frumoasa masina. are ceva in ea xsara de o face sa arate beton dupa modificari
pacat ca am si eu una care imi place la nebunie, dar se pare ca nu se vinde
P.S.: arcuri fata iti mai trebuie sa nu mai stea pe spate
ms.....stiu trebuie sa le comand dar o coboara cu 4 cm si e cam panica cu bara aia pe fata dar oricum vreau sa ii comand arcuri.
faina,parca iar sta bine cu negru pe capota si plafon poate si niste jante cu buza lata in rest foarte reusit kitu bafta in continuare
thnx.........jantele cu buza ai dreptate sa vedem anul asta ce facem poate reusim sa le schimbam....dar cu plafonul si capota...mmmm.....nush ce sa zic am facut-o in photoshop si arata cam aiurea capota e mai bine simpla asa......cel putin asa imi place.....
salut ....frumoasa masina .....pot te intreb de unde ai luat masca aia ? ca eu nu gasesc nici la draq ..ms mult ......apropo....o sugestie...ce zici ..de niste flanse pe spate ?...am acelas model de xsara ....deocamdata e la vopsit ...dar o sa pun niste poze ....eu am jante azev a type 9j x 16 ...cu flanse de 35 mm ...gume strach ...cel putin eu zic , ca arata mai bine.....fabricantul a facut la masina asta rotile de pe spate prea bagate inauntru ...poate e o obsesie dea mea ...oricum frumoasa masina grij de ea
Gata am revenit scuzati de intarziere am avut ceva belele cu contul:P.....am mai facut ceva pe la masina cum ar fi:
- Badboylook
- Faruri cu angeleyes Sonar negre (dupa un mic accident am zis k ar fi mai bine pe negru :P)
- Am refacut bara fata bara spate si pragurile si hayonul s-a modificat putin
- Jante threeface G Force 17'' cu flanse de 25mm spate si 15mm fata
Totul cu ajutorul lui Mihai GhettoTuning!!! ...pe aceasta cale tin sa ii multumesc :P....si acum poze