Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 31-03-04, 21:04   #16
Anonymous

Stage 5

Salutari la toata lumea!!Sunt cam noutz logat pe site desi stau de multa vreme pe forum.Nu cunosk f multa lume de pe aici,dar ideea cu banii e f buna,dar asa cum spunea cineva mai sus trebuie,inainte de toate,gasita o persoana de incredere care sa gestioneze banii,si incetu cu incetu poate reusim sa facem ceva.Poate cu timpul gasim si catziva sponsori si cine stie.......Trebuie incercat!!!!!
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 21:43   #17
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

eu zic sa incepem lejer mai intai sa cumparam terenul, apoi o sa vedem cum putem exploata locul pentru a scoate niste bani, si incetul cu incetul o sa reusim sa punem in aplicare planurile. La urma urmei se poate mari taxa de la cursele legale cu 50.000 si apoi o sa vedem ce afaceri mai putem face, comercializam tricouri, stikere, etc. Banii se pot face... Important insa e sa stim exact unde sa tzintim, la ce suma, in ce zona.
Haideti mai ca orice se poate face in ROMANIA.
Eu propun sa se stabileasca o intalnire, sa vina cine vrea sa doneze bani, si sa facem o lista sa vedem cati bani s-ar strange. asa de proba. Si sa stim si cam cat ne-ar trebui sa facem niste calcule sa vedem draq cat timp o sa ne ia. Eu sunt de parere ca se poate!

Inconstienta ucide oameni nevinovati! Jos Gaina!
aicad is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 22:07   #18
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

fara muuuuuuuuuuuulti spunsori
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 22:53   #19
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

am si eu o idee............
daca vreti sa atrageti sponsori, trebuie facut un plan (proiect) pe hartie, cu care sa va sustineti ideea in fata unor firme serioase.......
ca daca va duceti dupa sponsori \"caine sur la vanatoare\" dar cu vorbe, sa fiti siguri k nu o sa iasa nimik
asa, cu un proiect bine sustinut, se pot strange in 3 luni cca 30 sponsori care sa cotieze fiecare macar cu 2000 $.
cat despre teren........ nu trebuie cumparat ca nu are rost..... trebuie vorbit cu cineva de la primariile de sector, pt. repartizarea unui teren pe un termen ce se va stabili pe un eventual contract, in vedeara organizarii unor activitati sportive...... sau eventual concesionat de NSL sau LR....

treaba e ca daca se face un proiect bine structuat, si cineva stie sa-l argumenteze, se poate obtine o autrizatie care sta la baza intregii situatii.......

treaba cu stans banii de la lume.......... sa fim seriosi, ca nu cred ca o sa dea prea multi.... cel mai bne ar fi ca, dupa ce se va construi pista, sa se puna taxa de intrare de 100.000 lei ca atunci lumea o sa dea sigur.......

numa` bine
mad_oviddiu is offline   Reply With Quote
Old 31-03-04, 23:12   #20
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

da, asha e, tare usor... un studiu de fezabilitate, un memoriu, si .... gata
nu, nu stau asa usor lucrurile, serios
Old 31-03-04, 23:28   #21
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Treziti-va!!!!!!!!!!!!!!! Nu bani sunt problema, ci locul este foarte greu de gasit. Nu ai nevoie de mii de km. sunt suficienti 800 de metri pt ca esti obligat daca cursa se desfasoara pe 400 sa ai tot atat pt. oprire. Am facut impreuna cu un prieten de-al meu din Decembrie pana acum sute de km. imprejurul Bucurestiului si am ajuns si la 60 de km departare dar ceea ce vrem noi este un loc foarte pretentios si daca-l gasesti nu-l cumperi de la o persoana si tot timpul se gaseste una sa nu vanda. Asta e mai asteptem >ReSpEkT<
Old 31-03-04, 23:53   #22
mad_oviddiu

Stage 4

mad_oviddiu's Avatar

Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
da, asha e, tare usor... un studiu de fezabilitate, un memoriu, si .... gata
nu, nu stau asa usor lucrurile, serios
nu a zis nimeni k e usor, dar e realizabil.......... eu am sintetizat cat am putut de mult ideile ........... k daca e s-o iei babeste....... trebuie pe putin vreo 40 de autorizatii luate......... si problema e k depind una de alta..... + multe alte formalitati care trebuie facute....... e ff mult de alergat si trebuie implicare maxima........ dar eu zic ca, odata demarata treaba, fiecare vine cu cate o cunostiinta si tot asa. posibil sa mearga k pe roate

florica : NO OFFENCE ! dar eu nu consider ca ar trebui cumparat un teren k nu iti faci casa pe el.......... trebuie sa sutineti treaba asta in fata unora de \"sus\" care pot sa gaseasca un teren destinat acestui tip de actiuni sportive.......... in cel mai rau caz, ar trebui concesionat un teren pe o perioada de x ani.........

sincer........... daca tu o sa te ocupi in mare parte de acest lucru, te compatimesc pt. munca ce te asteapta.......
mad_oviddiu is offline   Reply With Quote
Old 01-04-04, 00:24   #23
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by \"Gratzian\"
si inca nu ati pus in calcul terenul....
doneaza careva?
asta ziceam si eu florica...
inchid subiectul pana la alte date noi
Old 01-04-04, 00:55   #24
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

terenul extravilan ca e mult mai ieftin ... cred ca shtitZi deja asta ... dar trebuie luat in Comune ... nu ce tZine de Bucuresti!!! ... la primaria Buftea ... cred ca e cam tot ce tZine de judetZul Ilfov ... acolo trebuie intrebat!!!
Old 01-04-04, 01:00   #25
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Auziti, dar cu astia de la Baneasa ati incercat sa vorbiti?

Chiar nu vad de ce sunt impotriviti curselor pe Aeroport! Chiar asa mare trafic are Baneasea de au nevoie de tot spatiul ala? poate au, nu stiu, dar voi stiti mai bine!

De contruit ceva nou e foarte greu, gasirea terenului ca atare deja e foarte greu.
Dar daca s-ar obtine un fel de autorizatie, care contra cost , o anumita suprafata , care cei de la aeroport n-o folosesc , sa fie destinata curselor. Si sa se amenajeze in concordanta. Si normal, taxele mai mari pt participanti dar mai ales pt spectatori cu care se se poata cel putin acoperii costul inchirierii spatiului
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 01-04-04, 11:20   #26
bxxlom

Stage 3

bxxlom's Avatar

stii care e faza cu taxele mai mari la spectatori si \"cursanti\" ? ca o sa ai 2-3 luni pista plina ......si apoi o sa inceapa lumea sa nu mai vina .....ca de exemplu daca pui 50.000 (minim) taxa pt spectatori iar concursul se tine o data pe saptamana .......nu stiu cati or sa mai vina ! ca de banii aia pot face altceva! noi asta vrem .....macar 1 la doua saptamani ........ca apoi tot ilegalele or sa ramana ...... si tare imi este ca ilegalele tot or sa ramana .......asta intre noi vorbind .......
POATE TOPICUL ASTA AR FI FOST MAI BUN LA CURSE LEGALE NU AICI !!!!!
si sincer as prefera k banii stransi de pe urma taxelor sa nu intre in buzunarele celor care inchiriaza locul ci sa se dea k premii pt ca asa ar atrage lume mai multa cu mai multe masini iar participanti sunt motivati sa aduca mereu imbunatatiri masinilor ! .....sponsorii ?....or sa apara ...unde e multa lume sunt si firme care vor sa isi promoveze produsele (nu neaparat produse pt auto ) !
Cat pt pista v-am mai spus fara implicarea unei firme mari (nu mai multe k stiti si voi cum se spune :lucrul amestecat miroase a rahat) nu se poate face nimic!
nu suntem nici in arabia saudita sa ii dea unuia taticu 2 mil de $ \"du-te si fa-ti pista de curse sa nu te mai prind ca imi vin amenzi de peste .......$\"
Poate multi de pe acest forum avem bani sa sponsorizam aceasta pista cu multi bani .......dar sa fim seriosi daca ii spun tatalui meu da-mi si mie 20 de mii $ pt asta........ el o sa imi spuna si ce profit scoti ? ......e normal sa se intrebe asa pt ca nu el este pasionat de curse ci eu ! si multi gandesc asa ! daca stau sa ma gandesc ce inseamna 20 de mii ......nu iti ajung nici pt o sala de calculatoare( cu max 15 ) .
In concluzie UTOPIC! UTOPIC! UTOPIC !
Organizatia NSL .........trimite-ti o sctrisoare firmelor straine cu specific prezentatile un plan .......spuneti-le ca exista potential la noi in tara si cel mai important ca pot castiga multi bani investind in asta !!
.........sper ca nu am fost asa pesimist ))
Old 01-04-04, 12:16   #27
gion

