Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Citroen (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen.html)
-   -   Citroën C3 mic si negru :) (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen/136159-citroen-c3-mic-negru.html)

Creative256 31-07-09 16:07

Citroën C3 mic si negru :)

6 Attachment(s)
Salut, am hotarat ca e timpul sa postez si eu ceva poze , sa ma laud un pic cu buburuza:). Masinuta o am de un an si un pic, are un motor micut de 1.4 cu 75 ponei, si pana acum modificarile sunt dupa cum urmeaza : Hu Pioneer 4000 UB si boxe Crunch fata spate (fara amplificator si subwoofer deocamdata), jante MSW 16 pe 16" si folie pe geamuri. Urmeaza si alte mici imbunatatiri dar cu timpul :). Pozele sunt de la cand am cuparat-o si pana acum cateva saptamani de pe transfagarasan :P

andi_cimpean 31-07-09 22:54

Re: Citroën C3 mic si negru :)

Foarte frumoasa citronada:D...

incearca sa o lasi mai jos, si va arata si mai bine;)...si incearca sa mai innegresti stopurile alea, arata un pic ciudat asa, toata masina neagra, si ala rosu cu alb...

Creative256 02-08-09 11:05

2 Attachment(s)
Multumesc, arcurile si stopurile sunt pasii 4 si 5 care urmeaza, dar dupa ce se mai umple visteria :-P. Scopul final e un clean look asemanator cu cel din pozele astea 2 :D

Teroarea 02-08-09 20:14

Quote:

Originally Posted by Creative256 (Post 2528581)
Multumesc, arcurile si stopurile sunt pasii 4 si 5 care urmeaza, dar dupa ce se mai umple visteria :-P. Scopul final e un clean look asemanator cu cel din pozele astea 2 :D

oooooo bine ai venit :) am mai vb noi pe mess daca iti amintesti a mea e bleooo . Apropo de arcuri spune mi si mie ce ai gasit care sa coboare mai mult de 35/35 ,oricum din cate am inteles trebuie tinut cont de motorizare adica daca pt motorul de 1.6 se gasesc arcuri 40/45 pe cel de 1.1 nu s ar potrivii.

Creative256 03-08-09 02:11

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 2529535)
oooooo bine ai venit :) am mai vb noi pe mess daca iti amintesti a mea e bleooo . Apropo de arcuri spune mi si mie ce ai gasit care sa coboare mai mult de 35/35 ,oricum din cate am inteles trebuie tinut cont de motorizare adica daca pt motorul de 1.6 se gasesc arcuri 40/45 pe cel de 1.1 nu s ar potrivii.

Salut salut, cum sa nu imi amintesc , tot la ochii aia frumosi mi gandu (ai masinii :lol: ) . Arcuri inca nu am cautat, dar asa superficial am vazut ca intradevar sunt pe motorizari ... cum am banii si stiu mai multe am sa te anunt :)

Creative256 28-08-09 00:28

5 Attachment(s)
Am reusit sa mai fac ceva la masinuta, nimic mare ca e inca pe noi criza , asa ca va prezint talentul meu de vopsitor :D

Creative256 23-09-09 11:08

4 Attachment(s)
A trecut o vreme dar am mai miscat ceva la masinuta, si anume stopurile au primit un upgrade :-P. Nu au fost perfecte de la inceput, ceea ce era de asteptat dar cu un pic de pila , acum se potrivesc numai bine. Noi aveau o margine argintie care mie nu imi placea cum arata pe masina asa ca am apelat la un prieten care a pus folie pe margine si acum in ochii mei sunt perfecte :D

asalt_ini 04-10-09 17:45

cred ca o sa dea bine... dar sa le faci pe amandoua, fata spate.
spor la modificari

dragos_rsp 15-10-09 10:54

Salut......imi poti spune ce prindere au jantele? Frumoasa masina.....incearca sa faci stopurile negre.....ar da mai bine dupa parerea mea.

Creative256 18-10-09 08:17

Quote:

Originally Posted by dragos_rsp (Post 2720542)
Salut......imi poti spune ce prindere au jantele? Frumoasa masina.....incearca sa faci stopurile negre.....ar da mai bine dupa parerea mea.

4*108 ET 15 cred ca am la ele. Stopurile mai negre de atat nu le mai fac, sincer imi plac mult asa cum sunt, poate o sa le pun LED in loc de becuri dar asta mai incolo.

ballack 21-10-09 13:41

Foarte faina masina. Imi place :)

Creative256 24-10-09 00:12

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 2738444)
Foarte faina masina. Imi place :)

Multumesc, din pacate intra un pic la hibernat ca vine frigul, de azi trec la gumele de iarna pe jantele de tabla si facem o pauza de la investitii :-( . Sper ca pana in primavara sa mai se stranga niste banuti si sa pot sa bag macar cat am bagat anu asta in ea :-D

ct 32 blu 02-11-09 15:50

1 Attachment(s)
hello bro

sandor406 02-11-09 17:49

salut creative256!!!:) in primul rand felicitari pentru masinutza!:) este un c3 cu mult gust si placut la vedere!;) mie nu imi trebe o prezentare despre masina ta,deoarece cand i-ai pus folie pe geamuri si eu am fost acolo!:)) nu stiu dak iti mai aduci aminte,eram si eu acolo la baiatu' cu folii (sandu, prieten f bun cu mine :), in cartierul micul dallas, deva ), era cred ca si prietena ta acolo, si v-am facut cinste cu un suc!:) era inclus in pretul pentru folii!:P iar cand ai pus folie pe stopuri nu am fost acolo, dar am vazut prin trecere cand ati smecherito!:) in rest bafta la masina,ai grija de ea,si cred ca totusi urmatorul pas la ea ar fi cv tuning la motor! deoarece masina arata agresiva, dar la motor nu prea!:( si este pacat!:( dar cu timpul, totul este posibil!:)) ps,dak ai timp uitate si tu pe la mine in foto album,cu daciuca mea!;)bafta!

Creative256 02-11-09 20:28

Quote:

Originally Posted by ct 32 blu (Post 2773086)
hello bro

Salutare , tot am poze cu masina ta de la Radu din Craiova :-), de la jantele wolfrace pana la kitul de la el. Ma bucur ca ai facut si tu prezentare la buburuz, poate ne inatalnim la vara de mai dau o tura pe la mare.

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 2773479)
salut creative256!!!:) in primul rand felicitari pentru masinutza!:) este un c3 cu mult gust si placut la vedere!;) mie nu imi trebe o prezentare despre masina ta,deoarece cand i-ai pus folie pe geamuri si eu am fost acolo!:)) nu stiu dak iti mai aduci aminte,eram si eu acolo la baiatu' cu folii (sandu, prieten f bun cu mine :), in cartierul micul dallas, deva ), era cred ca si prietena ta acolo, si v-am facut cinste cu un suc!:) era inclus in pretul pentru folii!:P iar cand ai pus folie pe stopuri nu am fost acolo, dar am vazut prin trecere cand ati smecherito!:) in rest bafta la masina,ai grija de ea,si cred ca totusi urmatorul pas la ea ar fi cv tuning la motor! deoarece masina arata agresiva, dar la motor nu prea!:( si este pacat!:( dar cu timpul, totul este posibil!:)) ps,dak ai timp uitate si tu pe la mine in foto album,cu daciuca mea!;)bafta!

Merci de suc si de aprecieri;-), daca ne mai intalnim pe la Deva dau si eu unu ;-). Cu masinuta acuma fac pauza, sunt din pacate alte prioritati, si la motor nu prea am ce sa ii fac e 1.4 si chip imi da putini caluti, poate o sa ii pun o evacuare mai buna dar asta in timp.

All times are GMT +2. The time now is 11:22.

- Copyright 2026 4Tuning