02-06-07, 17:50
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
Quote:
Originally Posted by gamer555
alte branduri de masini urate : kia si toate firmele din franta 
|
adica renault megane sedan, vel satis , laguna III sunt urate? .. poate ai vrut sa zici doar CITROEN .. pt ca renault ( si un pic si peugeot ) chiar au niste linii foarte frumoase
|
|
|
02-06-07, 17:51
|
|
 Stage 5
|
e klasse (w210) ... pur si simplu oribila
|
|
|
02-06-07, 17:53
|
|
  Stage 5
|
simply stunning :X e chiar frumoasa .. dar nu stiti sa ii vedeti formele adevarate! voi va uitati doar la faruri si stopuri
|
|
|
02-06-07, 19:26
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
huh? e chiar frumos e-ul
cea mai urata masina pentru mine cred ca e fiat multipla... chiar ma oprisem intr-o zi langa un exemplar galben si stateam si ma uitam... bai frate cine e atata de orb sa isi cumpere o chestie atat de deformata ca asta? e pur si simplu .... pfiu...
ssang yong... dam that's some ugly shit  )
147... ham.. interensata masina.. da nu i-as zice urata.. cate odata imi place.. alte ori imi displace.. dar tot raman de parere ca nu e o masina urata
|
|
|
02-06-07, 21:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by AleXuTz
Logan MCV cel mai urat posibil
|
de acord! Dupa ce ca e urata din nastere , cu linii si colturi , tabla si plastic, niciun design, au m-ai si inaltat-o , si o vand mai scump
Restul, pe langa logan sunt mici copii, macar SSANG YONG, au un designer platit, care scoate formele alea, si daca te uiti in particular la linii, sunt facute cu gust, e drept ca rezultatul nu e pe placul europenilor, dar in Asia se vinde bine...altfel nu scoteau si alte modele.
loganul pur si simplu nu are nicun design , nu are o linie , care sa continue pe toata masina , sa ii dea un aspect oarecare, sau macar o aerodinamica, care sa influenteze designul....e ceva ''cioplit'' in tabla, si pus la vanzare cu 10 000 de euro
|
|
|
02-06-07, 22:11
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by -LEXION-
de acord! Dupa ce ca e urata din nastere , cu linii si colturi , tabla si plastic, niciun design, au m-ai si inaltat-o , si o vand mai scump
Restul, pe langa logan sunt mici copii, macar SSANG YONG, au un designer platit, care scoate formele alea, si daca te uiti in particular la linii, sunt facute cu gust, e drept ca rezultatul nu e pe placul europenilor, dar in Asia se vinde bine...altfel nu scoteau si alte modele.
loganul pur si simplu nu are nicun design , nu are o linie , care sa continue pe toata masina , sa ii dea un aspect oarecare, sau macar o aerodinamica, care sa influenteze designul....e ceva ''cioplit'' in tabla, si pus la vanzare cu 10 000 de euro 
|
ma... are o linie! o sa ma uit intr-o zi si o sa o caut  dar stiu eu sigur din surse neoficiale de la dacia.. ( si e top secret ) ca are o linie!
|
|
|
02-06-07, 22:37
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
o rigla eventual are 
Cat despre e klasse....nu pot sa zic ca e urata , intr-adevar prefer A6 sau 5ar (acelasi an)....dar nu pot spune ca e urata
|
02-06-07, 23:14
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by master1
o masina urata
in realitate e mai urata ca in poze
|
mai urata decat sanyong ???
|
|
|
03-06-07, 22:36
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Rasputin
Ssang Yong,Lancia(modelele noi) urate naţi de masini.
|
lancia mi se pare o masina nu foarte urata.....sincer....lancia tinde dak nu a si ajuns o marca de lux...care impresioneaza prin exterior....
|
|
|
03-06-07, 22:38
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by magu
nush ce parere aveti voi dar mie chiar nu-mi place asta
|
dada.....asta da masina urata....un fel de struto-camila in materie de masini....
cand am vazut prima oara 206 asta cu portbagaj......mam intrebat dak chiar o vor scoate in productie de serie.....si cand am vazuto prima data pe strada......am ras.....
|
|
|
03-06-07, 22:42
|
|
Dream Squad Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Dream Squad] [FOTO] [SKODA]
|
ssang yongu', fiat multipla.. fabia cu fund..
|
|
|
03-06-07, 22:42
|
|
Stage 2
|
dar de c1 si de 107???
ce parere aveti???
|
|
|
06-06-07, 16:14
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
pai... topicu e cea mai urata MASINA nu bicicleta  ))
am vazut azi in centru la un expo auto ACTYON pick-up si 206 sedan  stricau toata expozitia
|
|
|
07-06-07, 15:21
|
|
Stage 3
|
intr-adevar...dupa logan berlina...logan MCV vine acel ssang yong actyon care pur si simplu e oribil...prima oara cand am vazut-o sincer am crezut ca a fost implicata intr-un accident ...ceva prin fata dar cand am vazut ca de fapt asha este ea era sa cad dp bicicleta=))...fatza ca fatza...dar spatele parca nu-i terminat...pacat de interior ca e destul dragut....alta mashina oribila de la ssang este rodiusul care iar e jalnic..cat despre fabia mi se pare destul draguta atat timp cat o iei in echiparea de top cu nijte jenti mari..si sa fie neagra =))
Viteza este cel mai mare duşman al omului! Dar să nu uităm că cel care fuge din faţa duşmanului e un laş!
|
|
|
10-06-07, 20:00
|
|
Stage 1
|
clio symbol....micra....logan...sunt muuuuulte masini urate...dar tine de gusturi....
|
|
|
|
|