LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
02-04-04, 00:34
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
caaaaaaaaaat?
de unde mama dreqului au facut atatzia?
|
|
|
02-04-04, 00:55
|
|
Stage 4
|
pe bune atat au facut..........
pai.. aufost sponsori cam asa : MSdonald`s, Samsung, PROfm, BACARDI, COCA cola, DENT ESTET si altii care nu ii mai stiu........
si sa fii sigur k firmele care comercializeaza piese de auto si altele legate de auto or sa aiba tot interesu sa puna bannere aclo unde se stang cei interesati de masini
|
|
|
02-04-04, 10:14
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
eu totusi zic ca e posibil sa facem si asta.... dar cum se zicea si mai sus trebuie vointza etc ... dar s avedem acum ca S-A APROBAT meetingul poate se rezolva ceva cu asta , doamne ajuta !! sa veniti fratilor cati mai multi la meeting
02-04-04, 10:42
|
|
Stage 5
|
am o intrebare... sper ca nu o sa deranjeze prea mult... cursele de indemanare care se desfashyoara in buc.. + cele din alte orashe... de cine sunt sponsorizate?
|
|
|
02-04-04, 11:40
|
|
Stage 5
Member of: [REDACTOR 4TUNING]
|
as vrea sa stiu si eu de la cineva cat demare trebuei sa fie tereneul, si la ce distantza de zona rezidentiala trebuie sa fie. poate daca stie cat mai mult lume ce sa caute cine stie........ poate o sa avem noroc. Florica spuneai ca e un teren pretentios. Da si tu cateva detalii.
|
02-04-04, 11:43
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
tekno sunt bannere cu sponsori , la fiecare cursa , eu stiu de supercar , pit stop tuning parca , si c&c atat stiu eu sunt o gramada
|
|
|
03-04-04, 00:07
|
|
No Speed Limit
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Gion nu -ti pot spune detalii dar daca vrei sa te implici in asta ai aici numarul meu de telefon: 0721731111. Suprafata utila pentru noi ar fii intre 60000 - 80000 mp2 cu minimum de lungime 800m.
|
03-04-04, 01:41
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by \"mad_oviddiu\"
pe bune atat au facut..........
pai.. aufost sponsori cam asa : MSdonald`s, Samsung, PROfm, BACARDI, COCA cola, DENT ESTET si altii care nu ii mai stiu........
si sa fii sigur k firmele care comercializeaza piese de auto si altele legate de auto or sa aiba tot interesu sa puna bannere aclo unde se stang cei interesati de masini
|
Din moment ce ei nu au sediu in Bucuresti de ex nu are rost sa puna panouri publicitare si alte alea pe pista...pt. ca eu ca spectator vin vad reclama si din moment ce nu am nici o treaba reclama aia e pusa aiurea rau acolo...si cei cu firme stiu f f bine chestia asta.
Coca-Cola ... asta merge da nu cred k ar vrea ei sa faca reclama tocmai acolo ... mcdonald`s - astia din cate am auzit nu o duc prea bine ... samsung tot ca si cola nu cred k ar fi interesati...cred ca tot firmele de tuning de pe la noi sa dea acolo o parte mica de bani , firme care se ocupa cu comercializarea de piese auto, reprezentate - ceva gen Bavaria sau mai stiu eu ce ... opel ,peugeot si alea ... cred ca astia ar fi interesati ... firme de constructii - poate ...dar nu in domeniul curselor - decat daca are patronu cap ... ca nu toti stiu ca la curse vine lume multa ...oricum cu sau fara pista tot ilegalele sunt mai mijto..ca una e sa faci cu unu si sa stii ca poate sa-ti apara garda in fata in orice moment...si alta e sa alergi de nebun pe pista sa n-ai nici o treaba ...in prima faza intervine suspansul, frica(cateodata...)
Oricum Multa Bafta!
|
|
|
03-04-04, 02:11
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
eu cred ca coca-cola ar fi interesati , pe bune , o sa vina ceva oameni acolo .... si sa fie numa cola.. nush parerea mea e ca ar vrea...
|
|
|
03-04-04, 14:13
|
|
Stage 5
Member of: [REDACTOR 4TUNING]
|
Florica mersi pentru informatii, cred ca duminica o sa te sun sa vorbim exact cat de mult va pot ajuta. Eu vreau sa ma imiplic dar nu vreau sa fac lucruri pe care voi deja le-ati facut. O sa vorbim mai multe la telefon.
Mersi si bafta.
|
|
|
03-04-04, 15:50
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
cola da... ca am vazut ca astia se implica la evenimente de genul asta...ar mai fi ACR-ul cred - dar si astia-s in foame rau ... si nu mai stiu
|
|
|
03-04-04, 16:47
|
|
Stage 5
|
ACR is shi ei parlitzi... eventual benzinariile...
|
|
|
03-04-04, 22:19
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
Quote:
Originally Posted by \"mad_oviddiu\"
Quote:
Originally Posted by \"EvLSant0S\"
sunt niste paznici acolo , dar cu 2 sticle de VIN alb/rosu` cred ca intram fara probl ... nush ce sa zic.... in leg cu vacaresti omule... de ce naiba crezi ca au inprejmuit tot locul ala cu gard.... :P ?? e clar cumparat am vazut si la stiri
|
acum, cand ai zis de imprejmuirea cu gard, mi-am adus aminte ca ma vazut odatra ca s-a facut gard acolo......... ai dreptate.........
da acolo la CONNEX in fata, ar fi beton pt. ca e destul de departe de blocuri si alte resedinte.......... deci nu cred ca deranjam pe nimeni......
|
not good ... acolo trebuia sa se faca Biserica Neamului ...
e cam in centru ... shi in mijlocul bvd. unirii ... parcheaza f. des garda ... shi e non stop BGS'ul!!!!
Cu chestia aia de la autovit trebuie vazuta!!! shi intrebat de loc!!!!
|
|
|
03-04-04, 22:34
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
Quote:
Originally Posted by \"Al3xius\"
...oricum cu sau fara pista tot ilegalele sunt mai mijto..ca una e sa faci cu unu si sa stii ca poate sa-ti apara garda in fata in orice moment...si alta e sa alergi de nebun pe pista sa n-ai nici o treaba ...in prima faza intervine suspansul, frica(cateodata...)
Oricum Multa Bafta!
|
Om ... nu e chiar asha ... adrenalina nu creshte doar atunci cand te fugareshte garda ...
Chestia cu pista ... e mai mult decat bine ... pt. ca acolo adrenalina o sa creasca dupa cursa ... shi nervii o sa apara cand o sa vezi ca te'a dat omu` ... shi o sa vrei din ce in ce mai multZi calutZi sub capota and shit!!!!
Asha se va dezvolta tuning`ul la motor !!!! BIG TIME ...
PEACE OUT!
|
|
|
04-04-04, 00:28
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
WORD UP DUDE~!!!!!!~ asa e , are dreotate la partea cu pista , si la faza cu BGS-u are dreptate uitasem de ei... !
|
|
|
|
|