Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
04-08-06, 05:51
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Ce masina sa iau pentru drifturi ?
citeste de vreo 10000 de ori ce-a scris psycho , cum pwla mea sa-i iei apararea unuia ca asta, 16 ani si se gaseste sa abereze ca face drifturi , numai retardati ..
sa dea naiba , te-ai gasit cui sa-i iei apararea....
u know what?
du-te , fa drifturi , DRIFT KING fa-te ! TU sa fii actorul principal din F&F 4 !!
hai pa
04-08-06, 10:40
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
ia gandeshte-te cate pisde sunt prin orashe care habar n-au cu ce se mananca o mashina .. care habar n-au sa schimbe o roata .. sa semnalizeze ... sa parcheze .. .. sa shtii k oricine poate sa mearga in linie dreapta si sa bage copita in mashina da nu oricine shtie sa parcheze cu spatele intre 2 mashini sau lateral la juma 20 de cm de bordura .. io nu zic k nu reusheshti .. dar esti in romania ... sa nu -mi zici tu mie k daca te opreshte pozitia o sa le zici .. shtitzi eu vreau sa invatz sa fac drifturi ... de aia fac asa prin orash ... si o sa zica .. a da .. pai mai daca e asa .. hai da-te in continuare .. si te filmam si noi cu radaru ... sa te dam la shtiri .. nu ... invatza sa conduci .. ia si tu 2 - 3 amenzi pentru radar .. pentru centura .. etc .. linii continue si restu si abea atunci esti sofer ... deabea dupa 1 - 2 - 3 ani poti face ce visezi tu .. ia intreaba pe baietzii de pe forum .. sa vezi k fiecare mashina se conduce diferit ... nu-i chiar asa k la jocuri unde toate merg la fel ..
|
04-08-06, 13:38
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
ia gandeshte-te cate pisde sunt prin orashe care habar n-au cu ce se mananca o mashina .. care habar n-au sa schimbe o roata .. sa semnalizeze ... sa parcheze .. ..
|
Si au SL sau Z4 sub cur.........
|
|
|
04-08-06, 13:41
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [PEUGEOT]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
... pai ma intai trebuie sa invetze sa parcheze .. sa dea cu spatele ... etc .. nu sa faca drifturi ..  esti nebun 
|
cine este in stare sa controleze o masina cu 200 cai sub capota in derapaj,se joaca la o parcare.
|
|
|
04-08-06, 14:05
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
|
|
|
04-08-06, 14:26
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Last edited by Bogdan_mb; 04-08-06 at 14:30.
|
|
|
04-08-06, 18:52
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by turbojack
cine este in stare sa controleze o masina cu 200 cai sub capota in derapaj,se joaca la o parcare. 
|
copilu` asta se arunca intr-un bazin de 3 metri ... fara sa stie sa inoate ..
da nu-i nimic ,bagati acolo masini ...  cat mai puternice..
ca posibilitatea de a se face praf sa fie SI mai mare
bafta prietene ..
|
|
|
04-08-06, 19:35
|
|
 Stage 5
|
Santos....eu inteleg ca baiatul asta e total paralel cu masinile....si mai ales cu driftul....ca doar nu e coincidenta faptul ca abia a aparut tokyo drift si lui i-a venit cheful de drift...
Dar parerea mea e ca nu ar trebui sa ii spunem fiecarui copil de 13-13-15 ani care vrea sa se apuce de condus si de curse sau mai stiu eu ce ca nu are treaba...
Gandeste-te la aproape toti marii piloti de curse din lume...eu nu cred ca ei au inceput sa conduca de la 18 ani...sau mai mult...lol

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
|
|
|
04-08-06, 22:32
|
|
Stage 2
|
Va mai spun odata ca am invatat sa conduc acum un an si ceva. Stiu sa parchez din orice pozitie, sa dau cu spatele sa fac ce vreti voi. Am invat toate astea pentru ca am condus cateva sute de km prin afara orasului si am condus destul de mult si prin curtea serviceului meu. Merg cu aproape toate masinile din service, le parchez, le mut dintr-o parte in alta si pana acum nici nu am zgariat vreo masina asa ca nu mai spuneti ca nici nu stiu sa parchez intre 2 masini si vreau sa ma apuc de drifturi. Oricum o sa ma apuc de drifturi. Inainte sa apara TOKYO DRIFT am vrut sa ma apuc sa invat sa iau curbele in derapaj daca nu credeti tot de am zis e treaba voastra. Si stiu destule despre masini, dar vreau sa aflu si mai multe e vreo problema ?
|
|
|
04-08-06, 22:49
|
|
 Stage 5
|
la 16 ani ai service ?  buun sa zicem k ai ..dar daca ai service de ce doar la 3000e te`ai rezuma ? ai putea sa te sponsorizezi etc...bine nu iti dau eu sfaturi k tu stii mai bine ... te sfatuiesc daca, chiar te bagi in drift ... un e30 ... 2.5
|
|
|
05-08-06, 02:18
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by Walderrama
la 16 ani ai service ?  buun sa zicem k ai ..dar daca ai service de ce doar la 3000e te`ai rezuma ? ai putea sa te sponsorizezi etc...bine nu iti dau eu sfaturi k tu stii mai bine ... te sfatuiesc daca, chiar te bagi in drift ... un e30 ... 2.5 
|
hai acuma nu exagera, poate sa exprimat gresit baietelul , se referea cred la service-ul parintilor.
in fine , eu personal nu il cred ca o sa ajunga sa reuseasca ceva oricata dorinta ar avea in el. Lucrul care rezulta si din filmele care le-am pus ,
RC Cars drift
|
|
|
05-08-06, 13:57
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by ruller
|
da dar:
1- vezi ca are doar 16 ani si daca il prinde politia doar in vis isi mai ia permisu'
2- poate sa caute si in ro ursuleti de vanzare...
05-08-06, 13:58
|
|
 Stage 5
|
eh acuma....eu doar incerc sa-l ajut...problema lui daca-l prinde...
|
|
|
05-08-06, 14:08
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
|