frumoasa buburuza ti-o vad toata ziua la camin. imi pare rau de problemele cu ea dar usor usor le rezolvi. o intrebare as avea etrierii i-ai vopsit cu vopsea termorezistenta? si daca da de unde ai luat-o?
Am mers azi sa spal si eu masina ca era vreme buna si am zis sa fac o poza la noua achizitie, un cap de toba ulter sport. Trebuia sa fie alt model dar cum cei de la care am comandat (nu vreau sa dau nume) au fost extrem de inteligenti nu se potrivea si solutia propusa era sa tai toba... in fine am renuntat si am luat asta mai simplu, celalat era cel din poza. Acum astept sa imi vina si grila care are deja o intarziere de o luna ....
Astazi se apropie de sfarsit aventura cu grila mea custom... Am ridicat-o de la vopsit, multumit 100% nu sunt dar nah asta este. Sunt chestii care eu le vad si as fi vrut sa fie perfecte dar nu sunt... Dupa o luna jumate de asteptare (care initial trebuia sa fie 4 zile) rezultatul este ca am o grila badgeless care e in final in culoarea masinii dar cu locuri unde este valurita, cu niste puncte unde nu a prins calumea vopseaua si au ramas gaurele, tot ce sper este sa nu crape pentru ca intr-un loc unde incepe fibra are o dunga verticala ... sunt multe pe care eu le vad dar nah asta este. Pana una alta niste poze de azi, o sa vad cand imi fac timp si o duc la spalat si fac niste poze mai faine. Din pacate altceva nu o sa ii mai fac la masina, am vorbit astazi pentru a scoate semnele de pe haion dar 300 ron (la experientele avute pana acum) nu mai dau. Mai ramane sa fac ceva cu boxele inca nu m-am hotarat cum rezolv cu ele. Asta este nu am avut noroc cu modificarile la masina, cam toate au fost cu un pic de cantec asa ca o sa pun punct.
Cam mult ai stat dupa grila, dar sa sti ca arata bine cu grila modificata! ... ai modificato din cea originala? cat tea costat? Acuma sti cum ii, daca nu ii si cate umpica de belea, nu are nici un farmec! Yo m-am obisnuit cu chesti de genu...!
Iar pe viitor bafta si spor la micile modificari si retusuri care vrei sa le faci si, intr-un fel naspa ca vrei sa pui punct... tu sti mai bine ce vrei!
hai ca e frumoasa!
nu te mai amagi cu problemele....eu acum revopsesc multe din piese, datorita micilor probleme...asa e in tuning sa spunem....
la o eventuala revopsire costurile nu vor mai fi asa mari.
iar acum stii exact unde trebuie intervenit.
Oricum arata foarte bine!
Daca ai continua cu o prelungire de capota si aripi.....ar fi perfect....poate incet incet.
Cam mult ai stat dupa grila, dar sa sti ca arata bine cu grila modificata! ... ai modificato din cea originala? cat tea costat? Acuma sti cum ii, daca nu ii si cate umpica de belea, nu are nici un farmec! Yo m-am obisnuit cu chesti de genu...!
Iar pe viitor bafta si spor la micile modificari si retusuri care vrei sa le faci si, intr-un fel naspa ca vrei sa pui punct... tu sti mai bine ce vrei!
Am dat pm cu pret, e facuta dintr-o grila originala ca sa se potriveasca perfect, dar nah tot a fost cu cantec. Momentan nu se mai baga bani in ea, poate mai "prind curaj" dar nu curand.
Quote:
Originally Posted by aiurica
hai ca e frumoasa!
nu te mai amagi cu problemele....eu acum revopsesc multe din piese, datorita micilor probleme...asa e in tuning sa spunem....
la o eventuala revopsire costurile nu vor mai fi asa mari.
iar acum stii exact unde trebuie intervenit.
Oricum arata foarte bine!
Daca ai continua cu o prelungire de capota si aripi.....ar fi perfect....poate incet incet.
Merci , ma bucur ca imi zici de bine, apreciez parerea ta ca ai deja o experienta destul de mare cu tuningul . Cum am zis si mai sus,momentan ma opresc, nu pot zice ca definitiv dar pentru o perioada lunga de timp. Planuri erau multe, dar mai vedem daca se mai materializeaza sau nu...
hai ca ii sta bine ! vopseste pana una alta emblemele in negru cele de pe spate poate le mai ascunzi putin.
Merci Radu, am incercat sa le colantez dar sunt prea multe fatete si nu am reusit, poate o sa le vopsesc sa vad cum am nervi de stat cu pensula . Am mai lucrat un pic la grila, adica la partea de plastic din spate, a trebuit sa tai 2 sectiuni de plastic de 1-2 cm si acuma se potriveste.
Merci Radu, am incercat sa le colantez dar sunt prea multe fatete si nu am reusit, poate o sa le vopsesc sa vad cum am nervi de stat cu pensula . Am mai lucrat un pic la grila, adica la partea de plastic din spate, a trebuit sa tai 2 sectiuni de plastic de 1-2 cm si acuma se potriveste.
eu le-am avut si colantate( de catre mine) si au iesit perfect!
Sunt cu dublu adeziv, dar si cu nit... si aici problema, ca am auzit la variante de nu mai am nervi, kitul nu tine, crapa de la soc cum tot il inchid-deschid, metal lichid la fel, trebuie sudura, apoi revopsit tot si asta doar 300ron (evident la intelegere cu cei de acolo fara acte sau ceva). Asa ca pe moment, poate o sa ma incumet sa le matuiesc putin si cu pensula incet incet, dar nu curand ca nu am timp.