![]() |
Libere Sau Grupe?
Libere sau grupe?
Placere sau competitie? Votati urgent, asteptam parerea voastra. |
Re: Libere Sau Grupe?
Grupe daca exista cronometrare, libere in caz contrar.
|
Grupe , sa va fie si voua mai usor la organizare ! ;)
Succes ! |
Libere ... distractie mai mare :)
|
Quote:
|
parerea mea e ca la un show din asta e mai potrivit sa fie libere cu cronometrare cu tot... pur si simplu e plictisitor pana se desfasoara toate grupele mici... si cred ca nu e loc de plictiseala la 4tuning day, nu? :)
|
grupe fara doar si poate, 7-8 grupe mari si late
|
Quote:
|
grupe , dar am votat din greseala libere :sad: :sad: ... totusi deunde pot sa aflu taxa de participare ? si daca vor fi grupe cum vor fi structurate ?
|
grupe, clar...la libere se creeaza numa haos...
si asa la cate or sa fie e greu de organizat si de tinut in frau toata :miscarea" ce va avea loc. indiscutabil grupe...cele de la LR sunt perfecte, parerea mea. cat despre cei care vor libere, de cate ori ati participat la liniute?macar ca spectator, nemaivorbind ca si organizator sau ca "mana de ajutor" in fine, ramane de vazut. |
grupe! dar n-ar strica nici cateva libere la capat :D:D:D just 4 fun
|
grupe, dar ar fi bine si niste libere dupa grupe... ;)
|
grupe, libere ii prea de tot, ajung sa ma dau cu cineva cu multzi cai in plus fatza de mine si nici nu sjtiu ... deci grupe ( nu ca aici ar fi totzi corectzi, dar totusji tot mai bine ii )
|
Quote:
Din ce spui tu aici, ai votat gresit. La libere, prin definitie, te dai cu cine vrei tu, cu cine doresti. La grupe te dai cu cine trebuie... o fi din grupa cu tine, insa de cele mai multe ori, la grupe au fost si cele mai mari diferente. La libere TU iti alegi partenerul de liniutza, nu organizatorul...;) |
oameni buni, cum puteti sa votati pentru libere ?
libere puteti face oricand, oriunde, cu oricine...fara sa fie nevoie de aeroport pentru asta |
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning