Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 07-04-04, 22:03   #91
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
ma baieti..... intr-o sambata suiti-va 10 in 3 masini ... sau 2 ... si mergeti pe la DOMNESTI , POPESTI-LEORDENI.... bucurestii noi.... la capatu` orashului .... si din 10 O SA GASITI SIGUR UN TZARAN IN FOAME care o sa dea mp cu pm.... super pretz... eu nu am cum sa fac asta deoarece am in PM 15 ani... si de unde masina ... , am cunostiinte care si-au luat super terenuri.... asa.... sunt o gramada de tzarani cu foame`n sange... eu zic ca gasiti super TEREN , usor, si ieftin!!!!!

sa fii sigur ca taranii nu vand terenu la mp. aia vand la hectar sau pogon (cum zic taranii).
e bun si un teren arabil pt ce vrem noi sa facem pt ca odata obtinuta aprobarea, nu iti trebuie autorizatie de constructie daca vrei sa faci o strada..
mad_oviddiu is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 00:03   #92
cr0n0s

Stage 3

cr0n0s's Avatar

ma dar insprea metro militari pe acolo? nu se poate gasi un teren pe acolo? (e mai aproape de mine :P) sunt super multe pe care se cultiva prostii si nici nu cred ca au aia vreun venit substantial de pe urma lor... deci ar trebui incercat..... cu ochii dupa placuta \"teren vanzare\"
pace :P

Gandeste binar! Te scuteste de probleme!
cr0n0s is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 00:41   #93
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"cr0n0s\"
ma dar insprea metro militari pe acolo? nu se poate gasi un teren pe acolo? (e mai aproape de mine :P) sunt super multe pe care se cultiva prostii si nici nu cred ca au aia vreun venit substantial de pe urma lor... deci ar trebui incercat..... cu ochii dupa placuta \"teren vanzare\"
pace :P
degeaba gfasim un teren bine pozitionat............. acolo nu poti sa te atingi de preturi.............. la fel si in restul bucurestiului
sub 1 $ /mp nu prea gasesti intrevilan................. dar merita incercat
Old 08-04-04, 02:39   #94
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

ce vb ma... trebuie cautat ma... si pan` la urma il gasiti pe unu cu foamea in gat... pe bune , si accepta ala orice oferta.. (aproape orice oferta)
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 17:18   #95
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

cronos - prin zna aia cica e cam 6 Eu mp2
Mad-ovidu - ne trebuie cel putin 6 hectare , preferabil ar fi 8-10 hectare.
(80.000 mp2)
Si e foarte greu de gasit, Florica a facut multi km in jurul Bucurestiului si nu a gasit nici macar 6 hecatre care sa fie pozitionate calumea! E foarte greu de gasit!

Inconstienta ucide oameni nevinovati! Jos Gaina!
aicad is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 17:23   #96
mjs

Stage 3

mjs's Avatar

am eu un coleg la facultate care vrea sa faca tot asa. eu nu prea il cred, ca cica a vorbit cu nu stiu cine de la legal racing , in fine, dar e hotarat sa isi faca pista speciala pt lliniute , acuma va rog sa nu imi sariti in cap, dar am crezut ca v-ar interesa
mjs is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 18:14   #97
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

Sunt curios sa vad daca a gasit ceva! Eu am tot cautat dar fara succes, si ce am gasit era FFFF scump 6-8 eu mp2!
Old 08-04-04, 18:39   #98
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

da inca ceva............
daca am cauta noi teren in comune situate la 5-10 km de buc., atunci nu ar mai trebui sa luam aprobari de la jegosii de la primaria din buc. , ci doar de la primaria comunei respective........ care nu cred ca ar fi dezinteresatra atata timp cat este mediatizata comuna si se implica si primarul

si acolo iei teren agricol cu 3-4 mil/ha * 10 ha => max vreo 40 mil, bani care se pot strange de la fiecare in parte, urmand ca pista sa fie construita ulterior de catre sponsori
Old 08-04-04, 18:52   #99
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

ovidiu asta e ideea de baza dar inceraca sa gasesti tu un teren de 10 ha care sa fie pozitionat calumea! daca gasesti baga un anunt pe privat!
BAFTA!
Old 08-04-04, 19:03   #100
cr0n0s

Stage 3

cr0n0s's Avatar

Cam cat inseamna 10 ha? in lungime / latime.... sau in mp? ca nu prea am fost atent la lectiile de trasformari cu hectare si prostiile astea.... nu credeam ca o sa imi trebuiasca... :P
ma pot uita si eu... mia cas un ochi aia aia...
pace
cr0n0s is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 19:34   #101
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

1Ha = 10.000 mp asa stiu eu
in principiu noi avem nevoie de cca 80.000 mp
Old 08-04-04, 20:10   #102
MC Mate

Stage 5

MC Mate's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Nissan]

Ma nu stiu ce scrie in dictionarul tau dar in al meu scrie 1Ha =100m2.Respekt
MC Mate is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 20:23   #103
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

un ar=100m2
un ha=10.000 m2
TNos is offline   Reply With Quote
Old 08-04-04, 23:29   #104
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Bravo TNos !!! se vede ca nu ai baut cerneala cat ai fost la scoala

asa............ eu o sa incerc sa ma interesez si cum aflu ceva sa fiti siguri ca sunteti primii care afla...........
stiu ceva de un teren mare pe undeva intre comuna Buda si Bragadiru pe sos. Alexandriei ........... e cam de 65000 mp

ar fi bine sa ia fiecare ziarul in mana si sa se apuce de studiu..
sau sa vorbim cu o agentie de turism...........
am eu de vanzare 10 hectare dar sunt la 60 km de buc, deci iese din discutie........ si era ieftin 3 mil./ha (e camp de-al lu bunica-miu)
Old 09-04-04, 02:03   #105
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

pai de ce nu-i bine la 60km de bucuresti ........io zic ca e foarte bun, mai ales in lipsa de altceva!
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -