23-05-09, 13:30
|
|
 Stage 5
|
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
Quote:
Originally Posted by dan_stage28
xxdadixx felicitari pentru post asa e mereu cand apar inovatii la oameni nu le convine e a ca si cum le ai pune in fata un diamant si un rahat oameni vor alege cu siguranta rahatul
|
Inovatii? La ce te referi? Ce inovatie aduce masina asta in legatura cu designul? Inovatia presupune ceva nou si perfectionat, nu vad legatura. De ce ar fi o berlina sobra si agresiva un rahat pe langa "diamantul" asta cu spate de duba de carat cartofi? Daca imi dai un singur element de inovatie de design al dubei asteia fata de berlina seria 5 actuala iti dau o acadea!
|
|
|
23-05-09, 13:37
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
este bmw totusi.cam urat dar cand o sa-l vedem pe strazi zic ca o sa fie altfel.
|
|
|
23-05-09, 13:53
|
|
Stage 3
|
e urat tare...partea frontala de pe seria 7..spatele de la X6..si a iesit ceva...oribil
|
|
|
23-05-09, 14:37
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by slayersland
De ce ar fi o berlina sobra si agresiva un rahat pe langa "diamantul" asta cu spate de duba de carat cartofi? Daca imi dai un singur element de inovatie de design al dubei asteia fata de berlina seria 5 actuala iti dau o acadea!
|
Ti-ar place sa cari cartofii in 5.4s la suta ? Aia s-ar traduce cu o secunda mai rapid decat un civic type R 
Iti raspund eu la intrebare si poti sa-ti pastrezi acadeaua:
Geamuri fara rama, portbagaj cu dubla deschidere si functionalitate independenta, moon roof panoramic, Black Panel technology la interior.
Sunt acri strugurii?
23-05-09, 14:54
|
|
Stage 3
|
pacat de brand-ul BMW !!!
poate sa imi explice si mie cineva de ce masinile care au aparut acum (nu dau multe exemple....ma refer la noul mercedes E classe si la noul bmw seria 5) sunt asa de urate ???
23-05-09, 15:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Ti-ar place sa cari cartofii in 5.4s la suta ? Aia s-ar traduce cu o secunda mai rapid decat un civic type R 
Geamuri fara rama, portbagaj cu dubla deschidere si functionalitate independenta, moon roof panoramic, Black Panel technology la interior.
Sunt acri strugurii?
|
Astea nu au legatura cu forma masinii, inafara de portbagajul cu deschidere dubla, care nu e inovatie, e solutie de calamitate, si singura de altfel, pentru spatele de genul ala, altfel nu se putea in mod rezonabil. E inovatie in contextul spatelui aluia oribil. De interior nu am zis nimic. Deci astea sunt gainariile pentru care crezi tu ca s-a ajuns la forma asta? Nu vad sensul. Puteau sa faca un spate de duba veritabil, si sa se deschida in laterale, ca la duba de paine, ar fi fost inovatie, nu? Geamuri fara rame puteau exista si la o masina cu forma decenta, la fel si moon roof. Iar daca la BMW portbagajul conteaza atat de mult...am mai zis...sa faca duba veritabila nene, si gata.
PS: Nu sunt acri strugurii, eu am o masina cu forma decenta, care are rame la geamuri, portbagajul se deschide normal, si...sincer, nu duc lipsa nici de una nici de alta, si cand ma dau jos ma uit si o admir, daca as avea struto-camila aia m-as da jos (interiorul e fain) si as fugi repede, sa n-o vad pe dinafara sa-mi stric ziua...Si cand aproape toti spun ca e urata...se poate lua in calcul si posibilitatea ca masina...chiar sa fie urata de fapt...
Last edited by slayersland; 23-05-09 at 15:06.
|
|
|
23-05-09, 17:15
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Primul BMW care chiar nu imi palce...
|
|
|
23-05-09, 17:44
|
|
 Stage 5
|
E urat cu spume, dar ca interior/ masina de familie e superb. Oricum mai degraba mi-as lua din asta decat X6, chiar daca arata mai naspa.
|
|
|
23-05-09, 17:45
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat] [DACIA] [DAEWOO]
|
"pish pe el"...
asta numai bmw nu e.
|
|
|
23-05-09, 17:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by slayersland
De ce or fi pus poze si cu "designerii" la lucru? Nu le e frica ca poate ii linseaza vreun fan mai nebun? =))
|
LOL that was funny
|
|
|
23-05-09, 19:16
|
|
Stage 3
Member of: [PEUGEOT]
|
Lipsit de orice nota de eleganta, un model de nisa. nu ar fii meritat niciodata apelativul GT. Probabil ca au facut un studiu de piata si au vazut ca sunt suficienti "tarani" sa isi cumpere un astfel de mini-tanc, total inestetic. Totusi, cu astfel de modele iti pierzi prestigiul, dar... de ce nu , poate se salveaza din criza creand masini de nisa  )
|
23-05-09, 19:54
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by trasor
pacat de brand-ul BMW !!!
poate sa imi explice si mie cineva de ce masinile care au aparut acum (nu dau multe exemple....ma refer la noul mercedes E classe si la noul bmw seria 5) sunt asa de urate ???
|
Fara suparare, mai citeste si tu alte posturi.. nu numai primul! Asta nu e noul seria 5! Ala o sa apara in 2010..
Si nu toata lumea crede ca e asa urat. Nici mie nu imi place, dar .. e .. 'altceva'.
|
|
|
23-05-09, 22:34
|
|
Stage 2
Member of: [FORD]
|
Mie personal imi place. Adica e ceva diferit. Multi spun ca ba e duba, ba e o copie a modelului Panamera [pe care la fel, nu inteleg de ce lumea il boteaza "Panarama"], mie mi se pare un model mai diferit. In general, mai exista oameni de afaceri care calatoresc cu masinile personale,cu/fara sofer.Indiferent ca este la volan sau nu, omul de afaceri in general vrea sa aiba tot timpul o masina exclusiva, ba mai mult, daca are si ceva bani in plus [si de obicei cam are, ca doar de-aia e om de afaceri, nu? ], incep sa apara nazurile de bogatas, de genu: "Vreau ceva ce nu are orice.", adica stilul excentric.  Mie unuia mi-ar placea nu numai sa imi car cartofii cu ea, ba chiar sa imi fac plimbarile prin tara cu o asa " duba"
|
|
24-05-09, 00:28
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Sunt acri strugurii?
|
-geamuri fara rama au o gramada de modele
-portbagaj cu dubla deschidere are skoda superb, renault modus, majoritatea suv-urilor
-sun/moon roof au foarte multe masini, denumirea de moon roof fiind preluata de la Lexus
-Black Panel e luat de la Saab
Toate aceste inovatii, sub acel minunat design = iar icnete de depresie ale tuturor celor care oricum nu-si permit asa ceva
Nu stiu daca-i frumoasa sau urata, dar mie nu-mi place deloc.

Official Porsche hater.
|
|
|
24-05-09, 00:36
|
|
VW Driver
 Stage 4
Member of: [VW]
|
mini x6. mie imi place masina, suna totusi urat seria 5.... cand auzi seria 5 te gandesti la total altceva.
|
|
|
|
|