Quote:
Originally Posted by CJ-01-WOB
@alex_g sa ne dai te rog detaliile masinilor , poze si ce consideri tu ca trebuie sa stim noi ceilalti despre tine!  si eu am un g3 din 93 ! poate schimbam pareri !
bine ai venit si .. post .. don't be shy
|
Acum un an am primit pe mana o Honda Accord din '91 2.2l 16v si 130cp cu 284.000km,timp de un an aproape am facut 20.000km fara sa schimb ceva la motor sau transmisie,in afara de consumabile.Desi are o gramada de km masina merge/arata si se comporta impecabil.Din cauza consumului mare al Hondei (14-15%in oras) am fost nevoit sa-mi iau un Golf 3 tdi din 1993 de care sunt foarte multumit.Pana vara viitoare am in plan sa-mi cumpar o Integra 1.8 142cp sau Celica 2.2l 16v 170cp

, daca nu reusesc voi baga banii in Golf pentru al face cat mai dragut.
In poza sunt ambele masini,pe fata am pus numarul din Romania,aici nu e obligatoriu sa ai numar pe fata
Acum sa povestesc cate ceva despre mine,am emigrat acum 2 ani unde imi voi petrece urmatorii 4 ani pana termin colegiul auto si ma voi reintoarce in Europa.Am o pasiune aparte pentru orice are roti si motor,de mic am stat printre masini alaturi de tata care e inginer TCM si mereu m-a tinut aproape de el la service(incepand de la o varsta frageda 8-9 ani) si ma tarziu pe langa camioane,el m-a indrumat spre acest drum si mi-a dat/da mereu sfaturi,pentru mine masinile au devenit o pasiune nu un moft ca e la moda sa fii racer.Timpul liber mi-l petrec uneori reparand masinile personale sau ale prietenilor, de la schimbatul curelei de distributie si pana la schimbul de ulei toate sunt facute de mine.In principal ma intereseaza modificarile pur mecanice si nu cele estetice,pe Honda am pus un mic sistem de sunet:un mp3 cu telecomanda ce da in 4dif Blaupunkt PCx 693 3-way coaxial speaker 70w rms(spate) 45w rms(fata) transparent 2 tweetere si un DVD portabil cu telecomanda in culoare masinii.
@CJ-01-WOB:daca vrei sa vb pe YM id meu e: aleovidiu