Mai baieti! Toti ne dorim pista aia si o asteptam cu nerabdare.
Voi ca lideri LR si NSL de ce nu incepeti sa strangeti bani de acum. Puteti sa faceti un cont comun in banca in care fiecare sa doneze bani pentru viitoarea pista de curse. Poate veti obtine si cateva sponsorizari. De ce Nu se face lucrul asta? Contul poate sa il deschida oricine, dar nu cred ca toti or sa aiba incredere in mine, daca as deschide eu contul. Unul dintre voi cei care sunteti alaturi de noi de ani de zile si care ati castigat respectul multora ar trebui sa faceti lucrurl asta.
Chiar daca anul asta nu o sa se faca nimic dar macar se vor strange bani si cand o sa fie cazul o sa existe suportul material pentru a construi ceea ce acum e doar un vis.
O sa fie foarte costisitoare pista mult dorita, dar eu cred ca o sa ne scape de multe probleme. Hai sa incepem de pe acum. Stiu ca e greu sa te duci sa ceri bani stiu ca lucrul asta ar trebui sa vina de la sine, dar nu se ofera nimeni.
Si cred ca cei care isi permit si refuza sunt cei mai mari figuranti. Pt ca daca vine X cu masina de 20.000 de euro si refuza sa doneze cateva sute de mii de lei sau macar o suta de euro nu ar trebui sa mai comenteze cand il ia garda, pentru ca el nu face nimci sa schimbe situatia. Si vin multi pentru care 100 de Eu nu insemna mare lucru. Acum nu zic sa dea toti atatia bani, dar mcar sa puna 50.000 pe saptaman de-o parte sau 100.000 pe luna si la sf de an se dea si el acolo 30Eu. Uneori vin ~ 150 de masini. daca ar da fiecare 10 euro s-ar strange 1.500 de eu macar 10Eu o data la 4 luni, intr-un an s-ar strange 4.500 de eu. si cred ca banii astia ne-ar fi foarte utili. si 400.000 de lai o data la 4 luni nu cred ca e mare lucru. unii dau suma asta numai pe tigari in 4 luni...
Imi pare rau ca sunt multi care vorbesc si putini care fac. (si nu ma refer la Liderii LR si NSL, pt ca ei au facut multe ci la restul guralivilor).
PS: daca exista cumva acest cont facet-il public fratilor. Sa afle cat mai multi.
hai mai baieti sa NE FACEM PISTA!