View Poll Results: Libere sau grupe?
|
libere
|
|
37 |
35.58% |
grupe
|
|
67 |
64.42% |
24-05-06, 21:00
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Re: Libere Sau Grupe?
Quote:
Originally Posted by akimoto
oameni buni, cum puteti sa votati pentru libere ?
libere puteti face oricand, oriunde, cu oricine...fara sa fie nevoie de aeroport pentru asta
|
asta cam asa e... si in plus de asta daca vrei sa te dai cu cineva anume si nu e in grupa ta ....e loc acolo de cateva libere
categoric grupe ....... cel mai bine
|
|
24-05-06, 21:01
|
|
Administrator
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by akimoto
oameni buni, cum puteti sa votati pentru libere ?
libere puteti face oricand, oriunde, cu oricine...fara sa fie nevoie de aeroport pentru asta
|
buna interventie... dar sa ajuti baietii la organizare? akimoto?
hm, hm, hm
|
|
|
24-05-06, 22:06
|
|
Stage 5
|
Am optat pentru grupe caci la libere se creeaza un haos total ginditi-va 100 de concurenti de ex care se conving unul pe altul sa se dea cu el ..........va spun eu ca la sfirsit nu se mai poate controla nimic si mai e o chestie ce faci daca tu vrei sa te dai cu unul care nu vrea sa se dea cu tine ?
|
24-05-06, 23:22
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
grupe si la final libere ... dar nu stiu daca ajunge timpul
|
|
|
25-05-06, 10:18
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by BH-15-RIC
Am optat pentru grupe caci la libere se creeaza un haos total ginditi-va 100 de concurenti de ex care se conving unul pe altul sa se dea cu el ..........va spun eu ca la sfirsit nu se mai poate controla nimic si mai e o chestie ce faci daca tu vrei sa te dai cu unul care nu vrea sa se dea cu tine ?
|
atunci o sa vedem calitatile noastre de negocieri
|
|
|
25-05-06, 13:25
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Parerea mea e ca in cazul asta ar trebui sa fie libere. Este totusi ZI de SHOW, si nu o "etapa" exclusiv de curse.
Adica, sunt curse incluse intr-un eveniment cu multe alte componente!
Din punctul de vedere al publicului, deobicei, aproape jumate din timpul alocat grupelor este plictisitor (grupele inferioare). La libere exista o alternata de perechi de masini cu puteri mici si masini cu puteri mari, mai vezi o cursa de dacii, apoi una intre supercaruri etc... Si cum lumea vine la un SHOW, de ce sa vina sa se plicitseasca? Plus ca la libere numarul de curse efective ar fi mult mai mare, si mult mai putini timpi morti!
Ca participant, venit sa se fugareasca cu cat mai multa lume, tot la libere are sansa de a se da de mai multe ori! In grupe daca e piramidal sa zicem se da majoritatea 1 data sau de 2 ori, plus ca se limiteaza numarul de inscrieri pentru a se forma piramida. Daca e pe timpi.. se va da fiecare 1 data sau de doua ori si gata. La libere, ai sansa sa te dai de multe ori, vezi cursa de libere de pe Baneasa in care aproape toti participantii s-au dat de vreo 10 ori...
Plus ca te dai cu cine vrei... si astfel se intalnesc masini de categorii diferite dar cu final spectaculos!... dar tot ce am insirat aici le stiti cu totii...
Repet, ce am zis eu este parerea mea in contextul dat, adica un SHOW amplu cu multe atractii nu doar curse!
daca era vorba de o etapa de curse era altceva!
Last edited by RoSonic; 25-05-06 at 13:29.
|
|
|
25-05-06, 13:48
|
|
Stage 5
|
eu zic ca e bine grupe, si la sfarsit lasam lumea sa se dea la libere cat vrea...pana ne dau astia afara de la aeroport.
nu e cel mai bine asa?
|
|
|
25-05-06, 14:21
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
eu zic ca e bine grupe, si la sfarsit lasam lumea sa se dea la libere cat vrea...pana ne dau astia afara de la aeroport.
nu e cel mai bine asa?
|
Asa ar fi cel mai bine... si daca ar fi doar curse in ziua aia ar fi "foarte" realizabil...
Dar cum am zis si mai sus... evenimentul contine multe altele in afara de curse, si deci timpul dedicat curselor nu va fi nelimitat, fiind foarte posibil ca tot acest timp sa se consume cu grupele, nemairamanand si pentru libere. (abia mai ramane putin timp pentru libere la etapele de curse...)
|
|
|
25-05-06, 16:07
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
Quote:
Originally Posted by Gratzian
buna interventie... dar sa ajuti baietii la organizare? akimoto?
hm, hm, hm
|
voi dezbate problema cu echipa sa vedem daca va putem ajuta cu ceva
|
|
|
25-05-06, 23:38
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
grupe.
de preferat dupa sistemul Legal Racing
si timpi
|
|
|
26-05-06, 00:16
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
am votat libere .. sunt adeptul liberelor ..
|
|
|
26-05-06, 02:45
|
|
Administrator
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by criss
grupe.
de preferat dupa sistemul Legal Racing
si timpi
|
grupele vor fi in mod absolut legal racing...
este greu sa conceapa cineva mai bine...
experienta bate orice, indiferent ce ar spune oricine orice despre legal racing, nimeni nu a facut curse mai bine niciodata in Romania, ar fi absurd sa avem noi pretentia sa o facem
|
|
|
26-05-06, 09:43
|
|
Stage 5
|
Quote:
nimeni nu a facut curse mai bine niciodata in Romania
|
Probabil
|
|
|
26-05-06, 13:42
|
|
Stage 5
|
Quote:
grupele vor fi in mod absolut legal racing...
este greu sa conceapa cineva mai bine...
experienta bate orice, indiferent ce ar spune oricine orice despre legal racing, nimeni nu a facut curse mai bine niciodata in Romania, ar fi absurd sa avem noi pretentia sa o facem
|
Ia baga ochiu pe grupele de la Craiova si trage linie si vezi care grupe sunt mai bune ! eu zic sa acordati o sansa si masinilor <65 cp ...sa se bata intre ele nu cu tdi-uri chip-uite !
P.S. Jeff, subscriu ! Pacat ca au fost "goniti"!
|
26-05-06, 14:47
|
|
Presedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
Si eu tot timp zic si cred ca grupele dupa putere sunt O MARE GRESALA si peste toatea lumea sa fac grupe dupa tractiune/tip de motor ... eventual dupa timpi la calificari ...
|
|
|
|
|