Stage 2

gion's Avatar

Eu si cu 2 preteni de ai mei care am tot venit pe la curse,lucram la o agentie imobiliara,asa k daca gasim ceva care sa se potriceasca cu ceea ce netrebuie,fiti siguri k o sa fiti primii care aflati.Problema e ca ne mai trebuiesc niste detalii...cat teren(suprafata),pe unde sa fie.....ce deschidere sa aiba....eventuar un buget orientativ pt toata treaba asta.
gion is offline   Reply With Quote
Old 01-04-04, 15:23   #28
BogdanCMS
Guest

Vad ca se vorbeste mult de sponsori,dar la noi intara cine sa te sposorizeze pt asa ceva?Coca-cola?McDonalds?Nu mai vorbesc de firmele de tuning ca aia abia au bani sa se mentina pe linia de plutire si mai dau si ei ca premiu o data pe luna o maciulie de schimbator sau niste pedale.
Toata ideea e sa se gaseasca un investitor care trebuie convins ca in n ani o sa-si scoata parleala si o sa aiba si profit.Asha si noi o sa avem pista si o sa fim fericiti,si el o sa castige bani si o sa fie la fel.Din ce-am vazut eu,o pista nu trebuie neaparat construita din asfalt,ci se poate si din placi din beton.Toate autostrazile noi in partea de est a Germaniei sunt din placi de beton bine aranjate,nici nu simti cand mergi pe ele la 220-230,si sunt si mai ieftine decat asfaltul.Pista ar trebui sa aiba 1,5-2km zic eu(de cursele categ C,D... ati uitat?)
  Reply With Quote
Old 01-04-04, 17:11   #29
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]

Inka o idee ... nu exista prin zona industriala a bucurestiului ... fabrici dezafectate ??? Nu pot fi ele inchiriate sau ceva de genu ... ???

Ca daca se gaseshte unul din coloasele construite de Mr. Ceashca ... sigur pavajul pe 400 de m se poate pune ... iar gardul e de la fabrica !!! ...

Ceva gen ... Biker Boys ... sau 2 fast 2 furious ... pt. cei care au vazut :P ...
polifem is offline   Reply With Quote
Old 01-04-04, 20:06   #30
aicad

Stage 5

Member of:
[REDACTOR 4TUNING]

Florica mersi pentru raspuns.

LOM frate tu stii de ce se vrea pista asta? Pista asta ne=ar asigura desfasurarea etapelor legale cand vor muschii nostrii, si tot odata desfasurarea ilegaleleor in mod legal, fara sa mai stam cu frica ca vine garda. Pista asta dupa cum spuneau baietii de la NSL ar trebui sa fie deschisa atunci cand ni se scoala noua sa iesim nopatea si sa ne tragem cu masinile, apoi sa faca ursuletii cerculetze pana nu mai pot, s-apoi sa bem un suc, sa mancam un mic si sa stam sa spunem povesti, si apoi daca ni se scoala iar sa ne mai tragem de 10 ori. Si daca vine unu cu masina smechera, sa aiba loc unde sa ne arate ce poate. Am inteles bine NSL ?
aicad is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -