Quote:
Originally Posted by zGb
exista nos pt diesel si pe afara are lumea...
deci nu te inteleg...inainte ce intelegeau aia de la grupa A cand erau toti pana-n 100cp si tu o ardeai cu 130cp....acum tot in A vrei sa ramai? iti plac victoriile lejere?
eu in locu tau nici nu faceam acest topic...o sa faci fata la B fara probleme mai ales daca-ti vin injectoarele...
|
Pe mine nu ma intereseaza asa mult aceste victorii lejere ci simplu fapt ca am fost pus la A din prima iar acum ma obliga sa sar grupa.
Saream oricum grupa dar si nu mi se pare ok.
Intelegi?
Mai am un pic si pun si injectoarele si atunci vad ce iese
Quote:
Originally Posted by Lucian
Aici are si Zgaiba dreptate .... si tu iar veio spune ca am ceva personal cu tine. Geo ... in momentul in care deschizi un topic pe un forum vei avea pareri pro dar si contra. Si de data asta Zgaiba are dreptate. Ai un contracandidat la A ? Stii faptul ca lumea spune ca ai la baza motorul de 130 cai ?
|
da am mai multe Golfuri de 100 cp plus Audi a3 mai e si Golful cameleon de la IAsi sunt masini tari.
putin imi pasa ce crede lumea,eu ma ofer voluntar la un test.
Mergem unde vreti voi si verificam seriile de pe motor si talon si daca iese 130 cp stock eu ii dau singur foc.
Daca in schimb am o suta cei ce arunca vorbe devin mincinosi de cea mai joasa speta
Merge?
Eu unu risc mai mult.
Am sa va dau detalii in maxim 3 sapt despre masina mea si atunci veti intelege de ce masina trage asa.
Am sa va scriu detaliu cu detaliu e bine asa?
Si nu inteleg de ce nu imi dati ocazia sa ma dau de la egal la egal cu masinile mentionate mai sus?