Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 31-03-04, 11:14   #1
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]
Default Mesaj Catre Liderii Legal Racing si No Speed Limit

Mai baieti! Toti ne dorim pista aia si o asteptam cu nerabdare.
Voi ca lideri LR si NSL de ce nu incepeti sa strangeti bani de acum. Puteti sa faceti un cont comun in banca in care fiecare sa doneze bani pentru viitoarea pista de curse. Poate veti obtine si cateva sponsorizari. De ce Nu se face lucrul asta? Contul poate sa il deschida oricine, dar nu cred ca toti or sa aiba incredere in mine, daca as deschide eu contul. Unul dintre voi cei care sunteti alaturi de noi de ani de zile si care ati castigat respectul multora ar trebui sa faceti lucrurl asta.
Chiar daca anul asta nu o sa se faca nimic dar macar se vor strange bani si cand o sa fie cazul o sa existe suportul material pentru a construi ceea ce acum e doar un vis.
O sa fie foarte costisitoare pista mult dorita, dar eu cred ca o sa ne scape de multe probleme. Hai sa incepem de pe acum. Stiu ca e greu sa te duci sa ceri bani stiu ca lucrul asta ar trebui sa vina de la sine, dar nu se ofera nimeni.

Si cred ca cei care isi permit si refuza sunt cei mai mari figuranti. Pt ca daca vine X cu masina de 20.000 de euro si refuza sa doneze cateva sute de mii de lei sau macar o suta de euro nu ar trebui sa mai comenteze cand il ia garda, pentru ca el nu face nimci sa schimbe situatia. Si vin multi pentru care 100 de Eu nu insemna mare lucru. Acum nu zic sa dea toti atatia bani, dar mcar sa puna 50.000 pe saptaman de-o parte sau 100.000 pe luna si la sf de an se dea si el acolo 30Eu. Uneori vin ~ 150 de masini. daca ar da fiecare 10 euro s-ar strange 1.500 de eu macar 10Eu o data la 4 luni, intr-un an s-ar strange 4.500 de eu. si cred ca banii astia ne-ar fi foarte utili. si 400.000 de lai o data la 4 luni nu cred ca e mare lucru. unii dau suma asta numai pe tigari in 4 luni...

Imi pare rau ca sunt multi care vorbesc si putini care fac. (si nu ma refer la Liderii LR si NSL, pt ca ei au facut multe ci la restul guralivilor).

PS: daca exista cumva acest cont facet-il public fratilor. Sa afle cat mai multi.
hai mai baieti sa NE FACEM PISTA!

Inconstienta ucide oameni nevinovati! Jos Gaina!
aicad is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 11:27   #2
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

f buna ideea , ce ziceti faceti sau nu cont?
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 11:42   #3
cosmina

Stage 2

Buna Aicaid, tatal prietenei mele are o firma de constructii, maine voi incerca sa vb cu el sa vad ce implica ( costuri, avize etc) construirea unei astfel de piste. El ne va putea spune care sunt pasii care trebuie urmati, apoi cred ca ne va fi mult mai usor, nu? Ideea cu banii e foarte buna dar trebuie sa gasim un om de incredere care sa se ocupe cu gestionatul banilor, dar sa stii ca nu se vor strange prea multi - oricum e un inceput!!
Old 31-03-04, 11:51   #4
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

eu zic ca o sa se stranga ceva bani , nu de ajuns dar... :P , ma gandeam alt mod de a face macar o parte din pista sau nush... sa vb cei de la 4tuning webdesigneri , cu o firma de constructii sau ceva sa le zica , domn`le va facem reclama la noi pe site ... uitati avem ***** vizitatori pe luna ... si in schimb ne oferiti nush kg de ciment ... sau nush.... ma gandeam si eu ... cred ca o sa accepte
Old 31-03-04, 11:52   #5
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

merge??
Old 31-03-04, 11:53   #6
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

costuriel unei pste sunt enorme...un singur sponsor nu ar putea suporta cheltuielile...nici macar o parte importanta din ele..
TNos is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 12:02   #7
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

ai idee cam la cat s-ar ridica costurile.... voi la ce pista va ganditi mey? eu am vazut mai multe filmuletze diferite!!! in care se intreceau masini gen : Supra , SKyline etc oricum mai toate peste 3 4 sute de cai .. chair si motoare... asha pe o pista adica 1 2 km de asfalt in mijlocul campului , nu cred ca o sa avem / aveti vreodata bani de o pista cu tribune bla bla bla parerea mea ... nu ca nu as vrea astfel de pista dar.... SUNTEM IN ROMANIA , ne descurcam noi
Old 31-03-04, 15:48   #8
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

eu unul sunt de acord cu toate ca asa treaba ar dura cativa ani dar trebuie incercat
OVI is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 15:55   #9
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

si inca nu ati pus in calcul terenul....
doneaza careva?
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 15:57   #10
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

da si asta ar fi o problema ...si inca una mare in bucuresti
Old 31-03-04, 16:28   #11
disco3

Stage 5

sau macar sa ni se puna la dispozitie vinerea si sambata unde va la margine o strada dezafectata, sau o chestie de-asta, nu?
disco3 is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 17:35   #12
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]

50 mii Euro 1km Doar asfaltu cu montat. ne-am interesat si noi in cta. ste f mult
Ursu-=X-Team=- is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 19:03   #13
bxxlom

Stage 3

bxxlom's Avatar

utopic..........cei care investesc bani in asa ceva vor vrea sa si scoata ceva .........sinugrele firme care pot face ceva sunt cele din exterior pt care 50.000 de $ nu inseamna mai nimic ....... la noi daca o firma da 50 de mii isi diminueaza serios bugetul .........
Old 31-03-04, 19:34   #14
OVI

Stage 5

OVI's Avatar

...da din pacate asa este
Old 31-03-04, 20:22   #15
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Visati cu ochii deschisi...

Pentru o pista omologata e nevoie de ceva spatiu de protectie in primul rand pentru spectatori si masinile care stau pe loc. Ar cam trebui un teren cu o latime de 100 m minimum (parcare in primul rand) si o lungime cam de 1300 m, pt a se face curse pe 1 km... Deci avem 130.000metri patrati, nu ??? Sa zicem la un pret de 3 $ pe metru, asta vine... 390.000 $$$.

NUMAI TERENUL !!!!!!!!!!!!!

Sa nu va mai spun ca un metru de sosea cu 4 benzi (2 de dus, 2 de intors) costa cam 8 mil de lei. Deci...............

Fara un sponsor este imposibil sa realizam visul nostru !!!!

Hondarul is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -