| Generalitati tuning Tuning, Sfaturi utile, Trend-uri, Noutati, Discutii, Generalitati |
15-10-09, 19:52
|
|
 Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [BMW]
|
Interior! help
ce solutie sa folosesc : vreau sa imbrac cateva componente ale bordului cu material rosu ( catifea etc ) si am nevoie de o solutie care sa nu treaca prin material....si ce material sa folosesc unul care se muleaza bine si sa nu fie gros ( exclus imitatia de piele ) va rog care stiti...de vopsit naspa toata lumea are  )
|
|
|
15-10-09, 21:26
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Re: Interior! help
Realizezi īnsa ca catifeaua arata de nici un fel. Īn afara de asta, catifeaua nu are rezistenta necesara pt. interiorul unei masini din unct de vedere termic si nici rezistenta la razele solare. Vara īn masina se ajunge lejer la temperatura de 70°C iar īn ceea ce priveste razele solare, catifeaua īntr-un an e decolorata si batuta de soare īn asa hal ca te faci de rīs cu o astfel de dīrza īn masina.
Toate dīrzele astea ce le gasesti de cumparat la metru (catifea, flocoase si alte minuni din astea de tapitzerie de mobilier nu au ce cauta īntr-o masina. Astea sīnt facute pt. camera de zi si nu pt. expuneri termice excesive si uzura cum este īntr-o masina.
Daca chiar vrei ceva colorat, ua-ti folie, imitatie de fibra de carbon colorata si lasa un profesionist sa ti-o aplice
|
|
|
16-10-09, 10:44
|
|
 Stage 5
|
eu am vazut pe un forum din uk parca ... la un ford mondeo ca si al meu imbracat intr-un material problema ii ca nu stiu ce material insa arata bine si eu cred ca tine nu vreau ceva flocos ci pur si simplu ceva care nu ii intalnit la tot pasul am zis catifea asa doar asta mi-a venit in cap stiu ca nu rezista catifeaua tind spre un material mai bun,
Uite si cateva poze drept exemplu la ceea ce doresc !
|
|
|
16-10-09, 11:24
|
|
Stage 2
Member of: [Hyundai]
|
Materialul respectiv ii plus auto, dar se gaseste ceva similar si de cumparat !
Din pacate il poti folosii doar unde nu exista frecare, adica sa nu intri in contact
direct tot timpul cu el (persoana/e, bagaje, etc.). Se curata usor, dar atentie,
e foarte sensibil la mucul de tigara cu jar ! Parerea mea e sa uiti acel material !
Daca gasesti plus auto, e mai bun, mai rezistent dar ptr. bord eu nu ti-l
recomand !
Last edited by hpcnr; 16-10-09 at 11:26.
|
|
|
16-10-09, 12:01
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Ruffy RUF
ce solutie sa folosesc : vreau sa imbrac cateva componente ale bordului cu material rosu ( catifea etc ) si am nevoie de o solutie care sa nu treaca prin material....si ce material sa folosesc unul care se muleaza bine si sa nu fie gros ( exclus imitatia de piele ) va rog care stiti...de vopsit naspa toata lumea are  )
|
am alcantara rosu la 70ron/m2,0761878238
|
|
|
16-10-09, 12:19
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hpcnr
Materialul respectiv ii plus auto, dar se gaseste ceva similar si de cumparat !
Din pacate il poti folosii doar unde nu exista frecare, adica sa nu intri in contact
direct tot timpul cu el (persoana/e, bagaje, etc.). Se curata usor, dar atentie,
e foarte sensibil la mucul de tigara cu jar ! Parerea mea e sa uiti acel material !
Daca gasesti plus auto, e mai bun, mai rezistent dar ptr. bord eu nu ti-l
recomand !
|
hmmm plus auto zici bun... si oare unde as putea gasi la ce fel de magazine/dealari ? si solutie de lipit ? pai eu vreau cum in poza consola centrala si torpedoul si fetele de usi sa inlocuiesc materialul ( mie imi trebuie culoare rosie ) si cu fetele de usi stiu un tapiter bun si le-am facut dar de restul ma intreb ca nu stiu pe cineva la mine in alba sa se ocupe de asa ceva ! oricum multumesc mult bafta!
|
|
|
16-10-09, 13:08
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Ruffy RUF
hmmm plus auto zici bun... si oare unde as putea gasi la ce fel de magazine/dealari ? si solutie de lipit ? pai eu vreau cum in poza consola centrala si torpedoul si fetele de usi sa inlocuiesc materialul ( mie imi trebuie culoare rosie ) si cu fetele de usi stiu un tapiter bun si le-am facut dar de restul ma intreb ca nu stiu pe cineva la mine in alba sa se ocupe de asa ceva ! oricum multumesc mult bafta!
|
Alcantara cred ca nu stii ce este!oricum daca te razgindesti stii nr meu,cit despre tapiter te descurci tu,eu am material nu si manopera.succes
|
|
|
16-10-09, 14:08
|
|
 Stage 5
|
oprisam: stiu ce este alcantara doar ca vreau sa aud cat mai multe parerei despre ce material as putea folosi! da multumesc am salvat numarul tau si dupa ce ma hotarasc ce voi folosi voi vedea ! bafta tuturor!
|
|
|
17-10-09, 01:20
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
plusul ala auto se aplica electrostatic 
este o firma prin oradea care se ocupa de asa ceva...sau arad,nu mai tin minte 
da un google "acoperire electrostatica",ar trebui sa dai de urma acelei firme
stiu ca pentru imbracarea unui bord de oltcit ar fi costat vreo 250-300 de lei,pentru consola centrala n-ar trebui sa fie mai mult de 150 de lei
|
|
|
17-10-09, 23:23
|
|
 Stage 5
|
multmuesc mult de idee! asa voi face bafta!
|
|
|
|
|