05-05-10, 00:25
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
Re: Citroën C3 mic si negru :)
o studiai asta seara de aproape
|
|
|
05-05-10, 00:32
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
Member of: [CITROEN]
|
Un mic VT de la domnul aiurica, mie imi place foarte mult, poate cand o sa am inca o masinuta o sa primeasca buburuza o schimbare asa mai radicala .
|
|
|
05-05-10, 08:45
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Colectionar Machete]
|
Legat de vopsirea emblemei... nu ar fi nustiu ce... daca ai fi la Deva eu te-as ajuta sa o faci...
Bafta in toate si asfalt uscat!
|
|
|
05-05-10, 09:10
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Julyo merci mult, poate ne auzim pe duminica, daca e iti fac o vizita la Brad , sa vad cum ajung si eu pe acasa, cum stau cu timpu si asa, si cum o sa ai si tu timp evident .
|
|
|
05-05-10, 09:52
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Colectionar Machete]
|
Ooo... Duminica sar putea sa fiu la job... Citroen are porti deschise, o sa se dea ceva discounturi ceva mai mari la anumite modele... inca nu e nimica oficial! Oricum cu cea mai mare placere te astept!
|
|
|
05-05-10, 11:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Creative256
Sunt cu dublu adeziv, dar si cu nit... si aici problema, ca am auzit la variante de nu mai am nervi, kitul nu tine, crapa de la soc cum tot il inchid-deschid, metal lichid la fel, trebuie sudura, apoi revopsit tot si asta doar 300ron (evident la intelegere cu cei de acolo fara acte sau ceva). Asa ca pe moment, poate o sa ma incumet sa le matuiesc putin si cu pensula incet incet, dar nu curand ca nu am timp.
|
nu crapa cu kit eu mi am facut shaved la portbagaj la citroen la service si nu a crapat nimic oricum sunt niste gaurele mici nu are ce sa crape.
uite inca o varianta de la ghetto de bad boy https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1155035485
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1154722032
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1155033804
acum partea nasoala la prelungirea din aripa, este ca daca vrei sa scoti farul o sa te chinui putin.
|
|
|
05-05-10, 11:49
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Merci Julyo, vedem cum e si cu timpu. Radule la pozele alea ma uit tot timpu cand vreau sa vad un citro frumos , problema e cum vorbeam si cu aiurica, la farurile cu AE semnalizarea e sus, si trebuie modificate, e mai complicat... Oricum in momentul asta e pauza .
|
|
|
05-05-10, 13:03
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Ca să te liniştesc şi eu ...
Maşinuţa ta arată bine de tot şi grila aia nu arată rău deloc.
Mai nasol este că totuşi ai investit speranţe, încredere şi cel mai important...bani.
Dar lasă...
Eu zic că arată super bine!
Nu se poate să le ai pe toate perfecte ...eu m-am obişnuit cu gândul ăsta.
Faza este să nu fie prea evidente mici imperfecţiuni.
|
06-05-10, 01:31
|
|
Stage 5
|
Quote:
Merci Julyo, vedem cum e si cu timpu. Radule la pozele alea ma uit tot timpu cand vreau sa vad un citro frumos , problema e cum vorbeam si cu aiurica, la farurile cu AE semnalizarea e sus, si trebuie modificate, e mai complicat... Oricum in momentul asta e pauza .
|
exact de semnalizare am uitat,daca nu aveai farurile astea,mergea kit de lupe pe farurile normale si atunci era ok bad boy ul oricum e frumoasa si asa
|
|
|
06-05-10, 12:30
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Ca să te liniştesc şi eu ...
Maşinuţa ta arată bine de tot şi grila aia nu arată rău deloc.
Mai nasol este că totuşi ai investit speranţe, încredere şi cel mai important...bani.
Dar lasă...
Eu zic că arată super bine!
Nu se poate să le ai pe toate perfecte ...eu m-am obişnuit cu gândul ăsta.
Faza este să nu fie prea evidente mici imperfecţiuni.
|
Banii nu sunt atat de importanti ca vin si trec asta e, chestia e ca ma asteptam sa iasa 99% perfect si sa zicem ca e undeva la 80%, acuma pot sa ma multumesc si cu atat pe moment
Quote:
Originally Posted by Teroarea
exact de semnalizare am uitat,daca nu aveai farurile astea,mergea kit de lupe pe farurile normale si atunci era ok bad boy ul oricum e frumoasa si asa
|
Da, merge si asa, momentan e mare investitia sa fac badboy si sa modific faruri. Ma bucur ca va place cum a iesit
Quote:
Originally Posted by Julyo
Ooo... Duminica sar putea sa fiu la job... Citroen are porti deschise, o sa se dea ceva discounturi ceva mai mari la anumite modele... inca nu e nimica oficial! Oricum cu cea mai mare placere te astept!
|
Daca aveti reduceri, va dau buburuza si 2000-3000€ si imi dati un C4
|
|
|
07-05-10, 01:03
|
|
Stage 5
|
Quote:
Banii nu sunt atat de importanti ca vin si trec asta e, chestia e ca ma asteptam sa iasa 99% perfect si sa zicem ca e undeva la 80%, acuma pot sa ma multumesc si cu atat pe moment
Da, merge si asa, momentan e mare investitia sa fac badboy si sa modific faruri. Ma bucur ca va place cum a iesit
Daca aveti reduceri, va dau buburuza si 2000-3000€ si imi dati un C4
|
ma bag si eu la un schimb ca asta cu un c4 coupe+diferenta+rabla tichet )
|
|
|
11-05-10, 16:32
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Mai pun si eu 3 poze cu masinuta, nu am multe poze cu ea asa echipata de vara
|
|
|
13-06-10, 09:16
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
In ultimul timp am un noroc fantastic... am reusit sa raman fara cheia cu telecomanda (s-a rupt in 2...acum astept una replacement ca la Citroen e 400ron) si daca nu era deajuns, am mai avut o surpriza "placuta", ieri cand am venit la Timisoara pe drumurile patriei extrem de line am pierdut capul de toba... si era prins cu ditamai colierul strans cu 2 piulite(adevarul e ca una in stanga si una in dreapta nu 2 pe fiecare parte cum trebuia ) ... minunat, alti bani alta distractie. Daca mai iau altul cred ca am sa ii dau doua puncte de sudura.
|
|
|
13-06-10, 18:19
|
|
CITROEN Driver
Stage 2
|
Nu stiam ca poate arata asa bine un C3!
Pacat de intamplarile tale...
|
|
|
13-06-10, 19:06
|
|
CITROEN Driver
Stage 5
|
Merci, ma bucur ca iti place, din pacate asta e mai sunt si perioade mai putin bune .
|
|
|
|
|