Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Generalitati tuning

Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati

Reply

Thread Tools
Old 24-12-11, 13:51   #61
DEVIL's Style
BMW Driver

Stage 5

DEVIL's Style's Avatar

Member of:
[BMW]
[Toyota]
Default Re: Ce e moda asta cu low ?

Am respectat si apreciat pe fiecare in parte , pentru felul in care si au modificat masinile cu bun gust si cu piese cat de cat de calitate [ indiferent ca e o "vechitura" de 20 de ani , sau o masina moderna ]

Pake are dreptate , pana nu o sa invatam sa ne respectam intre noi , nu vom ajunge prea departe. Cu amaraciune va spun ca in Romania cel putin , daca e sa ceri o solutie pentru o anumita modificare , trebuie sa sari cu banul [ la naiba cu acei oameni in foame de bani , i-am urat mereu pe astia ]. Imi place sa mi ajut un coleg pasionat , daca stiu ca bataia de cap cu explicatii si etc va da roade in cazul respectivului. Exista totusi o delimitare aici , de ex :

Pake lucreaza in acest domeniu , isi castiga "painea" cum se spune , imi poate da 2 3 sfaturi , [ ce tip de suspensie sa pun pe masina , sau ce jante sunt mai recomandate pentru modelul meu,practic imi impartaseste din experienta lui ] , dar nu e obligat sa faca munca de caritate in procurarea pieselor sau sa realizeze acel setup corect pentru mine. Trebuie sa apreciem munca fiecaruia, spre deosebire de altii care nu iti spune macar nici cu ce piese lucreaza sau ce firma sunt pana nu te duci si la faci plata sa fie ei siguri ca o sa cumperi de la ei.

Pake scuze ca te am pus pe tine ca exemplu , dar stiu ca tu nu imi intelegi gresit mesajul. stima.

Revenind la subiect : sa fii low nu inseamna sa pui doar o suspensie si atat, trebuie sa tii cont de calitatea ei , jantele care vo fi puse pe masina si etc. Problema cea mai grava [ si cel mai mare impediment pentru cei care vor sa fie low ] e ca avem niste drumuri de toata jena in aceasta tara. Pai cum frate sa fii low , cand si cu suspensia stock trebuie sa belim ochii la craterele ce apar pe drum?
DEVIL's Style is offline   Reply With Quote
Old 24-12-11, 20:20   #62
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]
Default Re: Ce e moda asta cu low ?

Quote:
Originally Posted by nutzuXXL View Post
I don't care

ce moda e asta cu hella flush ?
preluat de pe un topic de pe 4tuning, de pe sectiunea vw.

* Stance – with respect to how a vehicle sits on it’s wheels/tires & suspension

* Poke – having the wheel stick out a bit.

* Stretch – using a narrower tyre on a wider wheel.

* Flush – when the wheel fits in line with the outside of the fender, having the tyre tuck just a bit.

* Hellaflush – having the wheels poke out very noticeably, usually associated with a negative cambered effect in lowering to tuck.

* Slammed / Dumped – when the vehicle is extremely lowered

* Floored – when the vehicle’s chassis is touching ground.

* Bagged – the use of Air Ride Suspensions

* Static – using a suspension that cannot be electronically controlled – coilovers , lowering springs / shocks

* Proper – when the vehicle appears to sit right, having a lowered stance & a flush fitment.

* Hellafail – when an attempt is made to achieve any of the above, but FAILS in epic proportions.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1evso.jpg
Views:	105
Size:	82.1 KB
ID:	2271861  

- Copyright 2026 4Tuning -