Ms Adrian .... si a ta e ....... nu pot sa descriu in cuvinte cel mai genial C4 pe care l-am vazut....
quick_silver2.....am pus stopurile la loc pentru ca cele cu leduri imi faceau probleme si era sa pierd talonul de vreo 20 de ori pentru ele....am sa le fac pe astea negre
Superba. Sa o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de evenimente nedorite
Ms mult....evenimente au fost ......dupa cum urmeaza aripa stg fata lovita de invidie cu piciorul la mine in parcare ....la fel si capota facuta zig-zag cu cheia tot de invidie cred....si o mica neatentie un contact mic cu un Logan de la Alpha Security....
Frumoasa masina asta live Tyf Te-am vazut azi aproape de Unirii...pe linia lu' 19 (eram in galben total ). M-ai erai cu inca un baiat in masina. Bafta cu ea arata super
Pai pe la Foisor trec mereu k lucres pe Lascar la Asirom :P....te-am vazut de mai multe ori vezi k mai merg cu un matiz alb sau un tico albastru ...daca te claxoneaza cineva sa stii )....bara spate da e stock ...m-am intors la normal dupa ce era sa ma rastorn de cateva ori :P....m-am cumintit ...fac tuning mai putin agresiv...
ms....am scapat si de praguri am revenit k sa zic la normal...o sa pun si poze ....au cam ramas asa bad boy look ....hayonul clean si rotile....o sa vad daca mai umblu la ceva ....e recesiune ))