Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 16-12-06, 12:06   #91
The Scorpion King

Stage 2

The Scorpion King's Avatar

Default Re: Ce masina sa iau pentru drifturi ?

An primul rand preturile la masini aici an Dubai sunt altfel.Tot ce iasa din showroom si se vinde la a 2 mana pirde 10% din pret.Al doilea rand conteaza conditia masini,ce optiuni, ce an de fabricatie, ce modificari la motor.Cat despre transport este inclus an pret(ma asigur de asta).Vama si toate celelalte taxe pe care trebuie sa le platesti ca sa intre masina an circulatie an tara astai treba propietarului. Treab mea se termina de andata ce intra masina an tara.
The Scorpion King is offline   Reply With Quote
Old 16-12-06, 15:45   #92
ciumacabra

Stock

[QUOTE=RA_2fast4u;660789]mane!!! daca gasesti tu skyline-uri si suprauri si alte bombe la banii aia da-le incoace ca le iau eu!! iau la pachet!!! iau cate ai la banii aia [/QUOTE

el se referea la skyline si supra mult mai vechi decat crezi tu si dasta a zis banii aia
ciumacabra is offline   Reply With Quote
Old 16-12-06, 16:17   #93
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by Transporter77 View Post
... de mult vreau sa invat sa iau curbele in derapaj si sa fac diferite chestii cu masina. Oricum conduc in fiecare week-end in jur de 50 km pe la munte si am invatat sa conduc destul de bine dar vreau sa inavat sa fac drifturi. Turbojack merci pentru incurajari. Pana o sa imi iau carnetul o sa invat numai pe aeroport sa fac drifturi pentru ca e spatiu foarte mare si nu am de ce sa ma lovesc. Dupa ce o sa fac 18 ani o sa fac si in alte parti.
Si aia 50 de km unde ii conduci ? Pe drumurile publice ?
Si invatzatul derapajului il faci in practica , nu in scris mesaje pe forum ... iar de driftuit ... vezi sa nu parchezi masina in vreun magazin cum a mai facut un viteaz ...

Quote:
Originally Posted by CT99WUW View Post
cea mai buna masina este cea de tocat carne pentru micii care ard pe gratare.....tu te gandesti ce faci peste 2 ani dar inca nu stii ce faci maine...de ce toti "juniorii" vor sa afle chestii care oricum le vor afla la timpul lor....Apropo de titlul topicului....filmele astea au o mare ...mult prea mare influenta ....incearca sa te apropii de varsta...sau cum a zis si Psycho cu BAC'ul si ...vezi tu.....stii tu sigur ca peste 2 ani o sa iti iei masina de drifturi? poate cine stie ce film apare si o sa vrea lumea OZN'uri care dau burn'out in nori.
Cea mai buna este masina de taiat frunza verde la caini ... Merge cu bricele alea de barbierit broastele pe burta!
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 12:10   #94
wlady
Design Team Member

Stage 5

wlady's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]

@ The Scorpion King : Cum drq costa ma frate un skyline 4000$ ? Iti dau 10000$ adica mai mult decat dublu la ce zici tu ! Mi-l aduci ? un skyline nu poti sa-l iei cu mai putin de 70000$ ... in Japonia . Astept raspuns !

BMW 318i E90 /// Le-Mans Blau /// M Sport /// Conversie LCI /// Style 135
Plasti-DIP - DipYourCar
wlady is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 16:20   #95
ciumacabra

Stock

eu pe un skyline din 81 nu as da nici 3000
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1981_skyline_rear_side.JPG
Views:	207
Size:	66.9 KB
ID:	190079  
ciumacabra is offline   Reply With Quote
Old 17-12-06, 17:19   #96
300zxtt

Stage 5

300zxtt's Avatar

Quote:
Originally Posted by wlady View Post
@ The Scorpion King : Cum drq costa ma frate un skyline 4000$ ? Iti dau 10000$ adica mai mult decat dublu la ce zici tu ! Mi-l aduci ? un skyline nu poti sa-l iei cu mai putin de 70000$ ... in Japonia . Astept raspuns !
mai,masinile care sunt in dubai sunt foarte ieftine.ele vin din america sau japonia si dupa ce sunt folosite de arabi se vand la preturi incredibil de mici.inn arabia saudita gaseai supre mk3 la 1000 usd,asta acum multi ani cand era masina aia in floarea varstei

p.s. skyline,300zx si supra mk4 au fost interzise in acel stat ca toti pustanii de bani gata(si toti sunt asa) faceau prea multe accidente cu ele
300zxtt is offline   Reply With Quote
Old 19-12-06, 18:12   #97
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by 300zxtt View Post
mai,masinile care sunt in dubai sunt foarte ieftine.ele vin din america sau japonia si dupa ce sunt folosite de arabi se vand la preturi incredibil de mici.inn arabia saudita gaseai supre mk3 la 1000 usd,asta acum multi ani cand era masina aia in floarea varstei
pai in foarte putine cazuri pretul nu reflecta calitatea... si daca ar fi masini bune multa lume si-ar lua de acolo dar probabil ca sunt foarte rupte daca ajung la pretul acela....
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 21-12-06, 15:01   #98
BuzzYBalL

Stage 5

BuzzYBalL's Avatar

Member of:
[Nissan]
Angry Re: Ce masina sa iau pentru drifturi ?

tare rau topicu mai ales dand sfaturi la un pustan care nu stie ce inseamna o masina .........
ca sa faci dirift mai intai treb sa inveti sa conduci si nu imi spune ca sti ca ti-o ei rau de tot ......
dupa care iti treb masina tractiune spate cu ceva caluti sa poata pierde aderenta la o simpla apasare a acceleratie ............................
si treb sa mai ai si un pic habar de mecanica .....nu confundati cerculetu facut de urs cu autoblocant cu driftu .......

chiar ca balarie de topic
Old 21-12-06, 18:25   #99
Sl1V3R

Stage 5

Transporter iti ofer ceva mai mult mai sigur si mult mai ieftin:un bucata LFS si una bucata Logitech G25 Racing Wheel

Pace voua!!!
Sl1V3R is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -