Aveam doar arcurile pe fata sport.....masina e cam stock acum :P mai putin capota si hhayonul si evacuarea....merge taicamiu cu ea. M-am reprofilat :P....tot cu parfumarii ) Renault Megane sedan....
Arcurile le am inca pe masina, de spate nu am coborat-o niciodata , statea ea lasata datorita fibrei de pe hayon si a barei spate,am avut noroc atunci. Ai grija la roti k eu am patit-o cu jantele si imi atingea mereu cauciucul in aripa, nu puteam sa iau mai mult de 2 oameni in spate.....a fost un chin cand am plecat la mare cu bagaje
Am revenit......dupa lungi lupte cu mine ca sa o vand :P.....am hotarat ca nu pot sa ma despart de ea in nici un fel asa k am revenit la treaba...masina arata un pic spre stock dar o sa ma apuc de treaba din nou ...o sa incerc un nou proiect .
cu cea care o aveai inainte .....chiar sa ma tii la curent daca reusesti ceva cu motorul asta
O vrei tu pe cea de fibra?...pai pasul la motor a fost facut cu evacuarea cap coada Borla si resoftat de RBN...nu am pus-o pe Dyno sa vad exact ce am scos dar nu e tarziu
O vrei tu pe cea de fibra?...pai pasul la motor a fost facut cu evacuarea cap coada Borla si resoftat de RBN...nu am pus-o pe Dyno sa vad exact ce am scos dar nu e tarziu
da , cea de fibra ,,,as vrea sa o modific putin....cat ai vrea pe ea ? sau pooate vreo combinatie ceva