Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

View Poll Results: Ce varianta de BMW E46 preferati?
Prima versiune, pana in 2001-2002 7 25.93%
Cea cu facelift, pana in 2007 20 74.07%
Voters: 27. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 04-02-12, 20:47   #1
03HNO

Stage 4

03HNO's Avatar

Thumbs up BMW E46

Am in plan sa-mi schimb masina si pe langa un Polo mai vreau una mai marisoara pt deplasari mai lungi in special si ma gandesc la un E46 touring 320d. Actual posesor de Renault care a reusit sa ma faca sa raman cu o experienta placuta la confort si chiar si fiabilitate, sunt in cautarea unei variante de masina incapatoare dar si cu o tenta mai sportiva. Acum sunt 2 variante, cea veche pana in 2001-2002 de 136cp/280Nm sau aia cu facelift de 150cp/330Nm pana in 2007
Intrebarea mea e: care din cele doua variante o preferati? Privind dpdv estetic, apoi tehnic. Eu as alege prima varianta, dar intra in conflict cu spec tehnice la a 2a.
Asa ca va rog dati-va cu parerea. Poate impartasiti si din experienta anterioara.
Va multumesc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	BMW-330xi-touring--2000-2001-.jpg
Views:	70
Size:	43.0 KB
ID:	2317736   Click image for larger version

Name:	bmw2.jpg
Views:	65
Size:	28.0 KB
ID:	2317737  
03HNO is offline   Reply With Quote
Old 08-02-12, 20:35   #2
Sonny™
BMW Driver

Stage 5

Sonny™'s Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[DreamWorks Club]
[Competitor CNCA]
[BMW]
[SKODA]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: BMW E46

Quote:
Originally Posted by 03HNO View Post
Am in plan sa-mi schimb masina si pe langa un Polo mai vreau una mai marisoara pt deplasari mai lungi in special si ma gandesc la un E46 touring 320d. Actual posesor de Renault care a reusit sa ma faca sa raman cu o experienta placuta la confort si chiar si fiabilitate, sunt in cautarea unei variante de masina incapatoare dar si cu o tenta mai sportiva. Acum sunt 2 variante, cea veche pana in 2001-2002 de 136cp/280Nm sau aia cu facelift de 150cp/330Nm pana in 2007
Intrebarea mea e: care din cele doua variante o preferati? Privind dpdv estetic, apoi tehnic. Eu as alege prima varianta, dar intra in conflict cu spec tehnice la a 2a.
Asa ca va rog dati-va cu parerea. Poate impartasiti si din experienta anterioara.
Va multumesc.

nu stiu de ce sa alegi o varianta mai veche, daca ai banutii de facelift, estetic este mai frumos facelift.ul si tehnic nu mai are rost sa vorbesc, o imbunatatire privind motorizarea, marind numarul cailor putere, automat fiind mai nou s.a lucrat si la scaderea consumului...am avut in posesie cam 7 luni de zile un bmw e46 sedan 2.0 diesel si vreau sa iti zic ca este o masina spatioasa si confortabila, dar este si o masina sport deloc puturoasa..eu iti recomand modelul facelift deci varianta a 2...
Old 18-02-12, 18:16   #3
Mallus
Seat Driver

Stage 5

Mallus's Avatar

Member of:
[SEAT]

Quote:
Originally Posted by Sonny™ View Post
nu stiu de ce sa alegi o varianta mai veche, daca ai banutii de facelift, estetic este mai frumos facelift.ul si tehnic nu mai are rost sa vorbesc, o imbunatatire privind motorizarea, marind numarul cailor putere, automat fiind mai nou s.a lucrat si la scaderea consumului...am avut in posesie cam 7 luni de zile un bmw e46 sedan 2.0 diesel si vreau sa iti zic ca este o masina spatioasa si confortabila, dar este si o masina sport deloc puturoasa..eu iti recomand modelul facelift deci varianta a 2...
Spatios??unde??)
Este o masina reusita dar in spate este foarte ingramadita.
Varianta 2.0d de 150cp consuma foarte putin si trage extraordinar de bine.
Ca raspuns pt 03HNO este destul de clar ca cel dupa 2002 este mai bun din toate punctele de vedere.
E-mail:[email protected]
Tel:0754 856 189
Mallus is offline   Reply With Quote
Old 18-02-12, 19:50   #4
Sonny™
BMW Driver

Stage 5

Sonny™'s Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[DreamWorks Club]
[Competitor CNCA]
[BMW]
[SKODA]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Mallus View Post
Spatios??unde??)
Este o masina reusita dar in spate este foarte ingramadita.
Varianta 2.0d de 150cp consuma foarte putin si trage extraordinar de bine.
Ca raspuns pt 03HNO este destul de clar ca cel dupa 2002 este mai bun din toate punctele de vedere.
este destul de spatioasa in comparatie cu alte masini din gama ei, nu e lux ca la seria 7 dar e ok...
Sonny™ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -