Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CITROEN > Masina mea Citroen

Reply

Thread Tools
Old 15-04-10, 00:41   #46
Teroarea

Stage 5

Teroarea's Avatar

Member of:
[CITROEN]
Default Re: Citroën C3 mic si negru :)

nu are rost sa anulezi bandourile sa faci o revopsire a usilor degeaba + ca trebuie facute bine ,gaura din usa este destul de mare ar merge sudata o tabla in locul gaurilor si dupa dat fibra/kit.
Old 17-04-10, 09:24   #47
Julyo

Stage 5

Julyo's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Colectionar Machete]

Nu stiu ce spun legat de anularea bandourilor... Eu am mai facut lucrari de genu, la alte masini... Si bandourile sunt bune in parcare atunci cand cine se da jos din masina de langa deschide usa la maxim sau chesti de genu. Mda, ca sa le anulezi, trebuie depusa putina munca... Ca aspect, fara bandouri, ar arata bine! Nu stiu... acuma vezi tu ce faci...! Pareream mea ar fi, ca daca anulezi bandourile si faci si anularea linilor de pe spolare!
Julyo is offline   Reply With Quote
Old 17-04-10, 10:53   #48
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Momentan modificarile sunt in pauza majora, din motive variate printre care ambreajul meu care a crapat... Urmeaza saptamana ce vine sa il schimb, sau sa il repar in functie de cum imi ofera Citroen Romania garantie pe piese... Deci viitorul buburuzei este incert, ori ramane asa, numai cu grila cea noua (pe care o ridic sambata viitoare de la Cj) ori o sa incerc sa o dau si sa iau ceva mai bun, desi nu imi vine ca e bataie mare de cap.
Old 19-04-10, 00:21   #49
aiurica

Stage 4

aiurica's Avatar

Member of:
[CITROEN]

daca masina e in garantie....faci scandal pana iti schimba!
nu accepta targuri cu ei....gen jumate jumate.
e in garantie.....perfect...o fac gratis.
citeste exact si vezi ce si cum!
sry pt ambreiaj.....cati km??
Old 19-04-10, 07:06   #50
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Nici 30.000km... chestia e ca m-am interesat si ambreajul are niste componente care sunt ca si placutele de frana .... consumabile, sa vedem ce iese. In principiu m-am sfatuit si cu ai mei si mai multa lume si de dat acuma nu are sens (la mine e complicat cu ramasul in tara) deci masina ramane in familie dar nu se mai investeste in ea, singura chestie e ca un necaz nu vine niciodata singur si una din boxe a crapat IAR... era dezlipita, am dus la mester si apoi un an o tinut, dar acum incet incet iar caraie, si nu stiu ce sa fac, sa schimb sistemul de pe fata cu un Hertz, cu un DLS si sa fie tot asa direct de pe HU, sau sa iau unele mai puternice si un amplif pentru ele. Poate ma ajuta cineva cu experienta cu un sfat.
Creative256 is offline   Reply With Quote
Old 22-04-10, 08:48   #51
Julyo

Stage 5

Julyo's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Colectionar Machete]

Ce ai rezolvat? Sa Schimbat pe garantie...? (nu cred ca se schimba pe garantie)... Problema cu boxele ai remediat?
Old 22-04-10, 09:15   #52
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Astazi astept sa vina piesele(trebuia luni dar nah...) , teoretic maine o iau la service si vedem de acolo. Cu garantia, am mai vb in stanga si in dreapta, ar trebui sa o faca pe garantie toata dar nah... vedem. Cu boxele inca nu ma agit, va trebui sa ma hotarasc ce si cum dar am zis mai intai sa vad cum iese cu ambreajul.
Old 23-04-10, 21:18   #53
Sniff Sniff

Stage 1

Sniff Sniff's Avatar

Salutari. Am si eu o intrebare la tine. Ce problema ti-au zis ei ca ai avea la ambreiaj? Ti-au zis ca uzura materialului de frictiune este neuniforma sau ceva abureli de genu? Daca da, stiu sigur ca nu intra in garantie, ca mai cunosc pe careva ce a avut aceeasi problema si acelasi lucru i-a zis. Pana la urma s-a dus la un prieten si i l-a schimbat,desigur contracost, dar nu se compara cu pretul oferit de cei de la reprezentanta.
Daca nu e ceva de genu, cum zice si aiurica, stai tare pe pozitii si zi-le oamenilor... bai, masina mea s-a stricat cat timp era in garantie, mi-o reparati in garantie, chiar daca piesele sau ce o fi vin dupa acest termen...
Sniff Sniff is offline   Reply With Quote
Old 23-04-10, 22:04   #54
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Am rezolvat azi in garantie, au schimbat furca ambreaj si rulment (ce inseamna asta pe mine ma depaseste ca mis la mediina nu la mecanica, dar nah). Placa de presiune si discul de ambreaj erau ok, uzura sub 40% ziceau, nu eu am tratat cu ei ci tata care se pricepe la chestiile astea . Ma bucur doar ca am rezolvat, masina merge bine si nu am mai dat banuti.
Old 23-04-10, 22:08   #55
Sniff Sniff

Stage 1

Sniff Sniff's Avatar

Good for you. Congrats pentru reusita si la cat mai putine probleme cu masinuta.
Old 23-04-10, 22:11   #56
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Multumesc, sper sa nu mai fie ca in ultimul timp se aduna multe . Si tie sper sa ti se rezolve problema cat mai repede.
Old 23-04-10, 22:17   #57
Sniff Sniff

Stage 1

Sniff Sniff's Avatar

Merci Creative. Speranta moare ultima, stii cum se zice...
Old 23-04-10, 23:02   #58
aiurica

Stage 4

aiurica's Avatar

Member of:
[CITROEN]

asta cu uzura 40% ma face sa rad......
ideal nu era furca si rulmentul ci kitul de ambreiaj.....
dar traim in Romania.....
aiurica is offline   Reply With Quote
Old 23-04-10, 23:09   #59
Creative256
CITROEN Driver

Stage 5

Creative256's Avatar

Member of:
[CITROEN]

Ce sa ii faci asta e , eu ma bucur ca nu am mai dat bani si so rezolvat problemele urgente, acuma ca o sa crape de tot peste un an sau doi nu stiu dar sper sa nu . Mai am de schimbat placutele de frana in curand dar mai asteapta .
Old 24-04-10, 09:32   #60
Julyo

Stage 5

Julyo's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Colectionar Machete]

Bine ca ai rezolvat... Pe garantie se poate schimba chitul de ambreaj doar in limita a 40.000km, (sunt piese uzabile). Da, normal asa ar fi, sa inlocuiesti totul: chitul de ambreaj (adica disc si placa presiune), rulment, furca, etc. Dar, cred ca tu ai avut problema ori cu furca, ori cu rulmentul de presiune si atunci chitul de ambreaj nu avea o uzura mare si a ramas sa iti inlocuieasca doar restu pieselor... no' asa e mersul in Ro! Oricum e ok si asa, daca sa lucrat bine, ca un rulment si o furca plus manopera, ar fi ceva banuty iti spun sigur...
Bafta in toate si asflat uscat, fara evenimente rutiere neplacute!

Last edited by Julyo; 24-04-10 at 09:43.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -