![]() |
Citroën Xsara - TYF
4 Attachment(s)
Sal la toata lumea asta e TYFu o Xsara din 2001 2.0HDI deocamdata nu am facut prea multe la ea decat un CD/MP3 Alpine CDE 9850 Ri statile JBl si un subwoofer JBL 250W RMS.
Planuri de viitor ar fi ceva: stopuri cu led, faruri cu angel eyes, suspensie sport, evacuare, poate intr-un final si un bodykit dar totul depinde de bani si de timp:D :D |
Re: Xsara - TYF
frumoasa masina, da mult mai bine in 2 usi decat in 4 :D;
incearca sa ii pui un intercooler daca vrei sa ii maresti performantele, decat sa umblii pe la setari; s-ar putea sa te multumeasca :D |
1 Attachment(s)
Ms m-am gandit sa ii pun intercooler si sa umblu totusi si la setari sa vedem ce putem sa obtinem ....pana la intercooler vreau sa ii schimb evacuarea
|
cat costa finala si pe ce site se gaseste?
|
nu stiu sa itzi zic exact cat costa k am fost la un atelier in bucuresti si mi-a zis pretzul pentru traseu adik taie toba intermediara si pune o finala sport k aia din poza dak aflu ceva itzi dau un msg
|
bafta la tunat,o sa reusesti sa faci cv frumos, toti din clubul 4ss au masini de invidiat
|
ms mult o sa mai adaug niste poze cu ce s-a mai facut pe la masina...
|
4 Attachment(s)
S-au mai adaugat stopuri cu led FK, jantele OZ Canova, faruri cu angel eyes Sonar ....si evacuarea care e cap coada Borla (nu este in poze inca ) Sorry de calitatea pozelor dar sunt facute cu telu
|
3 Attachment(s)
felicitarii pt ochii de inger , uite am si eu.. pe c3
ps:sper sa nu te superi pt poze.. |
foarte tari da scoate-i ledurile de pe pozitie k si eu le-am scos arata marfa sa le porti cu placere :)
|
nice ride dude. ne-ai spart cand ai venit cu toate modificarile de-odata la o intalnire (sau cel putin eu asa le-am prins) ;-) criminale jantele... cat despre stopuri, suntem fratii LED :lol:
|
ms ms fratelo francez ::D
|
Mare om, mare caracter TYFu :D :tenisclap :drunk: ia si asculta la ce zicea omu' cu intercooleru:ihearu:
|
Alooo!!!Hai cu kitu!
|
hai cu pozele cu kitu, si cu masca:)))
a iesit frumoasa rau, felicitari! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning