![]() |
Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
89 Attachment(s)
Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
Constructorul german BMW a dezvăluit astăzi primele detalii şi fotografii oficiale cu versiunea de producţie a modelului Seria 5 GT. Aşa cum era de aşteptat, BMW Seria 5 GT nu diferă foarte mult de conceptul prezentat pentru prima oară în martie la Geneva. După cum se poate vedea şi în fotografii, noul model poate fi considerat o "sinteză" între formele unui sedan, break, coupe, SUV şi ale unui MPV. Cu toate acestea, BMW îl denumeşte SAV (Sport Activity Vehicle). Atât exteriorul, cât şi interiorul sunt influenţate de noul Seria 7. BMW Seria 5 GT a fost dezvoltat pe aceiaşi platformă de care va beneficia şi viitoarea generaţie a Seriei 5, şi măsoară 4.998 mm în lungime, 1.901 mm în lăţime şi 1.559 mm în înălţime. În ceea ce priveşte gama de motorizări, aceasta va fi formată din trei motoare: două pe benzină - 3.0 twin turbo de 306 CP pentru 535i GT şi 4.4 V8 twin turbo de 408 CP pentru 550i GT - şi unul diesel - 3.0 turbo diesel de 235 CP pentru 530d GT. Noul BMW Seria 5 GT va fi prezentat publicului în toamnă, la Frankfurt Motor Show. <script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="444">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","444","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/PF0002694-0.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/PF0002694-0.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> Engine variants: BMW 535i Gran Turismo: straight-six gasoline engine with TwinPower Turbo, High Precision Injection and VALVETRONIC, Capacity: 2,979 cc, max output: 225 kW/306 hp at 5,800 rpm, max torque: 400 Nm/295 lb-ft from 1,200–5,000 rpm, Acceleration 0–100 km/h: 6.3 seconds, Top speed: 250 km/h (155 mph), Average fuel consumption to the EU standard: 8.9 Liter/100 kilometres, equal to 31.7 mpg imp, CO2 emissions to the EU standard: 209 g/km, emission standard: EU5 BMW 550i Gran Turismo: V8 gasoline engine with TwinPower Turbo and High Precision Injection Capacity: 4, 395 cc, max output: 300 kW/407 hp from 5, 500–6,400 rpm, max torque: 600 Nm/442 lb-ft from 1,750–4,500 rpm Acceleration 0–100 km/h: 5.5 seconds Top speed: 250 km/h (155 mph) Average fuel consumption to the EU standard: 11.2 litres/100 kilometres, equal to 25.2 mpg imp CO2 emissions to the EU standard: 263 g/km, emission standard: EU5 BMW 530d Gran Turismo: straight-six diesel engine with aluminium crankcase and third-generation common-rail direct fuel injection (piezo-injectors), max injection pressure: 1,800 bar Capacity: 2,993 cc, max output: 180 kW/245 hp at 4,000 rpm, max torque: 540 Nm/398 lb-ft from 1,750–3,000 rpm Acceleration 0–100 km/h: 6.9 seconds Top speed: 240 km/h (149 mph) Average fuel consumption to the EU standard: 6.5 litres/100 kilometres, equal to 43.5 mpg imp CO2 emissions to the EU standard: 173 g/km, emission standard: EU5 |
Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!
E in aceeasi liga cu Porsche "Panarama", parca a cazut de pe o stanca si s-a deformat, au ajuns de rasu lumii cu masina asta astia de la BMW. Spatele ala...si profilul...total abomination.
|
sunt fan bmw.. dar asta chiar cai urat
|
nashpa :(
|
macar am si eu o idee cum sa imi luminez interioru la reno 11 dar pe albastru :))
|
daca n-ar fi cei ce experimenteaza, n-ar fi nici cei care nu o fac...bravo lor, doar ca mai au de lucrat.
|
Asta e rezultatul goanei pentru acoperirea tuturor niselor de pe piata. Din pacate BMW a ales acest drum asemeni altor marci. Dupa parerea mea nu-i musai sa acoperi toate segmentele pietei daca vrei sa-ti pastrezi blazonul.
Din nefericire banii strica totul, goana dupa ei adica :p Nu vad rostul acestui model, dar cum ziceam mai sus banii vorbesc :( |
Nush la ce s-au gandit astia de la bmw cand au scos masina asta...cred ca s-au inspirat de la colegii cu sandero jeep . Nush pentru cine au scos masina asta? cine are nevoie de o asemnea strut-o camila?
|
Asta nu credeam ca o sa ajung sa o vad...designeri BMW fara imaginatie!!!!Au facut un X6 mai mic asa.....foarte naspa!!!!
|
seamana mult cu X6 si Porsche "Panarama"
|
Dap tobe de lexus cata inspiratie frate Copy Paste.
|
hmmm nu prea ma impac cu modelu sa il vad in realitate cum apare..spatele e cel mai hidos dintr-o parte aduce a Ssang Yong Actyon..pacat ca au inceput sa isi mai revina cu designul interior care e superb merita apelativu de interior de LUX..sa vedem daca va fi un esec de vanzari ca Opel Signum ,Renault Velsatis ,Mercedes Rklasse..
boy_wonder sa modifici in text dieselu are 245 cp nu 235 |
E destinat oamenilor de afaceri ce doresc a calatorii in super comfort si vor si ceva dinamic in acelasi timp. E un fel de MPV sportiv premium. Cred ca e mai degraba un concurent pt seria R de la Mercedes. Sper ca asta macar sa nu fie un bluff ca "R"-ul.
|
Ca masina este frumoasa, insa de ce nu au lungit naibii spatele ala sa fie un Seria 5 adevarat? Zici ca e un seria 5 compact. Parerea mea, daca lungeau spatele putin sa se deschida portbagajul in stilul clasic caracteristic Seriei 5 era foarte bine insa.... daca chiar asta va fi "Seria 5" sedan sa zicem, atunci astept touringul (daca il vor lansa). In rest imi place, spatele prea scurt o strica.
edit: Imi plac cei de la Mercedes care si-au pastrat modelele si au avansat frumos in tehnologie si design desi nu sunt fanul lor, noul E mi se pare mult mai reusit fata de Seria 5 GT (sper sa scoata seria 5 sedan). |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning