aici ca sa nu mai va plictisesc cu scrisul.
argintiul e al meu si el negro este modelul;) |
5 Attachment(s)
My turn :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning