04-02-07, 18:15
|
|
Stage 5
|
Re: Virtual Tuning... anyone ???
uh.. io nu cred k il termin pana diseara... windows crash.. si mi s-o dus ce am facut pana la momentul ala.. acu mi-am reinstalat.. si incep .. poate o termin la noapte.. de nu o postez mai spre dimineata.. good luck 2 all..
|
|
04-02-07, 18:25
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
eu am facut masina asta cam in 90 min ....hai grabitiva si voi
|
|
|
04-02-07, 19:17
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Most_Wanted
eu am facut masina asta cam in 90 min ....hai grabitiva si voi
|
BRV,esti un copil exceptional!!!
|
|
|
04-02-07, 19:56
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Cheetos
BRV,esti un copil exceptional!!!
|
si dece tre sa te iei tu de mine acum ca am zis asta ...nu vad care e treaba ..chiar nu inteleg ....daca ziceam ceva de tine nu mas fi intrebat dc zici tu asta acum .....
|
04-02-07, 19:59
|
|
Stage 5
Member of: [No Limits racing team]
|
most vanted ...ce sa zic nu e rau, dar nu ai facut mai nimic. Ai facut-o tu in 90 de mine da nu ii nimic interesant acolo, ai facut pleoape, elte genti si putin modificat spatele si pragu, asta nu e mare lucru. Data viitoare stai mai mult si arata ceva mai de calitate!
|
04-02-07, 20:29
|
|
Stage 5
|
vezi tu ...ca sa faci o maisna VT ..nu inseamna sa o icnarci de ce apuci .....asta e facuta brush fara sa imprumut ceva de la alta masina in afara de jante ......
|
|
|
04-02-07, 20:37
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
|
Pun si eu opera mea.......stiu k are greseli....e cam facuta in graba...nu tare am avut timp.....Most Wanted ai facut treaba buna...felicitarile mele....
Nu sunt tare multumit de ca am facut ....m-au cam parasit ideile
|
|
|
04-02-07, 20:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2 fast 4 U
Pun si eu opera mea.......stiu k are greseli....e cam facuta in graba...nu tare am avut timp.....Most Wanted ai facut treaba buna...felicitarile mele....
Nu sunt tare multumit de ca am facut ....m-au cam parasit ideile
|
e o lucrare buna .....ai facut cteva greseli parerea mea din graba ...la eleron teai grabit si nu ai selectat calumea ...la gura de aerisire ai uitat sa ii faci si aprtea de jos ca sa fie cum trebuie sa fie ...si ai pierdut si din calitatea pozei ...jantele nu se vad clumea....sper ca acum sa nu te superi situ ca tiam comentat poza ...
pana cand tre sa fie gata masina asta?
|
|
|
04-02-07, 20:51
|
|
Stage 5
|
Si eu incerc k Most Wanted sa fac............e mai bine sa faci,zic eu,elementele de tuning direct de pe masina originala......iti folosesti mai mult imagonatia si vezi si u cat de talentat esti la acest "sport"......
|
|
|
04-02-07, 20:59
|
|
Stage 5
|
Most Wanted stai linistit k nu ma supar.......ba din contra k macar asa vad ce am gresit......De masina gri intrebi pe cand trebuie sa fie gata??
|
|
|
04-02-07, 21:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2 fast 4 U
Most Wanted stai linistit k nu ma supar.......ba din contra k macar asa vad ce am gresit......De masina gri intrebi pe cand trebuie sa fie gata??
|
nu mai .......la asta albastru ...cand e timpul limita ,,,
ps nu uita NOI 2 avem un battle de facut
|
|
|
04-02-07, 21:14
|
|
Stage 4
|
Vin si eu cu lucrarea mea...2 fast 4 U ai facut o treaba buna,imi place cum a iesit...felicitari
|
|
|
04-02-07, 21:22
|
|
Stage 5
|
most vanted, se vede ca nu ii luat nimic de pe altceva inafara de genti. da totodata cu asta si aia se vede ca e slaba in modificari! Nu am zis ca trebe incarcata masina, is de parerea ta, dar puteai sa faci mai mult si asta stii si tu. Ca numa la spate ai umblat nu pic.
Eu parie pe fratelo!!!!!!
|
|
|
04-02-07, 21:23
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
under ... felicitari
a iesit bestiala rau de tot
|
|
|
04-02-07, 21:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Under VT
Vin si eu cu lucrarea mea...2 fast 4 U ai facut o treaba buna,imi place cum a iesit...felicitari
|
FRUMOASA LUCRARE MAN....dar cu ce ai facut pe usi strici tot .si cu janta spate .......pacat pacat de ea......aceeasi greseala ca a lui 2 fast ...faceti mai si partea de jos ..nu faceti tot umbra ca si sus sau laterale ........
cat despre masinuta ema ......AM VRUT CEVA FINUTZ ..aveti ceva impotriva?
|
|
|
|
|