Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 27-07-06, 12:02   #16
Transporter77

Stage 2

Transporter77's Avatar

Default Re: Ce masina sa iau pentru drifturi ?

Pai am inceput de anul trecut sa fac, dar am facut numai pe zapada ca sa nu ii stric masina lu maicamea. O sa imi iau un bmw 325 ursulet dar nu stiu daca se va putea inmatricula de la 1 ianuarie 2007. A aparut vreo lege ceva cu privire la inmatriculare masinilor care nu au euro 3 ?
Transporter77 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 12:15   #17
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

de la 1 ianuarie se poate inmatricula orice masina...doar k sunt niste taxe destul de maricele...cu ce masina zici k ai facut drifturi ?
59AFA is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 14:16   #18
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

cand "inveti" masina si ai destul curaj iti recomand un loc tare de drift ,ceva in genul locului din F & F tokyo drift ..
pasajul ala care duce din Autostrada bucuresti-pitesti, la Carrefour
dar asta cand ti-oi lua permis...
dar abia acum vad ca esti din Craiova..
Old 27-07-06, 14:21   #19
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

sau rampa de urcare de la parcarea de la unirea
Old 27-07-06, 15:44   #20
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Thumbs up Re: Ce masina sa iau pentru drifturi ?

Quote:
Originally Posted by turbojack
Da cine rupe o solnitza in figuri la semnatura?
un nebun

puteam sa pun pariu k are pana in 18 ani si nu are carnet .. e frumso k viseaza ... si eu furam mashina de al ai mei da nu shtiam ce-i ala drift ... sau cu ce se mananca ... i ozic sa iti iei mai bine bacu ... si carnetu .. lasa drifturile .. si alte tampenii k alea sunt filme .. si sunt facute de pilotzi ...

iti urez success oricum

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 16:37   #21
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by Psycho
un nebun

puteam sa pun pariu k are pana in 18 ani si nu are carnet .. e frumso k viseaza ... si eu furam mashina de al ai mei da nu shtiam ce-i ala drift ... sau cu ce se mananca ... i ozic sa iti iei mai bine bacu ... si carnetu .. lasa drifturile .. si alte tampenii k alea sunt filme .. si sunt facute de pilotzi ...

iti urez success oricum
a vazut tokyo drift si a zis k se face si el pilot
Old 27-07-06, 16:46   #22
RAZvan15
4Rally

Stage 5

RAZvan15's Avatar

Member of:
[4Rally]

) da' lasatzi ma baiatu sa viseze.. poate intro buna zi face si drifturi.. ce stitzi voi ..
RAZvan15 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 16:49   #23
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

ma frate iati un urs ca am io cauciucuri de vanzare =))) umblu la rezerva mea si iti dau shi tie =)))) dar f important degeaba urs daca nu ai si blocant 1 nu iese nici ceva frumos si 2 il rupi in 2 o sa schimbi la radiatoare de iti vine rau si multe altele....=))))
Maroo is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 17:49   #24
<GXZ>

Stage 5

<GXZ>'s Avatar

Mai frumos drift poti face la mall-ul vechi spre parcarea subterana sau intrarea la prisma... sau iesirele de pe autostrada soarelui, cand te plictisesti cu volanu in mana... (cand urci pe pod)....
)
Old 27-07-06, 18:03   #25
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by Maroo
ma frate iati un urs ca am io cauciucuri de vanzare =))) umblu la rezerva mea si iti dau shi tie =)))) dar f important degeaba urs daca nu ai si blocant 1 nu iese nici ceva frumos si 2 il rupi in 2 o sa schimbi la radiatoare de iti vine rau si multe altele....=))))
sau cine stie ,poate iese si vre`un piston prin capota .. sau intra un cardan prin podea,peste el stii tu....
Alex-Rahova is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 20:13   #26
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]

[QUOTE=Psycho... i ozic sa iti iei mai bine bacu ... si carnetu .. lasa drifturile .. si alte tampenii k alea sunt filme .. si sunt facute de pilotzi ...
[/QUOTE]

Valentino Rossi la 16 ani se dadea inca pe scuter,iar acum e multiplu campion mondial la GP,clasa regina.
Nu stii de unde sare iepurele.Nu vedeti ca nu avem nici un reprezentant de talie mondiala in sporturile cu motor?Reflexele se formeaza greu si de la virsta frageda.
@Transporter77....Masina SH de afara ,nu va renta sa-ti aduci ,deoarece taxele sint enorme.Mai bine cauta-ti un "ursan" daca la asta te-ai hotarit in tara,cu motor de minim 2000 cmc in orice stare,motorul sa mearga,ca suspensiile si transmisia pe spate oricum va trebui sa le modifici,iar de superluciu la vopsea si superfrine nu vei avea nevoie.
turbojack is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 20:36   #27
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

si probabil nu vom avea reprezentati nici in viitorul apropiat , pt k nu avem sponsori si dupa cum bine stiti si voi astea sunt sporturi care cer bani...
Old 27-07-06, 21:43   #28
Transporter77

Stage 2

Transporter77's Avatar

Merci pentru sfaturi.
De mic am fost pasionat de masini, am invatat sa conduc de la 15 ani si de mult vreau sa invat sa iau curbele in derapaj si sa fac diferite chestii cu masina. Oricum conduc in fiecare week-end in jur de 50 km pe la munte si am invatat sa conduc destul de bine dar vreau sa inavat sa fac drifturi. Turbojack merci pentru incurajari. Pana o sa imi iau carnetul o sa invat numai pe aeroport sa fac drifturi pentru ca e spatiu foarte mare si nu am de ce sa ma lovesc. Dupa ce o sa fac 18 ani o sa fac si in alte parti.
Old 27-07-06, 22:04   #29
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]

cea mai buna masina este cea de tocat carne pentru micii care ard pe gratare.....tu te gandesti ce faci peste 2 ani dar inca nu stii ce faci maine...de ce toti "juniorii" vor sa afle chestii care oricum le vor afla la timpul lor....Apropo de titlul topicului....filmele astea au o mare ...mult prea mare influenta ....incearca sa te apropii de varsta...sau cum a zis si Psycho cu BAC'ul si ...vezi tu.....stii tu sigur ca peste 2 ani o sa iti iei masina de drifturi? poate cine stie ce film apare si o sa vrea lumea OZN'uri care dau burn'out in nori.
CT99WUW is offline   Reply With Quote
Old 27-07-06, 22:12   #30
Transporter77

Stage 2

Transporter77's Avatar

Am spus ca acum o sa apuc sa invat aici in craiova pe aeroport. M-am apucat de facut drifturi de asta iarna cu mult timp inainte sa apara filmult The fast And The Furious Tokyo Drift. Daca tu nu conduceai la 16 asta e alta treaba eu stiu sa conduc si vreau sa invat sa fac drifturi si pe asfalt nu numai pe zapada cum am facut pana acum si de asta v-am intrebat pe voi ce masina sa iau.
Aveti idee cam cat ar fi taxele pentru bmw 325 ca sa vad daca imi iau din Germania sau de aici ? Pentru ca nu vreau sa ma duc in germania sa iau masina si sa ma trezesc la 1 ian 2007 ca ma costa o gramada de bani ca sa o inmatriculez .
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -