Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 27-05-09, 23:11   #151
RideTheRiddle

Stage 5

RideTheRiddle's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!

si-au schimbat targetul cei de la bmw. ursii matzele erau mai mult masini pt tineri, astea ultimele cresc usor asa de la 20-30-40 la 80 de ani
RideTheRiddle is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 00:25   #152
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Hmm, ciudat, ma uit la poze si parca dintr-o data nu mi se mai pare asa urata...in ritmul asta s-ar putea sa ajunga chiar sa-mi placa acesta masina, la fel cum s-a intamplat cu Panamera sau cu X6 Si oricum una e sa vezi masina in poze si alta e sa o vezi in realitate, altfel sunt proportiile. In orice caz interiorul e de departe cel mai reusit de la BMW de pana acum, asta e clar. Cat despre exterior, uite de exemplu in poza asta arata chiar bine:

http://www.bmwblog.com/wp-content/up...-1900x1200.jpg

Last edited by C63 AMG; 28-05-09 at 00:28.
C63 AMG is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 07:49   #153
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Fiindca nu i se vede spatele .
_anaconda_ is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 09:35   #154
hspeed

Stage 1

ink un motiv in plus de bucurie pentru cocalari . k numai ai lok pe strazi de x6 q7 si alte esecuri de design.
hspeed is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 09:45   #155
LilBitCosmin

Stage 3

LilBitCosmin's Avatar

intradevar, nu ai loc cu dacia de bmw, sa le fie rusine

Quote:
Originally Posted by hspeed View Post
ink un motiv in plus de bucurie pentru cocalari . k numai ai lok pe strazi de x6 q7 si alte esecuri de design.
nu mai*
sunt sigur ca masina proiectata de tine e mai buna

Last edited by LilBitCosmin; 28-05-09 at 09:51.
LilBitCosmin is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 09:56   #156
LilBitCosmin

Stage 3

LilBitCosmin's Avatar

Quote:
Originally Posted by RideTheRiddle View Post
si-au schimbat targetul cei de la bmw. ursii matzele erau mai mult masini pt tineri, astea ultimele cresc usor asa de la 20-30-40 la 80 de ani
tibi draga, exista o diferenta de clasa intre 'ursi' 'matze' si seria 5,6,7,x5, x6 etc. seria 3 inca exista, si e pentru tineri, exista si seria 1 si mai mult pt tineri, poate chiar un x3 sau un viitor x1... nu fa confuzie intre clase
LilBitCosmin is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 14:20   #157
adrian78bmw

Stage 5

adrian78bmw's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by C63 AMG View Post
Vacaroz eu nu ma refeream la putere ci la timpul de raspuns...una e sa ai doua turbine care sa lucreze fiecare in parte cu 3 cilindri si alta e sa ai o singura turbina care sa lucreze pe toti cei 6 cilindri. De cuplu nu ma leg, sunt sigur ca e asa cum zic ei, insa timpul de raspuns nu are cum sa fie la fel de bun (sau mai bun cum reiese din press-release) decat cel al motorului anterior care foloseste 2 turbine paralele. Deci pana nu vad cu ochii mei eu nu cred ce mananca ei acolo, asta-i tot.
Motorul N55 marcheaza o premiera in lumea motoarelor supraalimentate prin introducerea unei pompe de ulei controlata electronic, ce este proiectata pentru a conserva energia. In comparatie cu N54, propulsorul cu sase cilindri supraalimentat, disponibil pe BMW 335i si 535i, noul N55 are un consum de carburant mai scazut si emite o cantitate mai redusa de noxe. Totodata, noul propulsor este echipat cu o singura turbina, nu doua, si beneficiaza si de High Precision Injection, care poate sa furnizeze carburant in camera de ardere la o presiune de pana la 200 bari.
adrian78bmw is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 14:29   #158
vacaroz

Stage 5

vacaroz's Avatar

Member of:
[VW]

diferenta intre 2 si o turbina poate fi si legata de costurile de productie (2 turbine sigur va costa mai mult decat una), costuri de intretinere, mai greu de reparat si etc etc.
se comercializeaza amandoua in paralel, poti alege ce vrei. si sigur amandoua sunt bune in felul lor, poate ca au sacrificat cu noul motor curba mai liniara de cuplu, dar asa sigur nu va intra turbina la 4000 ture
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 18:06   #159
UNLORD

Stage 5

UNLORD's Avatar

Quote:
Originally Posted by johhny View Post
cel mai inteligent comentariu UNLORD, ca sa schimbi parerea oamenilor despre acest model incepi sa spui ca audi-le sunt urate si penibile cum faci de altfel in toate topicurile, nu prea inteleg de ce nu vorbesti la subiect si sa ne spui despre acest bmw, un lucru e sigur acest bmw este hidos, sunt fan bmw dar recunosc ca asta e hidos..
Dar Wv Transporter/Sharan/Alhambra iti plac ? Ca asta e ce ofera in momentul asta grupul VAG la categoria asta. Cum ti se par in compartie cu 5 GT? Daca asta e hidos, A2 cum este ? Despre acest Bmw iti pot spune (cum am mai spus) ca nici eu nu ma omor, dar pot sa inteleg ca e gandit mai mult in sens utilitar, adica e facut ca omul sa calatoreasca in maxim comfort si sportivitate asta implicand automat niste sacrificii de design. In plus, in motorizarea V8, acest van are acceleratii mai bune decat camionul de Q7, adica e chiar si sportiv. Asa ca daca intelegi asta, poate te prinzi si cu designul. Iar legat de designul Audi-ului, aveam si eu o parere drept replica pt Anaconda (daca nu ai observat nici asta).
UNLORD is offline   Reply With Quote
Old 28-05-09, 23:49   #160
C63 AMG

Stage 5

C63 AMG's Avatar

Quote:
Originally Posted by vacaroz View Post
se comercializeaza amandoua in paralel, poti alege ce vrei.
Nu se comercializeaza in paralel, decat daca vorbim de masini diferite. Dupa cum vezi pe seria 5 GT motorul vechi bi-turbo (N54) nu mai este oferit, el fiind practic inlocuit de acesta denumit N55 care are o singura turbina. Acum daca motorul asta e intr-adevar mai performant decat precedentul (ca timp de raspuns, curba de cuplu, consum etc) nu e nici o paguba, dar daca nu, e cam aiurea...in fine eu zic sa asteptam primele teste si dupa aia mai vorbim
C63 AMG is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 01:29   #161
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by UNLORD View Post
Dar Wv Transporter/Sharan/Alhambra iti plac ? Ca asta e ce ofera in momentul asta grupul VAG la categoria asta. Cum ti se par in compartie cu 5 GT? Daca asta e hidos, A2 cum este ? Despre acest Bmw iti pot spune (cum am mai spus) ca nici eu nu ma omor, dar pot sa inteleg ca e gandit mai mult in sens utilitar, adica e facut ca omul sa calatoreasca in maxim comfort si sportivitate asta implicand automat niste sacrificii de design. In plus, in motorizarea V8, acest van are acceleratii mai bune decat camionul de Q7, adica e chiar si sportiv. Asa ca daca intelegi asta, poate te prinzi si cu designul. Iar legat de designul Audi-ului, aveam si eu o parere drept replica pt Anaconda (daca nu ai observat nici asta).
nu e vorba de ce ofera vag, doar ca nu vad de ce a trebuit sa pomenesti de toata natia vag in topicul cu bmw, ca si cum intr-un topic cu un model audi ai spune lasa ca are si bmw masini urate.. SI despre clasa masinii e foarte bine ca au scos asa ceva dar spatele ala e foarte exagerat ceea ce o face sa nu arate tocmai bine, nu e parerea mea e a majoritatii persoanelor care au postat aici..

Iar cat despre camionul ala de Q7, ai sa gasesti aici pe forum un filmulet unde camionul s-a tinut dupa m5, deci ori camionul ala e asa de bun ori m5-ul e prea slab..
johhny is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 13:16   #162
_anaconda_

Stage 5

_anaconda_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by UNLORD View Post
"WV" transporter, Sharan, si alte panarame am impresia ca nu costa cat o bomba nucleara, adica cam cat GT-ul asta. Si tot impresia aia o am ca nu fac parte din aceasi clasa. La fel si cu A2...inteleg ca vrei sa cauti nod in papura la audi dar las-o asa . Si ce legatura are Q Septe SUV cu camionu asta ? Sunt amandoua camioane dar alt tip

Legat de performante, stii prea bine la experienta ta ca nu performantele fac o masina sportiva sau nu. Chiar daca un S500 este rapid nu cred ca iti lasa impresia de masina sportiva, spre deosebire de o S2000 sa zicem sau alte exemple de masini mai putin performante dar cu caracter sportiv ca doar de aia sunt facute. La fel si camionu asta, poate sa aiba 402M in 10 secunde ca tot nu poti sa spui ca e "sporty".
Old 29-05-09, 13:25   #163
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

E urata cu spume masina.
LAZ'u is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 13:34   #164
florinxp

Stage 2

florinxp's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

foarte frumos,I like
florinxp is offline   Reply With Quote
Old 29-05-09, 14:26   #165
UNLORD

Stage 5

UNLORD's Avatar

Quote:
Originally Posted by johhny View Post
Iar cat despre camionul ala de Q7, ai sa gasesti aici pe forum un filmulet unde camionul s-a tinut dupa m5, deci ori camionul ala e asa de bun ori m5-ul e prea slab..
Daca liniutza ar fi avut loc pe zapada, atunci "camionul ala asa de bun" chiar ar fi castigat. Dar a fost doar pe ud iar avantajul tractiunii integrale la plecare nu a fost suficient cat sa castige cursa. Asa ca daca nu ai observat chestia asta, desi s-a discutat pe tema asta si oamenii care au vrut sa inteleaga au inteles, atunci ti-am spus-o eu. Asadar concluzia ar trebui sa fie cam asa: M5-ul e prea bun iar camionul ala e prea slab ca sa castige desi e avatajat de asfaltul ud si awd...cam asa. Realizezi ce se intampla pe asfalt normal sau pe o pista de drag...
UNLORD is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -