2 fast 4U...daca ii dau desaturate devine mai mata si pare mai ireala,mie imi place mai mult asa.Un mondeo cu 2 usi cam simpla...nu va legati de world trade center, stiu ca nu mai exista...da nu am gasit alt background care sa se potriveasca...
parca nu da bine backgroundu ...in rest ft frumos lucrat....bv
pun si eu un evo
Asta da Evo! Felicitari! acuma pot sa-mi spun si eu o parere? La jeanta spate ceva nu-i in regula... arata cam deformata... si stergatorul de luneta, nu prea isi are locul acolo...
Dar oricum arata bine Felicitari
la roata spate am mesterit eu cva....erau reflexii peste tot...........mai ce aveti cu stergatoru cela??:P)....era in poza originala asa k l-am lasat acolo":P
Stim ca rolul stergatorului pe acea luneta este foarte bine definit dar ... macar in minunatia aia de tuning virtual sa dispara daca in realitate nu prea il da nimeni deoparte